Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

MOS MOSH

MOS MOSH startede med udelukkende at producere high end-jeans til mode- og kvalitetsbevidste kvinder. Det gør de fortsat, men i dag har de udvidet sortimentet til også at indeholde meget andet. Kvalitet, godt fit og gennemførte detaljer er i højsædet.

Dette danske brand er garant for kvalitet hele vejen igennem. De går aldrig på kompromis med kvaliteten af de materialer, der bliver brugt, og ligeledes gør de i deres designproces meget ud af at skabe holdbare og slidstærke styles. Det vil sige, at du her får tøj, der virkelig kan holde til noget, og som desuden kan bruges i mange år frem.

Historien om et par lækre jeans

MOS MOSH startede tilbage i år 2010 med at producere gennemførte og gennemtænkte jeans til stilbevidste kvinder. De havde ganske enkelt et mål om at skabe jeans og bukser med perfekt pasform. Det har de fortsat, og det er da også tydeligt at se på deres kollektioner, at de har en stor passion for netop denim. Derfor finder du også mange lækre denimvarer fra dette brand.

Det gælder for samtlige af deres jeans, at der er gjort utroligt meget ud af at sikre det gode fit, således at du kan gå hver eneste dag selvsikkert i møde. Det er næppe nogen hemmelighed, at det kan være svært at finde perfekte jeans, som er en fryd at hoppe i. Med MOS MOSH bliver det en smal sag.

Det perfekte fit og smukke silhuetter

MOS MOSH fik hurtigt succes med deres mange lækre jeans og andre bukser, og de udvidede derfor sortimentet. Heldigvis. I dag indeholder deres kollektioner således alt lige fra bukser til kjoler, blazere og T-shirts. Hvad end der er behov for i netop din garderobe, kan du finde det i udvalget fra dette kvalitetsbevidste danske mærke.

Det er fortsat den gode pasform, der er i højsædet hos MOS MOSH. De gør noget ekstra ud af at sikre, at deres styles sidder og falder helt perfekt. Derudover går de meget op i at skabe smukke silhuetter, og dette gør, at deres design er sikre vindere i din garderobe. Et umiddelbart simpelt design med den helt rette pasform og silhuet er ikke til at gå galt i byen med.

Skønne detaljer i hver eneste design

Skønheden ligger i detaljerne hos MOS MOSH. De ynder at lege med mønstre, farver og print, men de skaber også meget gerne enkle styles, hvor det er de små spidsfindigheder, der får dem til at skille sig ud. Det vil sige, at du her får design, der nemt kan indarbejdes i din garderobe, og som du kan gøre til dine egne. Ved at style dem på din egen måde får du et helt personligt look.

MOS MOSH’s store passion er fortsat denim. Du finder derfor også mange bukser og eksempelvis denimjakker i deres sortiment. De leger dog også gerne med andre udsøgte materialer, og du kan for eksempel finde et væld af lækre habitbukser og blazere i deres kollektioner. Endnu en gang er det her det gennemtænkte fit, der er topprioriteten, og det betyder, at du får tøj, der sidder, som var det syet specifikt til dig.

Filter

819 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9