Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Moose Knuckles

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOOSE KNUCKLES

Hos Miinto finder du et stort udvalg af items fra modehuset Moose Knuckles. Vi forhandler et bredt udvalg af overtøj fra Moose Knuckles til de kolde årstider og til både mænd, kvinder og børn.

Moose Knuckles er et eksklusivt brand, der designer items og kollektioner af højeste kvalitet. Brandet blev grundlagt i 2007, og siden da har Moose Knuckles koncentreret sig om at designe stilrigtigt overtøj i god kvalitet, som kan holde dig varm sæson efter sæson.

Priserne på Moose Knuckles ligger i den højere ende af skalaen sammenlignet med andre brands, men kvaliteten på brandet er så god, at du netop kan bruge dit overtøj flere sæsoner i træk. Derfor slipper du for udskrivninger til overtøj de følgende vintre. Moose Knuckles designer ydermere overtøj i et tidløst og stilrent design, som derfor også stilmæssigt holder flere sæsoner.


Bliv klædt på til de kolde tider: Moose Knuckles


Moose Knuckles designer overtøj i et stilrent design, som falder i de fleste menneskers smag, og med overtøj fra Moose Knuckles er du allerede godt klædt på til vinteren og de kolde måneder. Sørg for et lækkert stilmæssigt udtryk i de kolde måneder ved at sammensætte din jakke fra Moose Knuckles med et par lækre støvler, et trendy halstørklæde, et par varme læderhandsker og en fin hue, alt efter hvor koldt det er den pågældende dag.

Fordi overtøjet fra Moose Knuckles er i et stilrent og klassisk design, kan du sagtens skeje mere ud, når det kommer til vinterens accessories. Style derfor din jakke fra Moose Knuckles med et halstørklæde og en hue i trendy farver og mønstre.

Du kan i løbet af sæsonen veksle mellem forskellige halstørklæder og huer alt efter lyst og humør, og du kan ydermere skifte dit halstørklæde og din hue ud fra sæson til sæson og blot lade dine stilsikre vinterjakke være det bærende element i dit vinteroutfit. Sørg derfor for at købe overtøj fra Moose Knuckles af god kvalitet, og brug i stedet dine øvrige vinter-accessories til at tone dit outfit i den ene eller anden retning rent stilmæssigt.

Du kan veksle mellem udtrykket på dit vinterlook ved at skifte mellem forskellige slags sko og støvler alt efter, hvilket ærinde du har, eller hvordan vejret arter sig. Moose Knuckles laver overtøj i forskellige længder. Du kan vælge en lang vinterjakke for maksimal varme. De lange jakker giver desuden et klassisk og rolig udtryk. Du kan også vælge en af de kortere modeller fra Moose Knuckles, hvis du vil have et mere ungdommeligt og sporty udtryk. Det meste overtøj fra Moose Knuckles kommer tilmed med en pelskrave, som tilfører et mere eksklusivt look til den stilrene og nedtonede jakke.


Vi betaler fragten: Køb din nye items fra Moose Knuckles nu


Vi betaler fragten til nærmeste pakkeshop, når du handler for mere end 499 kroner. Vi sikrer os også altid, at vi får vedlagt en returlabel, som du gratis kan benytte dig af, hvis du får behov for at returnere eller ombytte en vare, som ikke passer i størrelsen eller ikke falder i din smag. Bestil derfor dine nye varer fra Moose Knuckles allerede i dag uden at skulle betale for leveringsomkostninger eller bekymre dig om returneringsmulighederne.

Ryd alle filtre

Moose Knuckles

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.