Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Philipp Plein

Er du til tysk design, skal du lytte godt efter. For Philipp Plein har skabt et brand, der er noget ud over det sædvanlige. Her kan du lege med i de mørke farver og rå styles, der er perfekte til hverdagsstilen. Siden 1988 har Philipp Plein designet tøj direkte fra München, og i dag består hans modebrand af både hverdagstøj samt sportstøj.

Vi har samlet et stort udvalg af forskellige kollektioner fra Philipp Plein her på siden. Så kan du nemt gå på jagt i de mange muligheder og samtidig udforske andre kategorier, såsom alle vores jakker eller støvler, for at skabe det helt perfekte outfit.

Militærjakker med Swarovski

Begyndelsen for det tyske modehus startede med en helt særlig fortælling. Philipp Pleins første kollektioner bestod nemlig primært af militærjakker, der var udsmykket med sten fra Swarovski, udformet som dødningehoveder. Hermed blev der sat en høj standard for de efterfølgende kollektioner, som Philipp Plein heldigvis har kunnet efterleve på bedste vis.

I 2006 introducerede modehuset forskellige accessories til kollektionerne, og 2008 blev året for ’The Couture Collection” samt hans særlige kollektion, der var inspireret af heavy metal. Derudover har Philipp Plein en række andre samarbejder på papiret, hvilket har gjort modehuset til et verdenskendt modehus med sin egen særlige stil.

Sort med stil

Vi kommer ikke udenom, at Philipp Pleins kollektioner består af særligt ét element, som nemlig er den sorte farve. Med inspiration andre steder fra, end hvad vi ser i mange andre store modehuse som Prada eller Marni, der arbejder med lette materialer og bløde silhuetter, er Philipp Plein noget for sig selv. Her bliver der arbejdet med store udsmykninger, hvor særligt modehusets logo og dødningehoveder i alverdens udformninger fremtræder.

Netop designet, der skiller sig ud fra mange andre, gør Philipp Plein til et interessant og unikt modehus. Her finder du nemlig et væld af designprodukter, der kan noget nyt og noget anderledes. De forskellige styles egner sig suverænt i kombination med andre materialer og brands, og derfor er Philipp Plein god at have i garderoben. Her får du nemlig både komfort, samtidig med at du kan være sikker på et gennemtænkt design og en høj kvalitet.

Du finder kollektioner til både mænd og kvinder, hvor der vil være noget for alle, så du ikke skal gå på kompromis med det, du er på udkig efter.

Køb alle dine favoritter hos os

På Miinto har vi noget for enhver smag, hvis vi selv skal sige det. Philipp Plein er blot ét brand ud af over 3.000 forskellige, så hele familien kan blive klædt godt på. Når du bestiller dine favoritstyles hos os, sørger vi for at sende det hele samlet. Det gælder uanset, hvor meget du bestiller, så du får det hele leveret på samme tid. Vi sender dine varer inden for 1-3 hverdage, og så leverer vi dem med glæde direkte til din hoveddør. På den måde kan du spare både tid og energi på at løbe fra butik til butik og i stedet læne dig tilbage hjemme i sofaen, mens vi klarer resten.

Filter

989 resultater

Side 1 af 10

Næste

Side 1 af 10