Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PEPE JEANS

Pepe Jeans

Pepe Jeans er et engelsk brand, som havde sin oprindelse på Portobello Road i London i 1973, hvor de tre brødre Nitin, Arun og Milano Shah sammen skabte et brand, som siden har gennemgået en rivende udvikling. Deres vision med Pepe Jeans var at udrydde den linde strøm af ligegyldige og kedelige jeans, som havde overtaget størstedelen af denim-markedet og i stedet berige modeindustrien med detaljerige og unikke jeans.

Succesen lod ikke vente på sig, hvorfor Pepe Jeans hurtigt åbnede butikker på de fashionable adresser Kings Road og Carnaby Street i London. Sidenhen har Pepe Jeans åbnet 300 butikker i hele verden, og i starten af dette årtusinde var Pepe Jeans det førende brand på markedet. Kate Moss slog også sit navn som international topmodel ved at være ansigtet udadtil for Pepe Jeans i starten af hendes karriere. Pepe Jeans forbindes stadigvæk med excellence, idet de samarbejder med verdensmesteren i Formel 1 Sebastian Vettel.

Pepe Jeans henvender sig primært til unge mænd og kvinder, som higer efter unikt og spændende modetøj samt cool accessories. Derudover producerer Pepe Jeans også børnetøjskollektioner, som indeholder unikt og deniminspireret børnetøj.

Ryd alle filtre

Pepe Jeans

Side 1 Af 13

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.