Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

New Balance

Uovertruffen komfort og kvalitet er noget af det, der kendetegner amerikanske New Balance. Deres fokus er altid på at skabe fodtøj og tøj, som føles som en drøm at have på.

Samtidig har de naturligvis et ønske om at designe moderigtige kreationer, som følger tidens tendenser. I deres produktsortiment finder du derfor også flere sneakers, der i dag er blevet intet mindre end ikoniske. Det gælder i særdeleshed den klassiske 990’er-model. Denne sko kommer i mange forskellige farvekombinationer, så der er noget for enhver smag. I udvalget af sko fra New Balancer finder du både løbesko og et væld af sneakers, der kan bruges til hverdag såvel som til fest.

Funktionalitet, komfort og design, der går hånd i hånd

Der er ingen grund til, at mode ikke kan være både praktisk og pænt. Det beviser New Balance med deres mange lækre kreationer. De formår gang på gang at diske op med gennemførte sko, som dine fødder vil elske dig for at have investeret i. Samtidig går de ikke på kompromis med det designmæssige. Du kan derfor også være sikker på, at du får et par sko, der til perfektion lever op til dine stilmæssige krav, når du vælger New Balance. De kombinerer ganske enkelt funktionalitet, komfort og gennemført design i alle deres sko.

Iklæd dig New Balance fra top til tå

Komforten og det gennemførte design er naturligvis også i højsædet, når det kommer til tøj fra dette mærke. Selvom det er et brand, der hovedsageligt er kendte for deres mange sko, har de også et bredt udvalg af solidt sportstøj i deres udvalg. Tøjet er udviklet med den gode pasform og det funktionelle design for øje. Du skal kunne bevæge dig fuldkommen frit og ugeneret i det, uanset hvilken aktivitet du har kastet dig ud i. Grundet tøjets stilfulde design kan du heldigvis ikke blot få glæde af det, når der er træning på programmet. Tøjet kan nemlig også med fordel inkorporeres som en del af dit look, hvis du blot ønsker at tilsætte dette et mere sporty touch. Dermed kan du altid nyde godt af deres uovertrufne komfort.

Kreationer til både hverdag og fest

Hvad enten du mangler nye løbesko, skal bruge et par hverdagssneakers, eller du skal til fest, bør du kaste et blik eller to på de mange kreationer fra New Balance. Deres sporty tøj og sko kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge, alt efter hvilken styling du vælger. Brandet designer lækkert tøj og gennemførte sko til både mænd og kvinder, og der er i tidens løb rigtig mange mennesker, der har nydt godt af deres både cool og komfortable kreationer. Skal du til fest, kan du nemt sætte et afslappet præg på looket med et par klassiske New Balance sko. Skoene med det ikoniske N på siden er ligeledes et hit til hverdag, hvis du ønsker at gå godt. Skal du på løbetur, står New Balance dig også bi, så der er sko og tøj til ethvert behov i sortimentet fra New Balance.

Filter

825 resultater

  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9

Næste
  • 1
  • 2
  • 9

Side 1 af 9