Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

NANUSHKA

Nanushka blev stiftet tilbage i 2006 af Sandra Sandor, der er født og opvokset i Budapest. Siden da har brandet været på en større udviklingsrejse, der for alvor fik fart på, da brandets medejer og administrerende direktør, Peter Baldaszti, trådte til. Han havde en anderledes iværksættertilgang, som blandt andet resulterede i, at Nanushka den dag i dag er et anerkendt og moderne modehus, der sælger alsidigt og moderne tøj til stilbevidste forbrugere.

Brandet har siden dag et været inspireret af kultur og rejser rundtomkring i verden, der resulterer i en sammensætning af inspiration fra både øst og vest. Kollektionerne bærer præg af en forskellighed, der indkapsler stilarter på kryds og tværs af kulturer og etniciteter. Fælles for både faconer og materialer er, at de tager afsæt i inspiration fra naturen. Du får altså det fineste håndværk og materialer, der ikke går på kompromis med kvalitet eller æstetik.

I dag forhandles brandet i mere end 30 lande – både i onlinebutikker, specialbutikker og stormagasiner. Hos Miinto er vi derfor stolte af at kunne tilbyde et bredt sortiment af styles fra Nanushka.


Nanushka – en uformel form til det moderne menneske


Nanushka brander sig selv på, at det tilbyder alsidigt tøj i uformel form til det moderne menneske. En vision, der beskriver måden, hvorpå det formår at kombinere basisitems med elegante og klassiske silhuetter og faconer for både mænd og kvinder. Den uformelle form træder i karakter i de items, der netop umiddelbart ligner klassiske styles. Alligevel emmer kollektionerne af en særpræget stil, der danner rammen om de mest fremtrædende modetendenser i gadebilledet i 2021. Det er typisk naturfarver som beige, brændt orange og brun, der går igen i Nanushkas kollektioner.

Ud over de klassiske naturfarver, der især har vist sig på modescenen i både 2020 og 2021, så er læder også en vigtig repræsentant i Nanushkas udbud, uanset om du er mand eller kvinde. Læderitems er en tendens, vi fortsat vil se i modebilledet de næste mange år. Du kan derfor med god samvittighed investere i en lædervare eller to, hvis du er til de materialer. Mangler du kvalitetssikre items til basisgarderoben, har du også rig mulighed for at gå på opdagelse og finde disse i udbuddet fra Nanushka. Heriblandt finder du skønne strik, skjorter, frakker, kjoler, toppe og bukser i forskellige kvaliteter og design.


Gå på opdagelse i Human/Nature


Nanushka har netop designet en kollektion med navnet Human/Nature. Det er en kollektion, der kom på markedet i 2021. Den afspejler brandets interesse for at udforske naturens utallige elementer, som går igen i tøjets farver, organiske former og teksturer. Er du lige så vild med naturen og dens mange elementer og detaljer, så kan du med god samvittighed lade dig rive med af Nanushkas unikke kollektion. Her er tøjet designet til mange forskellige kropstyper, etniciteter og aldersgrupper.

Giv garderoben en overhaling med skønne styles fra det moderne modehus, hvor kvalitet og uformel skønhed er i højsædet. Nanushka har gjort det muligt at finde styles til enhver lejlighed. Find din yndlingsstyle iblandt, og sæt dit eget præg på dine outfits.

Ryd alle filtre

Nanushka

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.