Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Part Two

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PART TWO

Hos Part Two er pasformen i højsædet. Deres tøj skal være behageligt at have på og samtidig fremhæve alt det bedste ved din krop. Netop derfor bliver der gjort noget særligt ud af at skabe gennemtænkte snit i høj kvalitet.

Part Two er et dansk modebrand, der skaber lækkert kvalitetstøj. De har altid fokus på, at tøjet naturligvis gerne skal være smukt at se på, men i lige så høj grad fokuserer de på, at det skal være behageligt at have på. Netop derfor bliver de gode materialer prioriteret højt. Med tøj i høj kvalitet får du nemlig både tøj, der falder flot, holder sig pænt i lang tid, og som derudover føles som en drøm at iklæde sig.


Pasformen og den gode kvalitet er altid i højsædet


Hos Part Two er noget af det allervigtigste, at deres styles har den helt perfekte pasform. De ved, hvor meget det rette snit kan gøre for en kjole, en jakke eller en bluse, og derfor er der også særligt meget fokus på netop pasformen hos dette danske brand. At opnå den helt rette pasform betyder, at der nogle gange skal indarbejdes små detaljer i designet, som netop gør, at pasformen ikke blot bliver godt, men derimod perfekt. Tøjet skal være klædeligt og falde som tiltænkt på mange forskellige kropstyper. Derfor bruger designerne for Part Two også gerne lidt ekstra tid og energi på at gennemtænke de forskellige styles helt ned i detaljen. Dermed kan du være sikker på at få tøj, der fremhæver alt det bedste ved din krop hos Part Two.


Kvindemode med afsæt i skandinavisk design


Dette danske brand er i høj grad inspireret af den skandinaviske designmentalitet. Det er de tidløse styles, de rene linjer og de enkle snit, de tager udgangspunkt i. De lader sig desuden gerne inspirere af den klassiske herregarderobe, og disse styles kombinerer de med feminine detaljer for et kvindeligt look. Generelt er det et brand, der gerne byder på feminine og fine kreationer. Derfor er farvepaletten også typisk holdt i lækre, afdæmpede nuancer. Dette hænger også sammen med deres forkærlighed for skandinavisk design. Indimellem leger de med mere iøjnefaldende farver, men som regel kan du forvente en nedtonet farvepalet i kollektionerne. Derudover har de fokus på smukke mønstre, og de indarbejder gerne små bohemeinspirerede detaljer i deres mange items.


Det gode håndværk er i højsædet hos Part Two


Hos Part Two er de ganske enkelt kompromisløse. De lægger megen vægt på det gode håndværk, som tøjdesign umiskendeligt er, og de går gerne den ekstra mil for at skabe styles, der er noget ud over det sædvanlige. Derfor er den gode kvalitet også altid en topprioritet hos dette mærke, som har en fasttømret designmentalitet. De lader sig gerne inspirere af tidens største trends, men samtidig holder de sig inden for deres efterhånden meget veletablerede designunivers. De sørger således altid for at forblive tro imod det, de kommer fra, og som de har bygget på i mere end 30 år. Grundlæggende har de et mål om at skabe tøj, der skal passe til en aktiv og sund livsstil. Tøjet skal passe til virkelige kvinder, der ikke vil gå på kompromis, og som lever autentiske og spændende liv.

Ryd alle filtre

Part Two

Side 1 Af 8

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.