Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PHILIPP PLEIN

Er du til tysk design, skal du høre godt efter. For Philipp Plein har skabt et brand, der er noget ud over det sædvanlige. Her kan du lege med de mørke farver og rå styles, der er perfekte til hverdagsstilen. Siden 1988 har Philipp Plein designet tøj direkte fra München, og i dag består hans modebrand af både hverdagstøj og sportstøj. Og her får du de helt perfekte items til garderoben, hvor der er plads til klassikere, kant og karisma.

Det skal være nemt for dig at shoppe favoritter fra Miinto. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige kollektioner fra Philipp Plein her på siden. Så kan du nemt gå på jagt i de mange muligheder og også udforske andre kategorier, f.eks. alle vores jakker eller støvler, der skaber det helt perfekte outfit.


Militærjakker med Swarovski


Starten på det tyske modehus rummer en helt særlig fortælling. Philipp Pleins første kollektioner bestod nemlig primært af militærjakker, der var smykket med sten fra Swarovski –formet som dødningehoveder. Designet var aldrig set før, og det tog hele verden med storm, fordi elegance og maskulinitet blev forenet i de smukke jakker. Dermed blev der sat en høj standard for de næste kollektioner, som Philipp Plein heldigvis har kunnet leve op til på bedste vis.

I 2006 introducerede modehuset forskellige accessories, og 2008 blev året for The Couture Collection og hans særlige kollektion, der var inspireret af heavy metal. Derudover har Philipp Plein en række andre samarbejder på papiret, hvilket har gjort modehuset til et verdenskendt modehus med sin egen særlige stil.

Stilen har været der fra starten af, og i dag byder den på det bedste fra flere verdener. Du finder både sportstøj og modetøj til hele familien, hvor der er skruet lidt ekstra op for den høje kvalitet, så du kan købe tidløse klassikere med kant, som du kan bruge sæson efter sæson.


Philipp Plein: Sort med stil


Vi kommer ikke udenom, at Philipp Pleins kollektioner har et vigtigt element: den sorte farve. I modsætning til, hvad vi ser hos mange andre store modehuse som Prada eller Marni, der arbejder med lette materialer og bløde silhuetter, er Philipp Plein noget for sig selv. Her bliver der arbejdet med store udsmykninger, især modehusets logo og dødningehoveder i alverdens former.

Netop designet, der skiller sig ud, gør Philipp Plein til et interessant og unikt modehus. Her finder du nemlig et væld af design, der kan noget nyt og noget anderledes. De forskellige styles kan sagtens kombineres med andre materialer og brands, og derfor er det godt at have tøj fra Philipp Plein i garderoben. Her får du nemlig komfort, samtidig med at du får et gennemtænkt design og en høj kvalitet.

Du finder kollektioner til både mænd og kvinder, og der er noget til alle, så du ikke skal gå på kompromis med det, du er på udkig efter.


Fyld garderoben op med de eksklusive kollektioner


Philipp Plein giver dig en unik mulighed for at finde tøj, der ikke kun kan bruges til en aften ude. For her får du et brand, der designer kollektioner til hverdagen, hvor komfort og kvalitet er i højsædet. Hele familien kan være med, hvad end du er til sweats, kjoler eller smukke stiletter.

Til kvinder finder du et væld af smukke sko, hvor der er noget for enhver smag. Her finder du alt fra de lange, sorte støvler til farverige sneakers og enkle stiletter. For selvom sort og hvid er omdrejningspunktet i kollektionerne, er der også gjort plads til lidt ekstravagance i form af farver og print. Derudover finder du også lædervarer, fantastiske kjoler, sweats og meget andet til din garderobe.

Hos mændene er der skruet op for de sorte nuancer. Her får du rå styles med kant, hvor der er kælet lidt ekstra om detaljerne. Du finder ikke kun sweats, for kollektionerne byder også på fede jeans, fede T-shirts og meget andet. Og til børnene er der skabt et helt særligt univers, hvor logo, print og smukke kreationer får lov til at dominere de fine kollektioner, der passer perfekt til børnene.

Skal du være aktiv, er Philipp Plein også det helt rigtige sted at søge hen. Vi har også et udvalg af sportstøj fra det tyske modehus, så du kan se godt ud, når du skal være aktiv.


Køb alle dine favoritter hos os


Vi er vilde med Philipp Plein hos Miinto. For her finder du unikke design, der i langt de fleste tilfælde kommer i sorte og hvide nuancer. Og man kan ikke andet end at elske de neutrale farver i garderoben. Det giver dig nemlig rig mulighed for at sammensætte dine outfits lige efter din smag. På den måde får du lidt ekstra luksus i garderoben, som du kan bruge til både hverdag og fest.

Hos Miinto har vi noget for enhver smag, hvis vi selv skal sige det. Philipp Plein er blot ét brand ud af over 3.000 forskellige, så hele familien kan blive klædt godt på. Når du bestiller dine favoritstyles hos os, sørger vi for at sende det hele samlet. Det gælder uanset, hvor meget du bestiller, så du får det hele leveret på samme tid. Vi sender dine varer inden for 1-3 hverdage, og så leverer vi dem med glæde direkte til din hoveddør. På den måde kan du spare både tid og energi på at løbe fra butik til butik og i stedet læne dig tilbage hjemme i sofaen, mens vi klarer resten.

Ryd alle filtre

Philipp Plein

Side 1 Af 15