Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MULBERRY

Her på siden finder du et stort udvalg fra det britiske luksusbrand, der særligt er kendt for sine fremragende taskedesign, der byder på kvalitet og delikate detaljer. Mulberry byder dig velkommen til et fantastisk univers, der hvert år pynter på de største modescener verden over. Siden 1971 har brandet forstået, hvad høj kvalitet handler om. Denne kvalitet kombinerer de på fornemmeste vis med enkelthed og finesse ud til fingerspidserne.

I dag tilbyder vi tasker og andre accessories fra Mulberry til både mænd og kvinder. Derfor finder du alt fra de fineste punge i forskellige nuancer til håndtasker og computertasker her på siden. Fælles for dem alle er, at de bærer det lille, velkendte træ, der er smukt indgraveret på et centralt sted på alle tasker og punge. Men det er dog ikke det eneste, for du finder også smukke tørklæder, smykker og mange andre items, som kan pryde ethvert outfit.


Britisk luksus siden 1971


Mulberry har haft et fast ståsted siden 1971, hvor brandet blev til. Der har nemlig siden begyndelsen været fokus på lækkert læder, og dette var målet for Roger Saul da han stiftede modebrandet med hjælp fra sin mor. Moderen Joan investerede cirka 5.000 kroner i forretningen. Med dem og en bunke affaldslæder i hånden, gik Roger Saul i gang med at opbygge den virksomhed, der i dag er den største producent af luksuriøse lædervarer i hele Storbritannien.

Allerede i 1973 kunne Mulberry slå dørene op til deres første fabrik i Chilcompton i Somerset i England. Fabrikken var oprindeligt blevet etableret af Clarks, som er et andet britisk mærke, der i særdeleshed er kendt for at designe sko.

Selvom Mulberry i dag er særligt kendt for deres luksuriøse tasker, startede brandet ud som et livsstilsbrand, hvor de blandt andet også satsede stort på skoproduktionen. Derfor var det en glimrende mulighed for Mulberry at overtage Clarks fabrik i og med, at Clarks allerede havde opbygget en fabrik med fokus på lædervarer.

I dag produceres cirka halvdelen af Mulberrys produkter fortsat i Somerset, hvor brandet blev født. Her bliver de luksuriøse lædervarer skabt af dedikerede håndværkere, der sørger for, at hver eneste taske, pung eller bælte får masser af kærlighed og omsorg, inden produktet skal sendes ud i verden.


Et mærke i modgang


Mulberry er i dag en verdensomspændende succes, men vejen dertil har ikke blot været en dans på roser. Brandet har mødt udfordringer på vejen og har måttet sadle om for (igen) at vinde indpas hos forbrugerne og på de store modescener.

I 2000 oplevede Mulberry store udfordringer, og her overtog Scott Henshall som kreativ direktør for brandet med henblik på at få brandet tilbage på sporet. Derfor påbegyndte Scott produktionen af smykker og blev det kreative led i deres produktion af diverse accessories, som vi i dag ser i stor stil.

En del af brandets taktik har altså været løbende at udvide sortimentet med forskellige accessories og livsstilsprodukter. Fra starten havde de et stort fokus på særligt bælter og tasker, men med tiden har de udvidet deres udvalg, så du i dag finder alverdens former for tilbehør fra Mulberry. Ydermere har de lavet kollektioner af lækkert overtøj, så du kan blive godt klædt på.


En rebranding kickstartede et verdensbrand


Mulberrys store succes skyldes naturligvis ikke blot et større produktudvalg men også en dedikeret indsats og et brændende ønske om at holde brandet i live. Derfor har de blandt andet sørget for at rebrande og tænke Mulberry ind i en moderne kontekst.

Som en del af Mulberrys rebranding som et mere omfavnende brand blev Anna Friel Mulberrys ansigt udadtil. Dog gjorde Mulberry også brug af kendisser som Victoria Beckham, Kate Winslet, Cameron Diaz og Zara Tindall i deres branding, og på bare ét enkelt år fik Scott gjort Mulberry til et verdenskendt brand på vej mod bedre tider.

Allerede året efter forlod Scott Mulberry for at fokusere på sit eget, men han havde efterladt kreative spor i virksomheden. Dette resulterede i et særligt udviklet program for lokale unge, der udkom i 2006, med fokus på at oplære dem inden for produktion. I 2007 kom der nye kræfter til brandet med designer Emma Hill, hvilket resulterede i endnu mere medvind for Mulberry.


Mulberry er made to last


Et af Mulberrys store fokuspunkter er, at deres produkter skal være “made to last”. Når du køber en lædertaske fra dette mærke, skal du gerne kunne få glæde af den hele livet, og derfor er kvaliteten naturligvis helt afgørende.

For at du kan nyde din Mulberry-taske – eller et andet produkt fra Mulberry – i mange, mange år, kræver det naturligvis, at du passer godt på den. Sørg for at pleje læderet, så det kan holde sig smukt og smidigt, og oplev, hvordan læderet ældes med ynde. Med årene opnår materialet den lækre patina, der ikke kan undgås, men derimod opstår som resultat af, at kvalitetslæderet er blevet brugt igen og igen.

Skulle dit Mulberry-produkt gå i stykker, er det typisk muligt at få det repareret, så det igen er klar til at tjene dig. Dét er bæredygtig mode, hvilket er en mærkesag for Mulberry.


Kvalitet for alle pengene


Der er ingen tvivl om, at Mulberry i dag har ramt en nerve i modebranchen. Med deres smukke lædertasker i alverdens størrelser og farver, kan du ikke undgå at bemærke dem på gaden. Her får du sofistikeret design pakket pænt ind til hverdag og til fest. I dag er den aflange clutch med guldkæde et statement fra Mulberry, som er kommet for at blive. Farverne er typisk afdæmpede, så de kan kombineres med alverdens outfits.

Og når du går på jagt efter smykker og tørklæder, kan du være helt sikker på, at både kvalitet og det smukke design holder. Alt er holdt inden for de klassiske og minimalistiske rammer på den helt rigtige måde. Samtidig sender samtlige produkter en kærlig tanke til klassiske britiske traditioner inden for blandt andet jagt og fiskeri.

De søger inspiration i den britiske identitet og kombinerer de mere landlige Somerset-dyder med den pulserende energi fra London. I krydsfeltet opstår produkter, der er traditionsrige og klassiske, og som samtidig passer perfekt ind i en moderne kontekst og det hurtige liv i byen. Kort sagt får du med Mulberry alt det bedste, Storbritannien har at byde på: landlig idyl og moderne metropol kombineret i smukke, luksuriøse lædervarer, der mikser tidens trends og de klassiske traditioner.

Ryd alle filtre

Mulberry

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.