Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Pinko

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PINKO

Pinko er svaret for en selvstændig, stærk og sexet kvinde, der er bevidst om sin femininitet og fast besluttet på at udtrykke den på diverse måder. Sortimentet skiller sig ud med den unikke, eklektiske, originale og moderne stil med stor appel til kvinder verden over. År efter år har disse kvinder bidraget til brandets globale udvikling og succes. Her hos Miinto finder du et stort sortiment fra Pinko i form af bluser, striktrøjer, bukser, tasker, sko og meget mere.


Pinkos historie


Pinko blev grundlagt i Italien i slutningen af 1980'erne af Pietro Negra og hans kone Cristina Rubini med det formål at skabe et mærke for selvstændige kvinder. I dag er det datteren af parret, Caterina Negra, som har overtaget rollen som kreativ direktør, og som står bag mange af brandets design. Pinko ejer i dag 250 butikker, der er spredt ud verden over. De har fortsat deres hovedkontor i den norditalienske by Fidenza. Et hovedkontor, som er fordelt på 160.000 kvadratmeter. Deres sortiment varierer fra sokker og trusser til trenchcoats, sko, tasker, bukser og meget andet.

Pinko har igennem årene arbejdet sammen med fotografer for at skabe essensen af deres brand i kampagner, som har medvirket til den internationale succes. Nogle af de fotografer, de bl.a. har samarbejdet med, er Terry Richardson, Steven Klein og Xavi Gord, som har fotograferet en række supermodeller som Naomi Campbell, Elle Macpherson, Barbara Palvin og Stella Maxwell.

Nogle af deres særlige projekter og kollektioner er udviklet med nogle af de mest velkendte designere og stylister på den internationale scene; disse indebærer Mark Fast, Alessandra Facchinetti, Marina Spadafora, Viviana Volpicella og Nicola Brognano, som er den perfekte illustration af Pinkos dynamiske tilgang til plads til kreativitet.


Bæredygtighed på agendaen


Det er ikke kun på det internationale marked, at Pinko gør en forskel for kvinder. Selvom de er et stort sælgende brand, går de ind for, at deres tøjproduktion er klimavenlig. De har over de seneste par år taget en række valg, som er præget af det bæredygtige aspekt. De har bl.a. fokus på at reducere deres energiforbrug.

Pinko indgik i 2021 et samarbejde med træplantningsorganisationen Treedom, som de har kaldt ”Pinko-skoven”. Det er et genplantningsprojekt med et håb om en social påvirkning. De har i forbindelse med dette lavet en kollektion af fem T-shirts i økologisk bomuld, og for hver solgte T-shirt plantes der et frugttræ i Kenya. Når de træer begynder at vokse sig store, vil de understøtte lokalbefolkningens økonomi og fødevarebehov.


Kollektioner til hverdag og fest


Pre-Collection og Black Collection er hovedkollektionerne, der producerer tøj, du både kan have på til hverdag eller fest. Der er også P Jean, som er en mere 90'er-inspireret denimtemalinje, C-Clique, en athleisure-serie, Uniqueness og mere spændende design skabt i samarbejde med etablerede eller kommende kunstnere, designere, stylister eller fotografer. Tidligere samarbejdspartnere har inkluderet Moncler og den italienske stylist Nicola Brogno.

Det betyder, at uanset om du er på udkig efter kontoregnede outfits, er kreativ, bor i jeans, er en streetwearfan eller bare mangler tøj til en speciel begivenhed, har Pinko noget for dig. De formår at skille sig ud fra andre brands med deres tøj, hvor de har haft alle slags begivenheder i mente, og hvor de ser mod de yngre generationer. Derfor vil du med Pinko altid være med på moden, og dit klædeskab vil være opdateret.


For kvinden du er


Pinko gør meget ud af, at de altid har noget til enhver kvinde, og at det er tøj, du skal føle dig lækker i, samtidig med det er komfortabelt. De giver dig lov og friheden til selv at kunne sammensætte dit tøj, præcis som du ønsker det. Der er spil med farvesammensætninger, mønstre og print, som alle omfavner din kvindekrop på forskellige måder.

Vi kender alle det med, at man altid har et sted på kroppen, som man er mindre glad for end andre. Ved Pinko har du mulighed for både at fremhæve det, du selv elsker ved din krop, eller udfordre det, du måske ikke er så glad for, ved at fremhæve det på en feminin måde. Mange kvinder kender det, at man måske ikke lige er helt tilfreds med mavens udspilning, som den nogle dage kan have.

Her er de højtaljede bukser, der fås i flere forskellige farver, perfekte. De gemmer maven bag den højtaljede kant, samtidig med de fremhæver og giver dine ben længde. De kan f.eks. både bruges til hverdag med et par af deres sneakers eller til en festlig lejlighed med et par af deres sorte støvler med hæl. Har du lyst til at prøve kræfter med deres Y2K og 90’er-throwback mode, er Pinko hos Miinto en gylden mulighed.


Glem ikke Pinkos tasker til dit outfit


Det er ikke kun tøj, du kan finde i deres sortiment. Pinko inkorporerede i 2016 deres ’Love Bag’ i læder. Den blev til at starte med først lanceret som en klassisk skuldertaske med et spænde støbt i sølv og formet som to små fugle, heraf navnet Love Bag. Hver sæson bliver tasken udgivet i nye former, størrelser og design.

Er du mere til tasker med print og motiver, kom der i forbindelse med Fashion week i 2018 nye design til deres klassiske tasker og miniversionerne heraf, hvor du nu kan få dem med blomsterprint og grafiske motiver, som er inspireret af broderi og graffiti. Hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af deres tasker fra deres tidligere sæsonvarer såvel som deres nye. Så mangler du en hverdagstaske til at have under armen til at opbevare din pung og telefon, eller mangler du en taske, der sætter prikken over i’et til dit outfit, er en Love Bag lige noget for dig.


Udforsk Pinkos sortiment hos Miinto


Hos Miinto har vi gjort det nemt for dig at shoppe inden for brandet. Vi sørger for løbende at opdatere vores udvalg, så du året rundt kan være med på de seneste trends. Se hele Miintos sortiment af Pinko nedenfor, og bliv inspireret af deres mange tekstiler, print og nytænkende design. Du kan altid sortere mellem kategori, størrelse og farve i menubjælkerne ude i venstre side, så du nemmere kan få et godt overblik over, hvad vi har.

Ryd alle filtre

PINKO

Side 1 Af 68