Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MES DEMOISELLES

Mes Demoiselles er et fransk mærke, som startede i 2006. Mærket har været populært, lige siden det kom på markedet. Kvinden bag, som har skabt successen hedder Anita Radovanovic. Anita Radovanovic henter sin inspiration til de feminine designs rundt omkring i verdenen. Hendes inspiration til Mes Demoiselles finder hun nemlig på rejser. Med hendes lækre tøj opfordrer hun os kvinder til at rejse til drømmeagtige lande, hvor retro charme blonder flirter med det traditionelle. Man må sige at Mes Demoiselles formår at skabe denne følelse gennem deres smukke drømmende kollektioner.

Mes Demoiselles oser af feminint og boheme

Mes Demoiselles benytter sig af de lækreste materialer som silke, bomuld og uld i deres designs. Er du typen, som godt kan lide at klæde dig feminint og casual på samme tid? Så er Mes Demoiselles lige et tøjmærke for dig. Kollektionerne oser nemlig af kvindelighed. Designene er i varme og fine siluetter, og Mes Demoiselles benytter sig af hele den feminine farveskala såsom nude, creme, lilla, beige og lyserøde nuancer. Udover det er der masser af blonder, feminine detaljer, små snore og yndige boheme agtige løse pasforme i det lækre. Mes Demoiselles inviterer hermed alle kvinder til Paris med fine feminine linjer, der ikke er til at stå for. Tøjet fra Mes Demoiselles kan både bruges til hverdag og til fest, da de yndige items kan styles til enhver lejlighed.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af tøj til kvinder fra Mes Demoiselles. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Mes Demoiselles

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.