Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

PAVEMENT

Lad dig forføre af et sprudlende skounivers med wow-effekt. Pavement skaber moderigtige sko i høj kvalitet til den stilbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke sin personlige stil gennem sit fodtøj.

Pavement har positioneret sig som en værdifuld spiller inden for design af komfortabelt og moderigtigt fodtøj. De er især karakteriseret ved deres ubestridelige hang efter solidt håndværk og unikke detaljer, som kommer til udtryk i alle deres kollektioner. De lader sig inspirere af storbyens pulserende ånd, der oser af kreativitet, attitude og diversitet. Pavement, som navnet også antyder, skaber sko, kvinder kan betræde de belagte fortove og brosten i med stil. De er et fremadskuende brand med fingeren på pulsen, som ved, hvad der rør sig på den internationale modescene. Af den grund er du altid sikret skudsikre og komfortable styles, der både kan bruges til formelle og mere festlige anledninger.


Dansk design med et twist


Pavement skaber moderigtige sko, der emmer af attitude og kreativitet. De har en legende tilgang til design, men uden at gå på kompromis med komfort. Kvinder iklæder sig sko flere timer ad gangen, og derfor har de også brug for sko, der er gode at gå i. Uanset om du er på udkig efter et par afdæmpede sorte støvler eller et par farverige og iøjnefaldende sandaler med hæl, finder du det i Pavements finurlige univers. Det oser af farver, print og forskellige materialer, men deres brug af rene snit og linjer samt fokus på komfort leder tankerne hen på den nordiske minimalisme. Derfor kan det danske brand allerbedst beskrives som fodtøj til kvinder med et nordisk twist. De er kompromisløse, når det kommer til komfort og kvalitet, og de sørger altid for at have dette for øje, når de skaber alt fra sneakers til støvler og sandaler. Alle deres unikke design bliver håndlavet hos erfarne skomagere i Portugal og Spanien, og de har en særskilt respekt for både materialer og pasform, hvilket sikrer dig kvalitetssko i garderoben mange år frem.


Lad Pavement pifte dit look op


Med Pavement får du skandinavisk skomode i din garderobe, som kan bruges til flere forskellige anledninger. I deres skønne sortiment finder du alt fra chunky støvler og lette støvletter til sneakers og farverige sandaler med og uden hæl. Fælles for dem alle er dog designernes forståelse for at kombinere det lette med det feminine, det elegante med det sensuelle og det tidløse med det eksperimenterende. Pavement skaber kvalitetssko, hvor der er kræset for hver eneste detalje fra start til slut. Hver sko er designet efter høje standarder, og designerne er med fra første sketch og sting til det endelige produkt. Du får uimodståelige sko med storby vibes og nordisk twist til dine fødder. Med det populære danske brand kan du både give dit hverdagslook et fashionabelt pift eller give dit klassiske og elegante look kant. Kvinder er lige så forskellige som nat og dag, og det samme gør sig gældende med fodtøj. Så uanset hvad du har set dig lun på i Pavements mangfoldige univers, er du sikret kvalitet og unikke design, der vil pryde din garderobe mange år frem.

Ryd alle filtre

Pavement

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.