Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

OCRA

Ocra er et italiensk modebrand, der er kendt for deres usædvanlige og enestående design af skomode til børn. De vover sig ikke tilbage til velkendtakes rationer eller bruger sikkert tøjherregard, men synes at afspejle deres kreativitet og eksemplariske designevner i deres fortolkning af børneskomode.

Hvordan startet det hele


Ocra blev grundlagt af Salvatore Colantuono, en kendt formgiver i modeverdenen. Han skabte mærket efter mange års erfaring med design og kreation af unikke stilarter, som afspejlede hans passion for kunst. Mærket blev kendt flere lokale og internationale modeudstillinger, hvilket hurtigt gjorde det til et anerkendt internationalt børneskomærke.

Oplev universet fra Ocra


Ocras univers strækker sig fra deres underskriftsbørnesko til deres luksuslinje af designer fodtøj til børn. Alle deres kollektioner kommer med deres egen unikke fortolkning af hvad moderne børnemoderskomode skal være. Mærket er kendt for at være tro over for deres rod og kulturelle identitet, noget der klart afspejles i deres enkelhed og fokus på det rene design i deres linje af sko.

Gennemgang af Ocras karakteristika


Ocra er mest kendt for deres innovative og kreative design af sko til børn, men de er endnu mere kendt for deres detaljerede og formdelte produktionsteknikker. Alle deres produkter er formgivet og produceret i Italien, alt for at sikre en ubrydelig binding til det land og den industri, som brandet først blev født af. Deres sko er kendt for deres komfort, funktionalitet og holdbarhed, noget der tydeligt understøtter deres konstante søgen efter at integrere teknologiske fremskridt i skomode designen.

En sko hos Ocra


En af hovedårsagerne til Ocras popularitet er mærkets evne til at skabe fodtøj, der både er legende og modebevidst. Det dikterer ikke trenden, det opfinder den. Med speciale i børnefodtøj betoner det vigtigheden af komfort og holdbarhed samtidig med, at det bevarer elegance og stil.

Køb Ocra produkter på Miinto


Miinto er et værdsat online handelsssted, hvor du har mulighed for at købe en bred vifte af Ocra produkter. Fra underskriftsfodtøj til deres luksuslinje, har Miinto alt hvad du skal bruge for at sikre, at dine små har det nyeste på mode. På Miinto finder du et bredt sortiment af Ocras produkter, som er til gjort nemt og belejligt at købe fra komforten af dit eget hjem. Ocra har lavet et solidt navn både lokalt og globalt, og det forsætter med at bane vejen for usædvanlig og kvalitetsrig børneskomode. Med en grundlæggende passion for kunst, kreativitet og innovation, er Ocra forpligtet til at fornøje dit barns stil, uanset hvordan moden ændrer sig. Ocras evne til konstant at genopfinde deres signatursko garanterer, at det ikke grundigt afrundende design med stil vil få børn verden over til at vinde stort på moderen.

Ryd alle filtre

Ocra

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.