Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOS MOSH

MOS MOSH startede med udelukkende at producere high end-jeans til mode- og kvalitetsbevidste kvinder. Det gør de fortsat, men i dag har de udvidet sortimentet til også at indeholde meget andet. Kvalitet, godt fit og gennemførte detaljer er i højsædet.

Dette danske brand er garant for kvalitet hele vejen igennem. De går aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer, der bliver brugt, og ligeledes gør de i deres designproces meget ud af at skabe holdbare og slidstærke styles. Det vil sige, at du her får tøj, der virkelig kan holde til noget, og som desuden kan bruges i mange år frem.


Historien om et par lækre jeans


MOS MOSH startede tilbage i år 2010 med at producere gennemførte og gennemtænkte jeans til stilbevidste kvinder. De havde ganske enkelt et mål om at skabe jeans og bukser med perfekt pasform. Det har de fortsat, og det er da også tydeligt at se på deres kollektioner, at de har en stor passion for netop denim. Derfor finder du også mange lækre denimvarer fra dette brand.

Det gælder for samtlige af deres jeans, at der er gjort utroligt meget ud af at sikre det gode fit, således at du kan gå hver eneste dag selvsikkert i møde. Det er næppe nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde perfekte jeans, som er en fryd at hoppe i. Med MOS MOSH bliver det en smal sag.


Det perfekte fit og smukke silhuetter


MOS MOSH fik hurtigt succes med deres mange lækre jeans og andre bukser, og de udvidede derfor sortimentet. Heldigvis. I dag indeholder deres kollektioner således alt lige fra bukser til kjoler, blazere og T-shirts. Hvad end der er behov for i netop din garderobe, kan du finde det i udvalget fra dette kvalitetsbevidste danske mærke.

Det er fortsat den gode pasform, der er i højsædet hos MOS MOSH. De gør noget ekstra ud af at sikre, at deres styles sidder og falder helt perfekt. Derudover går de meget op i at skabe smukke silhuetter, og dette gør, at deres design er sikre vindere i din garderobe. Et umiddelbart simpelt design med den helt rette pasform og silhuet er ikke til at gå galt i byen med.


MOS MOSH til den stilbevidste mand


Selvom MOS MOSH startede med kvinderne, så designer det danske brand i dag også kollektioner til både mænd og børn. Du finder begge dele hos Miinto. MOS MOSH styles til mænd henvender sig især til den stilbevidste mand, der har fokus på elegance, kvalitet og pasform. Med MOS MOSHs kollektioner til mænd kan du klæde dig klassisk på med et moderne tvist. Hos MOS MOSH har man nemlig øje for detaljer og æstetik, og det gennemsyrer hvert eneste item i kollektionerne til herrerne.

Du kommer sjældent til at gå galt i byen med nogle af de styles til mænd, MOS MOSH designer. Tøjet passer nemlig godt til de lejligheder, hvor du gerne vil signalere elegance og god stil, når du er cool og klassisk klædt på. Hos MOS MOSH kan cool og classy nemlig sagtens kan gå hånd i hånd.


Meget mere end bare jeans


Dem, som har været med fra starten af, vil måske have en tendens til stadig at forbinde MOS MOSH med jeans. I dag er det dog langtfra det eneste, MOS MOSH kan. I dag klæder MOS MOSH nemlig kvinderne på fra top til tå og fra inderst til yderst, og du finder det hele hos Miinto. MOS MOSH designer blandt andet sko til kvinderne, og alle, der har prøvet at hoppe i et par sko fra MOS MOSH, ved, at de har øje for den samme komfort og samme kvalitet, som når de udvikler og designer de jeans, MOS MOSH er kendt for.

Til kvinderne finder du også overdele fra MOS MOSH, blandt andet blazere, bluser, skjorter og T-shirts. Også i denne sammenhæng leverer MOS MOSH, når det kommer til både kvalitet og æstetik, og en T-shirt fra MOS MOSH er altså ikke bare en T-shirt. Tværtimod får du et item, som er af behagelig kvalitet og har æstetisk udtryk, der går hånd i hånd med tidens tendenser og trends.


Kvalitet for pengene med MOS MOSH


Hos Miinto elsker vi brands, hvor du er garanteret høj kvalitet og god holdbarhed. Typisk må du må betale lidt mere for de styles, der er af sublim kvalitet. Der er nemlig stor værdi i de design, som holder mere end bare en sæson og mere end et par ture i vaskemaskinen.

Hos MOS MOSH får du kvalitet for dine penge, og du kan være sikker på, at der er tænkt meget over det tøj og de sko, du klikker i kurven. Både når det kommer til materialevalg og pasform, men også når det kommer til æstetik, udtryk og design. Du bør derfor shoppe items fra MOS MOSH hos Miinto til både mænd, kvinder og børn, hvis du vil være sikker på, at du investerer i ordentlig og holdbar kvalitet for de penge, du bruger, og hvem vil ikke gerne det?


Skønne detaljer i hver eneste design


Skønheden ligger i detaljerne hos MOS MOSH. De ynder at lege med mønstre, farver og print, men de skaber også meget gerne enkle styles, hvor det er de små spidsfindigheder, der får dem til at skille sig ud. Det vil sige, at du her får design, der nemt kan indarbejdes i din garderobe, og som du kan gøre til dine egne. Ved at style dem på din egen måde får du et helt personligt look.

MOS MOSH’s store passion er fortsat denim. Du finder derfor også mange bukser og eksempelvis denimjakker i deres sortiment. De leger dog også gerne med andre udsøgte materialer, og du kan for eksempel finde et væld af lækre habitbukser og blazere i deres kollektioner. Endnu en gang er det her det gennemtænkte fit, der er topprioriteten, og det betyder, at du får tøj, der sidder, som var det syet specifikt til dig.

Ryd alle filtre

MOS MOSH

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.