Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOSCHINO

Vi elsker italiensk design her hos Miinto, og derfor er Moschino ingen undtagelse. Det italienske luksusbrand har nemlig sørget for designertøj til et væld af kendisser og modeentusiaster verden over siden 1983. I dag har Moschino et bredt repertoire, idet de har specialiseret sig inden for både lædervarer, sko, parfumer, tasker og tøj.

Moschino er kendt for at gå til kanten med legende trends og print. Derfor er det et fantastisk supplement til garderoben, og du kan med garanti finde nogle favoritter lige her. Køb ind til hele familien fra Moschino med vores store udvalg, hvad end du står og mangler accessories, t-shirts til alle i familien eller noget helt tredje.


Italiensk stil siden 1983


Vi skal mere end 35 år tilbage for at støde på grundlæggelsen af Moschino, der i dag er ét af de ældre modebrands, der har en stor indflydelse i modebilledet. Stifteren var Franco Moschino, der hurtigt blev kendt for sine innovative, farverige og sommetider også excentriske design. Franco Moschino havde samtidig et kritisk forhold til modebranchen, og han blev derfor også kendt for kampagner, der kæmpede mod særlige problemstillinger.

I dag består Moschino i bedste velgående, og siden 2008 har de leveret kollektioner til børn med fokus på det kreative aspekt, som vi allerede kender det fra Moschino. Gennem årene har brandet også samarbejdet med både H&M og The Sims 4.


Leg, eksperimenter og provokation på den helt rigtige måde


Hvad der er helt særligt for Moschino er, at Francos DNA stadigvæk lever i det italienske modehus. Derfor bringer de altid en oprørsk holdning til catwalken på den helt rigtige måde, og hvor kollektionerne er rige på print, farver og grafiske detaljer. Samtidig er Moschinos bamsemotiv også blevet et direkte synonym til brandet, som du i dag ikke kan tage fejl af.

Vi har selvfølgelig samlet alt fra fede accessories og badetøj til hverdagens garderobe her på siden, så du kan finde alt det, du forelsker dig i fra Moschino. De stilede tasker er et statement i sig selv, og her vil du ofte opleve ’Moschino’ være trykt på forskellige måder, hvilket gør sig gældende for en lang række styles i kollektionerne.

Du kan være helt sikker på, at Moschino har designet noget, der også kan udfordre din stil på den måde, du ønsker. Er du til pangfarver, statements eller en rygsæk spækket med luksus? Så finder du det hele hos Moschino.


Shop blandt 3.000 forskellige brands


Det skal være nemt at købe alt det, du gerne vil have hjemme i din egen garderobe – og det samme gælder for resten af familien. Derfor har vi samlet mere end 3.000 forskellige brands, som du kan gå på jagt efter her på siden. Du finder alt fra de helt store brands som Prada og Alexander Wang til mindre, danske brands.

Vi sender det hele til dig inden for få hverdage, og du kan få det leveret direkte til din hoveddør. På den måde gør vi shoppingoplevelsen lidt sjovere og lidt nemmere for dig, så du kan klare det hele på samme sted.

Ryd alle filtre

Moschino

Side 1 Af 52