Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MASAI

Foretrækker du et mere afslappet look, hvorigennem du stadig kan udtrykke din personlige stil? Så er Masai et brand, du bør kigge nærmere på. Deres fine design henvender sig til modebevidste kvinder, der ønsker at gå afslappet, men moderigtigt, klædt.

Masai blev grundlagt af søskendeparret Nina og Hans Rye i 1992, der ønskede at skabe komfortabelt og pænt modetøj til kvinder. Hos Masai prioriterer de pasform og fleksibilitet, men uden at gå på kompromis med design. De har om nogen formået at bevise, at komfortabelt og fleksibelt tøj ikke er lig med joggingbukser og store T-shirts. Det er ikke alle kvinder, der ønsker at iklæde sig stramtsiddende tøj, og dét spottede Masai hurtigt. Derfor kastede søskendeparret sig over at forene det komfortable med det moderigtige i ét samlet univers, hvor kvinder kan finde behageligt og stilrigtigt tøj. Deres design oser af eksotiske print- og farvekombinationer, som leder tankerne mod varmere himmelstrøg, men brugen af rene former og snit vidner i høj grad om en stilsigende cadeau til de nordiske designtraditioner.


Smukke silhuetter i farverige og feminine design


Det danske brand designer tøj til kvinder, der foretrækker et afslappet look, men som ikke ønsker at gå på kompromis med æstetik og elegance. Masai har en legende og kreativ tilgang til design, og deres varierende og spændende silhuetter i kjoler og bluser kombineres med forskellige materialer i udsøgte kvaliteter og mønstre. Dette skaber både elegante og unikke udtryk, hvilket er karakteristisk for brandet. De har sans for former og snit, og selvom de stræber efter at skabe komfortabelt tøj, skinner de feminine og chice silhuetter igennem. Det kræver sit at designe komfortabelt og feminint modetøj, men det er i særdeleshed lykkedes for Masai. Hvis du ønsker at skrue op for det feminine i deres kjoler eller for den sags skyld give dit look lidt mere kant, kan du med fordel fremhæve din talje med et bælte og tilføre et par lækre stiletter eller støvletter.


Dansk design med et eksotisk islæt


De mange kollektioner fra Masai er kendetegnet ved deres skønne farvekombinationer, brug af print og spændende detaljer, og inspirationen til deres navn og modetøj har de hentet hos det nomadiske folkefærd i Østafrika med selvsamme navn. De formår på fineste vis at kombinere stilrent og elegant dansk design med den østafrikanske designkultur, der oser af farver, print og mønstre helt ud til fingerspidserne. Som udgangspunkt benytter Masai sig af enkle og feminine silhuetter i kjoler, bluser og cardigans, men det eksotiske touch giver både de forskellige design kant og attitude.

Derfor er Masai også typisk modetøj til den modne kvinde, der elsker at give sin stil et personligt udtryk. Brandet omfavner med sine komfortable og flotte styles bredt på modespektret, da kvinder ikke skal gå på kompromis med hverken komfort eller design. Når du iklæder dig modetøj fra det erfarne brand, opnår du look, du selv kan style op og ned med accessories. Masai har med deres over 25 år i modebranchen og succes uden for landets grænser bevist, at de er en værdig spiller inden for design af komfortabelt modetøj til stilbevidste kvinder.

Ryd alle filtre

Masai

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.