Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Patagonia

Patagonia er en amerikansk tøjproducent og blev stiftet af Yvon Chouinard i 1973, og er derfor en del af retail branchen. Stifteren, Yvon Chouinard, var selv klatrer og begyndte derfor at designe og sælge klatre tøj og udstyr. I dag er firmaet er baseret i Californien, hvor firmaet er en aktiv del af miljø bevægelser og er dedikeret til at bekæmpe offentlige bekymringer. Ved opstart af brandet, blev der fokuseret på klatre og surfers, for at berige deres liv med et cool look til deres daglige aktiviteter. I dag er mærket markedsført verden over, og brugt af mange.

’Byg det bedste produkt, forårsage ingen unødig skade og brug erhvervslivet til at inspirere og implementere løsninger på miljøkrisen’

Patagonias filosofi er at fremstille det bedste grej samt gøre mindst mulig skade på miljøet, og for at opnå dette, fremstiller firmaet de dele af deres produkter i genbrugsmaterialer og økologiske materialer. Derudover er Patagonia blandt de bedste, hvilket gør dem til en uundgåelig spiller på markedet. Deres logo er skylinjen af Cerro Fitz Roy, som er bjerget ved den sydlige del af indlandsisen i Patagonien, på grænsen mellem Argentina og Chile.

Farver, størrelser og lækkert design? Patagonia har det hele

Hos Miinto har vi samlet et bredt og lækkert udvalg til både mænd og kvinder, med alt fra det populære produktsortiment fra Patagonia. Brandets produkter egner sig perfekt til udendørsbrug, vinter eller små kolde aftner. Patagonia produkter er enkel i deres farver og har et cool design, så du nemt kan mikse og match på kryds og tværs.

Hos Miinto tilbyder vi Patagonias forskellige design og styles, så der er noget for enhver smag. Du kan f.eks. finde en sød sommerkjole, der kan gå fint med ballerinasko og en smart skuldertaske. Derudover kan du finde badeshorts til ferien, fine skjorter, shorts og t-shirts til manden eller lækre jakker i let og minimalistisk design, som kan bruges som en overgangsjakke. Hos Patagonia er der lagt stor vægt på ikke at skade naturen med deres produkter, og derved have bæredygtige produkter, som hitter stort på markedet og blandt kunderne. Derudover, er der også lagt fokus på at tøjet skal føles lækkert på din krop og at du kan have det behageligt.

Se hele vores udvalget nedenfor, og shop din næste lækre sweater, kjole, jakke eller short fra Patagonia hos os, så du kan få et cool look til din næste ferie, vandretur eller noget helt tredje.

Filter

324 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4