Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands PUMA
Back

PUMA

Puma er og bliver en modemastodont inden for skabelsen af sportstøj og -udstyr til mænd og kvinder. Det populære og velkendte brand med den springende puma er både elsket blandt professionelle sportsudøvere og almindelige mennesker, som blot ønsker at forkæle sig selv med sportsudstyr i særklasse. Er du på måske på udkig efter et par hippe sneakers til hverdagsbrug, et par fodboldsko eller et par træningssko, finder du det her på siden. Hos Miinto.dk tilbyder vi et bredt udvalg af Puma produkter, og vi sørger løbende for at tilføje nye styles til udvalget, således du altid kan få fingrene i de nyeste Puma kreationer hos os.

Et brand med en bemærkelsesværdig historie

Det er ikke alle, der ved det, men Puma er en tysk producent af mode- og sportstøj med mange år bag sig – og ikke mindst en spændende historie. Oprindeligt hed brandet Dassler Brothers OHG og blev skabt af de to brødre Adolf og Rudolf Dassler. Forholdet mellem de to brødre gik med tiden skævt, og firmaet blev i 1948 splittet op i to. Herefter valgte Rudolf Dassler at lancere brandet Puma, mens Adolf Dassler grundlagde en tilsvarende sportsmastodont, vi i dag kender som Adidas. Puma er i dag et populært to-go brand, når man skal have fingrene i det absolut bedste inden for sportstøj, -sko og -udstyr, og brandet har siden 1948 fornyet os med vaskeægte kram. Det velkendte logo af den springende puma pryder samtlige produkter, og den er selvsagt en integreret del af brandets DNA. Den fungerer ikke bare som et logo, men er derimod også synonym med kvalitet og moderigtigt design. Pumaen er hurtig, adræt og stærk, og der er ganske enkelt altid fart over feltet med Puma i garderoben.

Funktionelle og innovative design er i fokus hos Puma

Hos Puma er intet overladt til tilfældighederne, og den tyske kvalitet er heller ikke til at sætte en finger på. Siden slut 40’erne har Puma været leveringsdygtige i sportstøj og -udstyr til atleter og sportsglade mennesker verden over, og det er ikke uden grund. Det anerkendte brand står nemlig klar med innovative tiltag og dynamiske design, der i den grad giver din garderobe og performance et løft. De sørger hele tiden for at udvikle deres sko, således du er sikret sublim komfort, støtte og beskyttelse, når du enten skal ud at løbe, spille fodbold eller slentre op og ned ad strøget en lørdag eftermiddag. Puma er dog ikke kun innovative på den teknologiske front. Tværtimod. Med Rihanna på sidelinjen som kreativ direktør, har sportsmærket lanceret nye, innovative og feminine kollektioner, heriblandt Puma Fenty. I 2016 skabte hun i samarbejde med Puma den første Fenty kollektion, som så dagens lys i New York Fashion Week og opnåede stor mediebevågenhed. Også danske Han Kjøbenhavn har indledt et samarbejde med Puma og skabt PUMA x Han Kjøbenhavn Collection, som oser af Han Kjøbenhavns klassiske styles med et sporty twist.

Find dine nye Puma styles hos Miinto.dk

Puma bringer både glæde til aktive mænd og kvinder, og deres kollektioner oser både af styles til sports- og hverdagsbrug. Brandet er karakteriseret for sine kulørte farvekombinationer innovative teknologier og spændende designsamarbejder, hvilket kommer til udtryk i alle brandets kreationer. Uanset om du er på udkig efter et par hippe sneakers, en smart sweatshirt med print eller en tætsiddende kjole i et enkelt og sporty design, får du gennemført design og kvalitet hver gang. Puma kræser om kvalitet og detaljer, og med deres beskyttende og åndbare materialer samt effektive og slidstærke tekstiler, er du garanteret sublimt sportswear, som uden problemer kan mikses og matches på kryds og tværs og bruges, når netop du har brug for det.

Filter

1232 resultater

Side 1 af 13

Næste

Side 1 af 13