Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Mulberry

Her på siden finder du et stort udvalg fra det britiske luksusbrand, der særligt er kendt for sine fremragende taskedesign, der byder på kvalitet og delikate detaljer. Mulberry byder dig velkommen til et fantastisk univers, der hvert år pynter på de største modescener verden over. Siden 1971 har brandet forstået, hvad høj kvalitet handler om. Denne kvalitet kombinerer de på fornemmeste vis med enkelthed og finesse ud til fingerspidserne.

I dag tilbyder vi tasker og andre accessories fra Mulberry til både mænd og kvinder. Derfor finder du alt fra de fineste punge i forskellige nuancer til håndtasker og computertasker. Fælles for dem alle er, at de bærer det lille, velkendte træ, der er smukt indgraveret på et centralt sted på alle tasker og punge. Men det er dog ikke det eneste, for du finder også smukke tørklæder, smykker og mange andre items, som kan pryde ethvert outfit.

Britisk luksus siden 1971

Mulberry har haft et fast ståsted siden 1971, hvor brandet blev til. Der har nemlig siden begyndelsen været fokus på lækkert læder, og dette var målet for Roger Saul og hans mor, Joan, da de stiftede modebrandet. Allerede i 1973 kunne de slå dørene op til deres første fabrik i Chilcompton i England. Fabrikken var oprindeligt blevet etableret af Clarks, og derfor var det en glimrende mulighed for Mulberry i og med, at Clarks allerede havde opbygget en fabrik med fokus på lædervarer.

Selvom Mulberry i dag er særligt kendt for deres luksuriøse tasker, startede brandet ud som et livsstilsbrand, hvor de blandt andet også satsede stort på skoproduktionen. I 2000 oplevede Mulberry store udfordringer, og her overtog Scott Henshall som kreativ direktør for brandet med henblik på at få brandet tilbage på sporet. Derfor påbegyndte Scott produktionen af smykker og blev det kreative led i deres produktion af diverse accessories, som vi i dag ser i stor stil.

En rebranding kickstartede et verdensbrand

Som en del af Mulberrys rebranding som et mere omfavnende brand blev Anna Friel Mulberrys ansigt udadtil. Dog gjorde Mulberry også brug af kendisser som Victoria Beckham, Kate Winslet, Cameron Diaz og Zara Tindall i deres branding, og på bare ét enkelt år fik Scott gjort Mulberry til et verdenskendt brand på vej mod bedre tider.

Allerede året efter forlod Scott Mulberry for at fokusere på sit eget, men han havde efterladt kreative spor i virksomheden. Dette resulterede i et særligt udviklet program for lokale unge, der udkom i 2006, med fokus på at oplære dem inden for produktion. I 2007 kom der nye kræfter til brandet med designer Emma Hill, hvilket resulterede i endnu mere medvind for Mulberry.

Kvalitet for alle pengene

Der er ingen tvivl om, at Mulberry i dag har ramt en nerve i modebranchen. Med deres smukke lædertasker i alverdens størrelser og farver, kan du ikke undgå at bemærke dem på gaden. Her får du sofistikeret design pakket pænt ind til hverdag og til fest. I dag er den aflange clutch med guldkæde et statement fra Mulberry, som er kommet for at blive. Farverne er typisk afdæmpede, så de kan kombineres med alverdens outfits.

Og når du går på jagt efter smykker og tørklæder, kan du være helt sikker på, at både kvalitet og det smukke design holder. Alt er holdt inden for de klassiske og minimalistiske rammer på den helt rigtige måde.

Filter

256 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3