Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

OTTOD'AME

Ottod’ame er et italiensk modebrand til kvinder. Brandet er nytænkende, fantasifuldt, romantiske og ikke mindst moderne med et vintage look, som vil pryde i enhver garderobe. Kollektionerne fra Ottod’ame bugner af lækre items såsom smukke kjoler, toppe, bluser, bukser og meget mere – alt i unikke designs. Designteamet består af otte kvindelige designere. Så mangler du lækkert nyt og moderigtig tøj til garderoben, så er Ottod’ame et mærke der er værd at undersøge.

Berig din garderobe med Ottod’ame

Ottod’ame har skabt utallige kollektioner, som er fyldt med et miks af forskellige stilarter, så der er noget for enhver personlig, behov og anledning – uanset om det er til hverdagsbrug eller weekendens fester. Kollektionerne er stilrene, legende og rummer smukke detaljer. Ottod’ame benytte lækre materialer såsom bomuld, denim og silke, som føles behageligt på kroppen, så du kan føles dig tilpas. Med andre ord – Ottod’ame er et must-have brand i enhver modebevidst kvinde garderobe. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Ottod’ame; det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Ottod’ame. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Ottod'Ame

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.