Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

PARAJUMPERS

Parajumpers er lanceret af den italienske modeproducent Ape & Partners, som blev lanceret af Antonio Paulon i 1963. Ape & Partners har i mange år været garant for strikvarer i fremragende kvalitet, men i 2005 gik brandet nye veje og startede et samarbejde med Massimo Rossetti – det blev starten på Parajumpers. Massimo Rossetti har mange års erfaring med design af casual modetøj og sportswear, hvorfor det faldt ham naturligt at designe jakker og overtøj med et trendy og unikt look. Parajumpers er opkaldt efter en redningsorganisation i Alaska i det nordvestlige USA. Produktnavnene Gobi, Kodiak og Denali er taget fra legendariske missioner, som redningsorganisationen har fuldført. Parajumpers´ nære bånd til den amerikanske redningstjeneste stopper dog ikke her, idet brandets produktsortiment også er beriget med teksten `that others may live´, som er tjenestens motto. Når først du er blevet gjort opmærksom på det, står det klart, hvor Parajumpers finder deres inspiration til deres design.


Parajumpers stormvejrseventyr


Parajumpers har kreeret deres design ud fra en tankegang, der går ud på, at alle gerne vil udforske. Menneskets naturlige trang til altid at ville se, hvad der er på den anden side, er taget med i overvejelserne i design fra Parajumpers. For når vi går på opdagelse på den måde, er det vigtigt, at vi er klædt på til at kunne klare hvad som helst. Det er præcis den tankegang, som ligger bag udførelsen af ethvert stykke overtøj fra brandet.

Designene er udtænkt til at kunne klare stort set alle slags vejrelementer, hvilket gør det muligt for dig at nå dine mål, hvor end de måtte befinde sig. Parajumpers holder fast i en række værdier, der respekterer og motiverer til din personlige rejse.

Det lyder måske overdrevet i det danske land, men den generelle idé bag Parajumpers har givet dem den succes, de har i dag. Tanken om at drage på eventyr med det rette overtøj vil mange kunne sætte sig ind i. Forskellen er bare, at et stormvejrseventyr i Alaska er noget anderledes end et stormvejrseventyr i Danmark. Alligevel er der mange danskere, som er blevet glade for det solide og slidstærke design, som Parajumpers tilbyder. Det hænger også sammen med det faktum, at når du køber en Parajumpers-jakke, køber du også en kvalitetsjakke, som du kan være sikker på, holder i flere sæsoner.


Inspirationen til Parajumpers findes i Alaska


Som sagt finder designerne bag Parajumpers deres inspiration hos de redningsarbejdere, der arbejder i Alaska. Alaska er et af de mest fjendtlige naturområder på kloden, og derfor er det essentielt at være godt påklædt i det klima. Det er også herfra, brandet har fundet inspiration til sit motto ’That others may live’. De folk, der arbejder i det nordlige Alaska, er trænet og forberedt til de ekstreme naturfænomener, men derfor kræver det alligevel en god påklædning, hvilket er præcis, hvad Parajumpers har skabt i deres brand. For det var netop et møde med en af arbejderne fra Alaska, der inspirerede Massimo Rossetti til at skabe de første kollektioner.

Overtøjet fra Parajumpers er siden sin begyndelse blevet designet med henblik på at skabe innovativt overtøj, hvor der stadig er plads til nye, tekniske detaljer, som hele tiden skal gøre jakken mere behagelig og behjælpelig for dig. Det lyder mere teknisk, end det er. I sidste ende handler det ’bare’ om at anvende de bedste materialer til at lave de bedste og mest slidstærke jakker, som du kan bruge så længe, du har lyst. For Parajumpers er lavet til at kunne holde i lang tid. Enhver jakke fra mærket bliver lavet til både at være æstetisk flot, men især funktionel.

Til trods for den barske inspirationskilde er det ikke noget, der overskygger de jakker og andet overtøj, som Parajumpers laver til deres kunder den dag i dag. Enhver beklædningsgenstand fra brandet har i dag viderebragt inspirationen, men tilpasset materialerne og designet til hverdagen for alle eventyrlystne personligheder.


Jakker til kvalitetsbevidste mænd og kvinder


Parajumpers har fra start betaget modebranchen og fashionistas med unikke dame- og herrejakker, som har vundet stor popularitet over hele verden. Derfor er herre- og damejakker fra Parajumpers et populært brand hos kendisser såsom Brad Pitt, Angelina Jolie og mange andre, og takket være Balling Brands er Parajumpers nu kommet til Danmark. Fra et designmæssigt perspektiv er Parajumpers et brand med mere kant end klassiske brands såsom Moncler eller Canada Goose, men brandets produktsortiment befinder sig på samme prisniveau. Derfor henvender Parajumpers sig til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder, som er villige til at betale lidt ekstra for enestående design og kvalitet. Miinto.dk har samlet et kæmpe udvalg af overtøj til både mænd og kvinder fra Parajumpers. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Parajumpers

Side 1 Af 12

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.