Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Police (11)

 

Police

Police er et italiensk brand, som har haft stor succes indenfor modebranchen i cirka 30 år med deres cool og moderigtige solbriller og ure samt andre accessories såsom bælter og punge. Da Police først kom frem i 1983 var brandets kerneprodukt solbriller, men meget er hændt siden de glade 80´er dage. Police er prototypen på et moderne brand, som formår at forny sig med hver kollektion, samtidig med at de er tro mod de traditionelle dyder.

 Police er derfor også et populært brand hos store stjerner inden for mange forskellige brancher, og listen af stjerner, som benytter ure, solbriller og accessories fra Police, inkluderer David Beckham, Paulo Maldini, Bruce Willis, Antonio Banderas og George Clooney. Populariteten er et symbol på, at Police er et livsstilsbrand, som betager et bredt udvalg af mænd og kvinder over hele verden. De har dog en ting til fælles – de elsker mode!

 Polices mantra gør også, at brandet konstant sørger nye muligheder for at forbedre deres produktsortiment af solbriller, ure, smykker og andre accessories. Det differentierer Police fra andre brands og sikrer, at Police fortsat lancerer unikke og innovative kollektioner, som nedbryder de gængse stereotyper og leverer fedt design. Derfor er Police et succesfuldt brand!

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

11 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands