Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Police

 

Police

Police er et italiensk brand, som har haft stor succes indenfor modebranchen i cirka 30 år med deres cool og moderigtige solbriller og ure samt andre accessories såsom bælter og punge. Da Police først kom frem i 1983 var brandets kerneprodukt solbriller, men meget er hændt siden de glade 80´er dage. Police er prototypen på et moderne brand, som formår at forny sig med hver kollektion, samtidig med at de er tro mod de traditionelle dyder.

 Police er derfor også et populært brand hos store stjerner inden for mange forskellige brancher, og listen af stjerner, som benytter ure, solbriller og accessories fra Police, inkluderer David Beckham, Paulo Maldini, Bruce Willis, Antonio Banderas og George Clooney. Populariteten er et symbol på, at Police er et livsstilsbrand, som betager et bredt udvalg af mænd og kvinder over hele verden. De har dog en ting til fælles – de elsker mode!

 Polices mantra gør også, at brandet konstant sørger nye muligheder for at forbedre deres produktsortiment af solbriller, ure, smykker og andre accessories. Det differentierer Police fra andre brands og sikrer, at Police fortsat lancerer unikke og innovative kollektioner, som nedbryder de gængse stereotyper og leverer fedt design. Derfor er Police et succesfuldt brand!

Filter

93 resultater

  • 1
  • 1