Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

ONLY

Er du på udkig efter et tidløst brand, som altid har fingeren på pulsen, hvad angår de nyeste trends? Så bør du se mod det danske mærke Only, der sæson efter sæson lancerer nye styles inspireret af de største modetendenser og trends fra den internationale catwalk. Only taler til kvinden, der søger komfortabelt og flot modetøj uden dikkedarer. Hos brandet er der fokus på funktionalitet og simpelt design, og de skaber modetøj i lækre materialer, som kan styles op og ned efter anledning. Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg fra Onlys kollektion, så du kan gå på opdagelse i de lækre design og finde din nye Only-stil i dag.


Only – tøj til kvinden, du er


Only er en dansk butikskæde ejet af den jyske tøjkoncern Bestseller. Mærket blev for første gang introduceret på det danske marked i 1996 og er i dag en butikskæde med over 700 butikker spredt ud over 13 lande. Det er nok de færreste, der i dag ikke kender til det populære brand, da det er et af de største inden for Bestseller-familien. Med rødder placeret i et urbant og feminint udtryk skaber Only modetøj til kvinder i alle aldre. Uanset om du søger basic styles eller mere farverige styles, er Only stedet at kigge. Fælles for alle deres styles er, at de går all-in på funktionalitet og komfort, hvilket i særdeleshed ses i deres materialevalg og brug af former og snit.

Når du iklæder dig brandet, skal du føle dig godt tilpas, og du skal ikke have følelsen af, at noget enten sidder for stramt eller løst, kradser eller glider i løbet af dagen. Det betyder dog ikke, at de går på kompromis med pæne eller for den sags skyld farverige design. De formår nemlig ydmygt at balancere mellem funktionalitet og design, og det viser de på bedste vis i samtlige af deres kollektioner.


Et stilsikkert brand, der favner bredt


Der er ingen tvivl om, at Only rammer et bredt segment. Det er nemlig ikke atypisk, at både mor og datter handler hos Only, og det er et supergodt eksempel på, at det er et utroligt mangfoldigt brand. Deres designstil er alsidig, og deres mange forskellige styles kan varieres og tilpasses på mange forskellige måder. De opfordrer i høj grad til individualitet, da kvinden, der bærer Only, stadig skal kunne udtrykke sin egen stil og personlighed.

Only er rummelig, og derfor er der altid plads til simple jeans, T-shirts og strik samt mere farverige og mønstrede kjoler og bluser. De taler både til den rå og rockede kvinde, der søger modetøj med attitude og kant, den mere sporty kvinde, som ønsker komfort og fleksibilitet, og romantikeren, der elsker feminine blonder og farverige design med deres produktlinjer ”True”, ”Edge” og ”Love”. Fælles for alle deres styles er, at de er udarbejdet i behagelige materialer, der sidder godt og føles dejligt på huden.


Only følger nutidens trends og tendenser


Selvom de i tidernes morgen lagde ud med at skabe lækre denim styles som bukser, jakker og nederdele, formår de stadig at forny sig og ride med på de mange forskellige modebølger, der skyller ind over landet. De lader sig inspirere af forskellige trends og tendenser og forankrer deres design i moderne udtryk uden at gå på kompromis med komfort og funktionalitet.

Hos Only kan du altid vide dig sikker på, at du får kvalitet og fede styles leveret direkte fra catwalken – altid med et twist. Essensen af brandet er, som navnet lidt antyder, at det ikke stiler efter at være mere, end hvad det er. Dette brand omfavner kvinder med lækre og stilsikre design uden dikkedarer, og de lever ud fra præmissen: ”What you see, is what you get”. Der er altså ingen slinger i valsen, og med Only kan du uden problemer fylde dit klædeskab med kvalitet og komfort forklædt i flotte og nutidige design.


Iklæd dig lækre design uden at splitte pengepungen ad


Det kan være svært at navigere sig rundt i de nyeste trends, og hvordan man sammensætter forskellige stykker tøj, der følger med moden. Ved Only er de ikke i tvivl om, hvornår tøjet er bedst. Med en blanding af deres nye kollektioner og basisdele er der her sat et par sæt sammen, som aldrig går af mode.

Med Miintos brede sortiment fra Onlys kollektioner har du mulighed for at slå dig løs som tøjstylist uden at skulle skille pengepungen ad. Only har nemlig både stil, komfort og ikke mindst kvalitet i alle sine items. Så står du midt i en længerevarende eller spontan tøjkrise, er de her stylingtips dedikeret til dig.

I Onlys faste sortiment kan du bl.a. finde et par af deres klassiske jeans og deres velkendte tanktops i farverne hvid og sort. Du kan med fordel sætte et par af deres jeans sammen med en af de farverige striktrøjer og et par af dine yndlingssneakers. Du kan eventuelt tilføje en chunky halskæde og et par ringe for at style det sådan, som du ønsker.

Er du mere til kjoler og nederdele, kan du også parre striktrøjen med en af dem. Du kan eventuelt sætte det forreste af sweateren ned i nederdelen for at skabe et mere feminint touch. Fuldfør outfittet med et par vinterstøvler for at kunne holde varmen vinteren ud. Har du ikke et par i forvejen, kan du også finde et par af deres fede støvler i vinterkollektionen.

I sommerens hede måneder kan du altid være sikker på at finde en sød sommerkjole i deres sortiment. Hvert år kommer de med spritnye sommerkjoler, som aldrig fejler. De er både feminine, samtidig med de er praktiske, da de er luftige og sørger for at holde dig kølig i Solens varme stråler. Sæt dem eventuelt sammen med en af deres sandaler.


Shop Onlys sortiment hos Miinto


Hos Miinto går vi ind for godt håndværk. Derfor har vi også kun mærker, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af. Vi kan ikke få nok af Onlys klassiske, simple og feminine stil, der gang efter gang formår at bestå af tøj, der omfavner enhver kvinde på både det nationale plan, men også internationalt. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af Onlys sortiment, så du kan gå på opdagelse og finde din Only-stil i dag.

Ryd alle filtre

ONLY

Side 1 Af 12

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.