Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MIU MIU

Miu Miu er for mange synonymt med ikonisk design og Italiens modebillede, når det er bedst. Det er der også god grund til, for stifteren, Miuccia Prada, er ikke bare en helt almindelig stifter og designer. Som navnet antyder, er hun nemlig barnebarn af Prada-stifteren og har ageret chefdesigner i mange år. Ved siden af blev Miu Miu til, der i dag er et velkendt navn i modebranchen, når det kommer til luksusvarer, legende kollektioner og italienske statements.

I dag er Miu Miu legende, levende og udfordrende. Brandet tapper direkte ind i det nuværende modebillede, hvor sjove materialer, finurlige former og monogramdesign får lov til at pynte i de forskellige kollektioner. Her er alt, hvad du har brug for i garderoben, hvad enten du er til ready to wear-kollektioner med klassikere eller er vild med de mere ikoniske looks fra catwalken, som er udfordrende, eksperimenterende og særdeles smukke.

Hos Miinto er vi vilde med Miu Miu. Derfor har vi selvfølgelig sørget for et stort udvalg fra modehuset, hvor du får alle de fantastiske design til gode priser. Du finder solbriller, sko, kjoler og meget andet, og Miu Miu giver dig for alvor lov til at definere din personlige stil.


Historien om Miu Miu


Miu Mius historie startede tilbage i 1992. Derfor er der tale om et relativt ungt brand, der alligevel har formået at boltre sig med eliten i Italien. Miuccia Prada er da heller ikke helt uvant i branchen, da hun selv har arbejdet som chefdesigner for Prada gennem mange år, som blev stiftet af hendes bedstefar under familiens navn.

Den første kollektion var langt fra det forventelige. Her præsenterede Miuccia nemlig en ko-inspireret kollektion med ruskindsjakker med frynser og patchwork. Miu Miu fik lov til at præsentere kollektionerne i USA, men det var først i 2006, at Miu Miu kunne ses til Paris Fashion Week. Siden da er det gået stærkt, og i dag rummer Miu Miu også parfume og Upcycled by Miu Miu, der er en begrænset kollektion med vintagekjoler fra 1940’erne og op til 1970’erne, som er blevet redesignet.


Miu Miu er til modeentusiasterne, der elsker lidt ekstra


Miu Miu er et svært brand af definere, og vi forestiller os, at det netop har været idéen helt fra begyndelsen af. Modehusets kollektioner er både klassiske og stilrene, men samtidig rummer de finurlige detaljer, ekstravagante design og dominerende kontraster, der gør forskellige looks mere vovede og legende. Måske det også er årsagen til, at Miu Miu har så mange tilhængere verden over.

Modehusets kollektioner er inspireret af at skabe ikoniske mix & match mellem kontraster, hvor feminine silhuetter, oversized snit, retrodetaljer og moderne noter får lov til at dominere særligt deres ready to wear-kollektioner. Du finder jordlige farver såsom brune, grålige og beige nuancer, og der er selvfølgelig også masser af sort, hvid og blå i kollektionerne. Samtidig kan du også nyde godt af at finde pasteller og klare farver, der får lov til at pynte på hver deres måde.

Netop legen med farver, former og faconer er noget af det, der for alvor gør Miu Miu til et tidløst modehus, der har skabt sin egen personlighed og træder i karakter sæson efter sæson.


Masser af accessories til garderoben


Miu Mius sortiment rummer ikke kun moderigtige design til garderoben. Du finder også et væld af cool accessories, som du kan bruge hele året rundt og matche på mange forskellige måder. Her kan vi starte ved de mange smukke solbriller, der har et chikt look, organiske former og smukke detaljer. Særligt når Miu Mius logo pynter på siden af solbrillernes stel, der for alvor fungerer som et statement i stilen.

Udvalget byder også på mange forskellige tasker, hvor du både finder store og små. Her er der stor forskel på stilen, og derfor er der en taske til alle og enhver. Måske du er til sort læder, en grå klassiker, en guldfarvet taske eller pastelfarver og flettede remme. Det er blot nogle af de tendenser, som du finder i vores sortiment af Miu Miu-tasker, men fællesnævneren er selvfølgelig den skyhøje kvalitet, som aldrig slår fejl.

Derudover er der et væld af andre accessories. Her kan vi nævne nøgleringe, punge, smykker og hårbøjler. Alt sammen noget, der emmer af Miu Mius identitet.


Et logo, der fungerer som den vigtigste detalje


Det helt særlige ved Miu Miu er, at deres logo får lov til at være en vigtig bestanddel af hver enkelt kollektion. De er ikke bange for at dominere deres looks, og derfor finder du logoet på både tasker, solbriller, tøj og sko. På næsten alle tasker vil du se logoet foran ved spændet, så der ikke hersker nogen tvivl om din sans for stil og kvalitet. På tøj og sko fungerer det som et stort monogram eller blot som det tryk, der definerer designet. Og på solbrillerne sidder det ofte på stellet, hvor det er skrevet med guldbogstaver, der for alvor skaber nogle ikoniske solbriller.

Når vi taler om italienske modehuse, er der her et brand, der tør lege og tør udfordre. Vi har sagt det før, men nu siger vi det igen: Der bliver tænkt over hver enkelt detalje, og netop deres stolthed er ikke til at tage fejl af.


Shop dine favoritter fra Miu Miu hos Miinto


Italiensk mode har i mange år været på folks læber over hele verden. Miu Miu er ingen undtagelse, og hos Miinto har vi forelsket os i modehuset. Bare den bragende succes på få år er noget at være imponeret over, og at det samtidig er chefdesigneren hos Prada, der står bag, er et kvalitetsstempel, som meget få brands kan prale af.

Men når alt kommer til alt, er deres kollektioner og forskellige design noget, som vi kun kan drømme om i garderoben. Vi ville eje det hele, hvis vi kunne, og derfor har vi også sørget for, at du kan shoppe et stort udvalg fra modehuset her på vores side. Hvad end du er på jagt efter en ny taske, et par smarte solbriller eller noget helt tredje, finder du det lige her.

Ryd alle filtre

Miu Miu

Side 1 Af 7