Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MINIMUM

Minimum er et dansk fashionbrand, som hvert år kommer med adskillige spændende kollektioner. Samtidig tilbyder de en bred vifte af geniale basisvarer i høj kvalitet. På den måde kan du finde tøj til enhver lejlighed i deres udvalg.

Minimum er et århusiansk brand, der producerer gennemført tøj til stilbevidste kvinder og mænd. De sætter en dyd i altid at skabe holdbare kvalitetsprodukter, som samtidig kan fås til en fornuftig pris. Dermed bliver det lettere for dig at udtrykke din personlige stil, og du kan nemt være med på tidens seneste trends. Med op til ti årlige kollektioner er der altid nye, spændende styles i udvalget fra Minimum.


Skab den geniale basisgarderobe med Minimum


Alle kvinder såvel som mænd bør have en gennemført basisgarderobe i høj kvalitet. Ganske enkelt. De styles, du bruger gang på gang, og som du altid kan stole på, når tøjkrisen rammer, skal være i orden. Derfor gør Minimum også meget ud af at skabe lækre basisprodukter, som du kan få glæde af i et væld af forskellige sammenhænge. Produkterne er skandinaviske og minimalistiske i deres udtryk, og du finder det særlige i de små detaljer. Der bliver derfor også gjort meget ud af at skabe tidløse silhuetter og geniale pasforme i de mange essentials. Dertil kommer, at kvaliteten naturligvis er højt prioriteret. Da tøjet gerne skal kunne bruges gang på gang, er det alfa og omega, at materialerne er i høj kvalitet. Det gør tøjet flottere, giver en bedre pasform og gør, at det kan holde sig smukt i lang tid.


Eklektiske elementer, der løfter dit look til nye højder


Ud over at Minimum har en solid vifte af essentials til garderoben, designer de naturligvis mere unikke styles. De leger gerne med forskellige materialer, mønstre og farvekombinationer. Det resulterer i design, der i særdeleshed er noget for sig, og som derfor også kan løfte dit look til helt nye højder. De eklektiske kreationer vil uden tvivl tiltrække sig opmærksomhed i gadebilledet, til festen eller på jobbet. Det er styles, der er skabt til at få netop din personlige stil til at tage sig allerbedst ud, og hvor der derfor ikke bliver gået på kompromis med noget. Bygger du din garderobe op af lækre basisprodukter kombineret med nogle af de mere trendbaserede items, er du solidt klædt på til enhver lejlighed.


Kvalitet til fornuftige priser


Minimum er et brand, der tydeligvis er stærkt inspireret af den skandinaviske stil. Ud over at skandinavisk design er kendetegnet ved enkelthed og simpel elegance, er det også kendetegnet ved god kvalitet. Derfor udvælger Minimum også nøje de materialer, der bliver brugt i deres kollektioner. De har et ønske om at skabe tøj, som føles fantastisk at have på, og som desuden kan bruges gang på gang. Derfor er det essentielt at benytte lækre materialer i produktionen. Hvad end du er på udkig efter nye basisjeans, en fin kjole, en rå jakke eller et perfekt fitted jakkesæt, kan du finde det i sortimentet fra Minimum, og du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. Samtidig kan du finde de mange styles til fornuftige priser. Dermed bliver kvalitetsmode for alle.

Ryd alle filtre

Minimum

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.