Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Napapijri

Napapijri er en italiensk producent af modetøj til store såvel som små, som ofte kan genkendes på det norske flag, produkterne er beriget med – på trods af den italienske oprindelse. Grunden til dette er, at Napapijri er lanceret som en hyldest til nordiske polarforskere, som nåede frem til Sydpolen, og de norske forskere var de første til at nå frem. Derfor har Napapijri valgt at hylde denne gruppe af forskere ved at benytte det norske flag som brandets kendetegn. Napapijri præsenterede den første kollektion af funktionelt modetøj til mænd, kvinder og børn i 1987, og brandet er opkaldt efter det finske ord for polarcirkel.

Derudover er Napapijri garant for funktionelt og moderigtigt dame- og herretøj såvel som børnetøj, som er henvendt til aktive mennesker med en unik sans for kvalitet og mode.

Produkter i lækre materialer

Produktsortimentet hos Napapijri karakteriseret ved lækre materialer såsom bomuld, uld og denim, som er beriget med unikke og spændende detaljer. Med andre ord – modetøj fra Napapijri er kendetegnet ved lækre tekstiler såvel som moderigtigt og lækkert design, hvorfor sko, jakker, hættetrøjer, jeans, t-shirts og accessories såsom bælter og tasker fra Napapijri er synonym med casual og funktionelt modetøj til aktive mænd, kvinder og børn.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af komfortable sko til mænd og kvinder fra Napapijri. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

897 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9