Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

NAPAPIJRI

Napapijri er en italiensk producent af modetøj til store såvel som små, som ofte kan genkendes på det norske flag, produkterne er beriget med – på trods af den italienske oprindelse. Grunden til dette er, at Napapijri er lanceret som en hyldest til nordiske polarforskere, som nåede frem til Sydpolen, og de norske forskere var de første til at nå frem. Derfor har Napapijri valgt at hylde denne gruppe af forskere ved at benytte det norske flag som brandets kendetegn. Napapijri præsenterede den første kollektion af funktionelt modetøj til mænd, kvinder og børn i 1987, og brandet er opkaldt efter det finske ord for polarcirkel.

Derudover er Napapijri garant for funktionelt og moderigtigt dame- og herretøj såvel som børnetøj, som er henvendt til aktive mennesker med en unik sans for kvalitet og mode.


Produkter i lækre materialer


Produktsortimentet hos Napapijri karakteriseret ved lækre materialer såsom bomuld, uld og denim, som er beriget med unikke og spændende detaljer. Med andre ord – modetøj fra Napapijri er kendetegnet ved lækre tekstiler såvel som moderigtigt og lækkert design, hvorfor sko, jakker, hættetrøjer, jeans, t-shirts og accessories såsom bælter og tasker fra Napapijri er synonym med casual og funktionelt modetøj til aktive mænd, kvinder og børn.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af komfortable sko til mænd og kvinder fra Napapijri. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Napapijri

Side 1 Af 10

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.