Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

New Balance

Det er næsten umuligt ikke at spotte et par New Balance i gadebilledet i dag. For gennem årene har det lanceret et væld af forskellige sneakers og løbesko, som er højtelskede over hele verden i dag. Og det skal du selvfølgelig ikke snydes for at blive en del af.

Uovertruffen komfort og kvalitet er noget af det, der kendetegner amerikanske New Balance. Dets fokus er altid på at skabe fodtøj og tøj, som føles som en drøm at have på. Det har samtidig haft et ønske om at designe moderigtige kreationer, som følger tidens tendenser. I New Balances produktsortiment finder du derfor også flere sneakers, der i dag er blevet intet mindre end ikoniske. Det gælder i særdeleshed den klassiske 990’er-model. Denne sko kommer i mange forskellige farvekombinationer, så der er noget for enhver smag.

New Balance har sørget for, at vi gennem årene har haft kvalitet på vores fødder, men helt uden at gå på kompromis med det tidløse og smarte design. I udvalget af sko fra New Balance finder du både løbesko og et væld af sneakers, der kan bruges til hverdag såvel som til fest, så du altid kan have det bedste til dine fødder uanset anledningen.

Historien om New Balance

New Balance er et amerikansk sportsbrand, der har mere end 100 år bag sig. For allerede i 1906 blev New Balance en realitet, der hurtigt blev en stor succes. Stifteren, William J. Riley, havde en klar vision om at forbedre skoenes pasform og kvalitet. Derfor blev de første sko også produceret med fokus på at skabe en bedre balance og komfort, som også gav idéen til navnet New Balance.

I 1934 blev Arthur Hall forretningspartner i New Balance, som han allerede i 1956 solgte videre til sin datter, der designede den første løbesko med en helt særlig sål. Skoen blev hurtigt den uofficielle YMCA-sko, hvor skoler over hele landet begyndte at anvende skoen på deres løbehold.

Siden da gik det stærkt. For budskabet blev delt fra mund til mund, og siden da har New Balance budt på et væld af samarbejder og store succeser. Og i de senere år er New Balance blevet et velkendt brand, når det kommer til moderigtige sneakers, hvor blandt andet Steve Jobs har været frontmand for brandets 992-model i mange år.

Et modefænomen ud over det sædvanlige

Vi har gennem tiden set mange brands, der har leveret både sportssko og sneakers. Men New Balance har taget det til et helt nyt niveau. Stilen har været lagt fra starten af, og derfor har det amerikanske sportsbrand formået at bevare den røde tråd igennem alle sine sneakers år efter år.

I dag producerer New Balance sko til hele verden. Det har forstået at ramme ind i diversiteten, så der er noget for alle. Det gælder både på designfronten og på prisen, så alle har mulighed for at få et par komfortable og støttende sneakers, der samtidig lever op til tidens største trends. Og her finder vi modeller som 991 og 530, der efterhånden er blevet nyfortolket i mange forskellige farvekombinationer for at ramme alle.

Den helt store succes de seneste år har været New Balance 990-modellen. Skoens lette og stilrene udtryk har gjort den til en sikker vinder, hvad end den skal matches med en kjole til en aften ude eller de bedste jeans i garderoben. For her er der skruet helt op for komfort og kvalitet, samtidig med at du får et par sneakers, der kan bruges til alle anledninger.

Funktionalitet, komfort og design, der går hånd i hånd

Der er ingen grund til, at mode ikke kan være både praktisk og pænt. Det beviser New Balance med sine mange lækre kreationer. Det formår gang på gang at diske op med gennemførte sko, som dine fødder vil elske dig for at have investeret i. Samtidig går det ikke på kompromis med det designmæssige. Du kan derfor også være sikker på, at du får et par sko, der til perfektion lever op til dine stilmæssige krav, når du vælger New Balance. Det kombinerer ganske enkelt funktionalitet, komfort og gennemført design i alle sine sko.

Iklæd dig New Balance fra top til tå

Komforten og det gennemførte design er naturligvis også i højsædet, når det kommer til tøj fra dette mærke. Selvom det er et brand, der hovedsageligt er kendt for sine mange sko, har det også et bredt udvalg af solidt sportstøj i sit udvalg. Tøjet er udviklet med den gode pasform og det funktionelle design for øje. Du skal kunne bevæge dig fuldkommen frit og ugeneret i det, uanset hvilken aktivitet du har kastet dig ud i. Grundet tøjets stilfulde design kan du heldigvis ikke blot få glæde af det, når der er træning på programmet. Tøjet kan nemlig også med fordel inkorporeres som en del af dit look, hvis du blot ønsker at tilsætte dette et mere sporty touch. Dermed kan du altid nyde godt af den uovertrufne komfort.

Kreationer til både hverdag og fest

Hvad enten du mangler nye løbesko, skal bruge et par hverdagssneakers, eller du skal til fest, bør du kaste et blik eller to på de mange kreationer fra New Balance. Deres sporty tøj og sko kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge, alt efter hvilken styling du vælger. Brandet designer lækkert tøj og gennemførte sko til både mænd og kvinder, og der er i tidens løb rigtig mange mennesker, der har nydt godt af de både cool og komfortable kreationer. Skal du for eksempel til fest, kan du nemt give looket et afslappet præg med et par klassiske New Balance-sko. Skoene med det ikoniske N på siden er ligeledes et hit til hverdag, hvis du ønsker at gå godt.

Køb New Balance hos Miinto

New Balance er ikke kun fodtøj. Det er nemlig det hele. Du finder alt til træningen og hverdagen, hvor du kan få et moderigtigt look, også selvom du træner. Og det er derfor, at New Balance er ét af verdens mest velkendte sportsbrands i dag.

Hos Miinto er vi vilde med New Balance, ligesom det gælder for resten af verden. Derfor har vi samlet et stort udvalg af alle de populære sneakers og løbesko, så dine fødder kan have det godt uden at gå på kompromis med stilen. Du finder selvfølgelig også alt til træningen, så du kan springe i dit nye outfit, der passer til dig.

Filter

1302 resultater

Side 1 af 14

Næste

Side 1 af 14