Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands ONLY
Back

ONLY

Only taler til kvinden, der søger komfortabelt og flot modetøj uden dikkedarer. Hos brandet er der fokus på funktionalitet og simpelt design, og de skaber modetøj i lækre materialer, som kan styles op og ned efter anledning. Med rødder placeret i et urbant og feminint udtryk skaber Only modetøj til kvinder i alle aldre. Uanset om du søger basic styles eller mere farverige styles, er Only stedet at kigge. Fælles for alle deres styles er, at de går all-in på funktionalitet og komfort, hvilket i særdeleshed ses i deres materialevalg og brug af former og snit. Når du iklæder dig brandet, skal du føle dig godt tilpas, og du skal ikke have følelsen af, at noget enten sidder for stramt eller løst, kradser eller glider i løbet af dagen. Det betyder dog ikke, at de går på kompromis med pæne eller for den sags skyld farverige designs. De formår nemlig ydmygt at balancere mellem funktionalitet og design, og det viser de på bedste vis i samtlige af deres kollektioner.

Et stilsikkert brand, der favner bredt

Der er ingen tvivl om, at Only rammer et bredt segment. Det er nemlig ikke atypisk, at både mor og datter handler hos Only, og det er et supergodt eksempel på, at det er et utroligt mangfoldigt brand. Deres designstil er alsidig, og deres mange forskellige styles kan varieres og tilpasses på mange forskellige måder. De opfordrer i høj grad til individualitet, da kvinden, der bærer Only, stadig skal kunne udtrykke sin egen stil og personlighed. Only er rummelig, og derfor er der altid plads til simple jeans, T-shirts og strik samt mere farverige og mønstrede kjoler og bluser. De taler både til den rå og rockede kvinde, der søger modetøj med attitude og kant, den mere sporty kvinde, som ønsker komfort og fleksibilitet, og romantikeren, der elsker feminine blonder og farverige designs med deres produktlinjer ”True”, ”Edge” og ”Love”. Fælles for alle deres styles er, at de er udarbejdet i behagelige materialer, der sidder godt og føles dejligt på huden.

Only følger nutidens trends og tendenser

Selvom de i tidernes morgen lagde ud med at skabe lækre denim styles som bukser, jakker og nederdele, formår de stadig at forny sig og ride med på de mange forskellige modebølger, der skyller ind over landet. De lader sig inspirere af forskellige trends og tendenser og forankrer deres designs i moderne udtryk uden at gå på kompromis med komfort og funktionalitet. Hos Only kan du altid vide dig sikker på, at du får kvalitet og fede styles leveret direkte fra catwalken – altid med et twist. Essensen af brandet er, som navnet lidt antyder, at det ikke stiler efter at være mere, end hvad det er. Dette brand omfavner kvinder med lækre og stilsikre designs uden dikkedarer, og de lever ud fra præmissen: ”What you see, is what you get”. Der er altså ingen slinger i valsen, og med Only kan du uden problemer fylde dit klædeskab med kvalitet og komfort forklædt i flotte og nutidige designs.

Filter

595 resultater

  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6

Næste
  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6