Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Pepe Jeans

Pepe Jeans

Pepe Jeans er et engelsk brand, som havde sin oprindelse på Portobello Road i London i 1973, hvor de tre brødre Nitin, Arun og Milano Shah sammen skabte et brand, som siden har gennemgået en rivende udvikling. Deres vision med Pepe Jeans var at udrydde den linde strøm af ligegyldige og kedelige jeans, som havde overtaget størstedelen af denim-markedet og i stedet berige modeindustrien med detaljerige og unikke jeans.

Succesen lod ikke vente på sig, hvorfor Pepe Jeans hurtigt åbnede butikker på de fashionable adresser Kings Road og Carnaby Street i London. Sidenhen har Pepe Jeans åbnet 300 butikker i hele verden, og i starten af dette årtusinde var Pepe Jeans det førende brand på markedet. Kate Moss slog også sit navn som international topmodel ved at være ansigtet udadtil for Pepe Jeans i starten af hendes karriere. Pepe Jeans forbindes stadigvæk med excellence, idet de samarbejder med verdensmesteren i Formel 1 Sebastian Vettel.

Pepe Jeans henvender sig primært til unge mænd og kvinder, som higer efter unikt og spændende modetøj samt cool accessories. Derudover producerer Pepe Jeans også børnetøjskollektioner, som indeholder unikt og deniminspireret børnetøj.

Filter

1142 resultater

Side 1 af 12

Næste

Side 1 af 12