Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PALM ANGELS

Hvis du er vild med tøj, der er inspireret af skatermiljøet i Californien, vil du med stor sandsynlighed forelske dig i de mange lækre tracksuits, sweatre og sneakers fra Palm Angels. Palm Angels, der blev skabt af Francesco Ragazzi, har gennem årene klædt mænd og kvinder over det meste af verden rigtig godt på, og du finder med stor sandsynlighed også et item, der passer til din garderobe.

De mange ikoniske og iøjefaldende produkter er med til at sætte prikken over i’et på din personlige stil, og det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for kreative sammensætninger af tøj. Hos Miinto er vi også vilde med den skaterinspirerede kollektion, og her på siden har vi samlet et bredt udvalg af nogle af de populæreste design.


Råt og moderne look med tøj fra Palm Angels


Palm Angels startede oprindeligt som et fotografisk projekt, og det kommer klart til udtryk i de mange smarte print, som findes på langt de fleste produkter. De karakteristiske print kan nemt give et strejf af noget råt og moderne til selv de mest slidte jeans, så du skal aldrig være bekymret for at falde i ét med mængden med tøj fra det fremadstormende brand.

Når du shopper tøj fra Palm Angels, får du alt andet end klassisk, kedeligt tøj til hverdagen. Med inspiration fra skateboardkulturen kan du nemlig gå klædt i lækkert kvalitetstøj fra top til tå, og de mange ikoniske fotografiske print kan gøre selv den mest grå mandag morgen til en farvestrålende fornøjelse. Du kan eksempelvis kombinere et par jeans med logo med en smart T-shirt for at få et cool hverdagslook. Du kan også gå all-in på det afslappede udtryk med et par lækre sweatpants og en hoodie.


Stort udvalg af bukser, T-shirts og sweatshirts fra Palm Angels hos Miinto


Der er nok ikke nogen tvivl om, at de mange moderne design virkelig kan gøre en forskel for din garderobe. Du får dog langt mere end skaterkultur og lækre print, når du shopper tøj fra Palm Angels. Brandet er nemlig også skabt med øje for lækker kvalitet og skarpe snit, som gør tøjet særlig lækkert at gå med. Når der aldrig bliver gået på kompromis med hverken komfort eller lækre detaljer, er det din garanti for tøj, du kan være glad for at bruge igen og igen.

Hvis du vil fuldende dit skaterinspirerede look, kan du matche dit outfit med lækkert fodtøj fra samme mærke. Her kan du finde både moderne sneakers og sko i læder, og du kan sikkert også finde et par, der passer perfekt til dit personlige look. Alle sko er fremstillet med fokus på komfort, så du kan være godt gående, uanset om du leder efter smart fodtøj til hverdag eller fest.

Hos Miinto tilbyder vi altid mere end 3.000 brands til skarpe priser, og hvis du har fundet dine favoritprodukter, kan du med fordel shoppe hos os allerede i dag. Vi leverer din pakke allerede inden for en-fem hverdage, så du hurtigt kan få glæde af dine produkter.

Ryd alle filtre

Palm Angels

Side 1 Af 52