Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

PHILIPPE MODEL

Philippe Model er skomærket til de moderigtige kvinder og mænd, som ønsker at bringe den urbane franske stemning med sig ind i garderoben. Med Philippe Model får man sko i høj kvalitet, som balancerer perfekt mellem den helt klassiske hvide sneaker og håndplukkede tendenser fra den urbane scene, og man kan således pifte ethvert outfit op.

Passionen for sneakers skinner igennem i det store udvalg af forskellige design, som Philippe Model byder på. Her er der noget for enhver smag, uanset om man er til hvide sneakers, der perfekt skaber baggrunden for et farverigt outfit, eller om man er til iøjnefaldende sneakers med detaljer i guld og glimmer, der virkelig stjæler opmærksomheden.


Moderigtige Philippe Model har rødder i Frankrig


Hvis man mangler et par sneakers fra et mærke, der ved, hvad de har med at gøre, så er Philippe Model det oplagte valg. Brandet blev grundlagt i 1978 af Philippe Model, som mærket selvfølgelig også er opkaldt efter. Her var missionen at skabe sko, der virkelig kunne løfte ethvert outfit op på det næste niveau. Der skulle være et stort sortiment af sko, som passer til dem, der er helt sikre på deres egen stil, og som ikke er bange for at stå ved deres valg, når det kommer til mode.

Philippe Model blev grundlagt i den livlige og atmosfæriske storby Paris, og netop den parisiske stemning er blevet bragt med ind i skoenes design. De friske design og fede detaljer på skoene emmer af Paris med dens helt specielle atmosfære og energi. Skoene er derfor lavet, så man kan bevæge sig rundt i dem hele dagen i en stor hovedstad uden at møde nogen problemer. Sneakers er lavet til at bevæge sig rundt i, og samtidig ser et par Philippe Model-sneakers også fantastiske ud. Byens livlige energi er nemlig spejlet i de mange fede detaljer i form af mønstre, farver og detaljer.


Philippe Model passer til både fest og hverdag


Uanset om man har brug for et par cool sneakers til hverdagens gøremål, eller om man har brug for et par sneakers til at lægge sidste touch på festens outfit, så er et par Philippe Model-sko det oplagte valg. Her får man nemlig et kæmpe udvalg af sneakers i funky styles, som byder på alt fra vilde farver og dyreprint til glitter og selvfølgelig også kontrasterende detaljer.

Det betyder, at man nemt kan finde et par sko, der matcher ens behov, og som man kan bruge til at gøre ens outfit både mere og mindre iøjnefaldende alt efter ens humør. Man kan fx prøve at skabe et elegant og dog casual look med en flot kjole, der matches med et par klassiske hvide sneakers. Man kan selvfølgelig også gå all out og gøre brug af de mange iøjnefaldende sneakers, som der findes i sortimentet her hos Miinto. Fx kan man matche en enkel kjole med et par vilde sneakers, som virkelig kan sætte festen i gang.


Design i høj kvalitet og perfekt pasform


Uanset hvilket par sneakers man ender med fra Philippe Model, så får man et par sko, der er lavet af materialer i højeste kvalitet. Philippe Model går nemlig meget op i at skabe bæredygtige sko, som kan holde i rigtig lang tid, og som man derfor får megen glæde af.

Skoene fra Philippe Model er alle lavet i Italien af erfarne skomagere, som producerer skoene af materialer såsom økologisk bomuld og genbrugt skum. Derudover gør Philippe Model meget ud af at bruge genbrugt plastik fra plastikflasker i deres design. Brandet ønsker nemlig at have en markant lavere påvirkning af naturen omkring os, hvilket i første omgang starter med at genbruge så mange materialer som muligt. På denne måde kan man være med til at nedsætte ens CO2-aftryk på verden, når man vælger at købe et par Philippe Model-sneakers.

Når man vælger et par sneakers, så er det selvfølgelig ikke kun vigtigt med design og bæredygtighed – det er også vigtigt, at man vælger et par sko, der sidder perfekt på foden. De italienske skomagere gør meget, for at skoene sidder så perfekt som muligt, men ved at vælge den rette størrelse kan man desuden selv gøre meget.

Det gælder derfor om at måle sin fod korrekt, så man får den perfekte størrelse. Det gør man ved at måle sin fods længde i cm, og det skal gøres fra den yderste kant på hælen til den yderste kant på tåen. Det er en rigtig god ide lige at lægge et par mm til ens mål, så man sikrer sig, at hverken tæer eller hæl bliver klemt.


Sådan passer man på Philippe Model-sko


Fordi Philippe Model går så højt op i bæredygtighed, så gælder det selvfølgelig også om at lave en sko, som kan holde så længe som muligt. Det kræver dog, at man passer på sine sneakers og holder dem ved lige. Det er heldigvis meget nemt at gøre et par Philippe Model-sneakers rene.

For det første er det en god ide, at man ikke bruger alkoholbaserede rengøringsprodukter på skoene, da de er lavet af materialer, der ikke nødvendigvis kan tåle dette. Med en smule rent vand kan man komme langt. Derudover er det fordelagtigt, hvis man sørger for at have en blød klud liggende, som man hurtigt og nemt kan fjerne snavs og skidt fra skoene med.

Hvis ens sko er lavet af læder, så er det vigtigt, at man ikke vasker sine sko i vaskemaskinen. Det vil nemlig skade læderet og kan desuden få læderet til at ændre farvenuancer. Det er i stedet en god ide at bruge en blød klud med en smule vand på. Med denne kan man hurtigt tørre ydersiden af skoene af, så de endnu en gang vil fremstå rene og klar til både hverdag og fest. Man kan hurtigt finde rengøringssæt med klude og diverse til rengøring af sneakers, men ellers fungerer en normal, blød mikrofiberklud også perfekt til formålet.

Ryd alle filtre

Philippe Model

Side 1 Af 18

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.