Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PUMA

Puma er og bliver en modemastodont inden for skabelsen af sportstøj og -udstyr til mænd og kvinder. Det populære og velkendte brand med den springende puma er både elsket blandt professionelle sportsudøvere og almindelige mennesker, som blot ønsker at forkæle sig selv med sportsudstyr i særklasse.

Er du på måske på udkig efter et par hippe sneakers til hverdagsbrug, et par fodboldsko eller et par træningssko, finder du det her på siden. Hos Miinto.dk tilbyder vi et bredt udvalg af Puma produkter, og vi sørger løbende for at tilføje nye styles til udvalget, således du altid kan få fingrene i de nyeste Puma kreationer hos os.

Tag et kig på sortimentet, og brug eventuelt vores sorteringsværktøj, så du nemmere kan finde det helt rigtige.


Et brand med en bemærkelsesværdig historie


Det er ikke alle, der ved det, men Puma er en tysk producent af mode- og sportstøj med mange år bag sig – og ikke mindst en spændende historie. Oprindeligt hed brandet Dassler Brothers OHG og blev skabt af de to brødre Adolf og Rudolf Dassler. Forholdet mellem de to brødre gik med tiden skævt, og firmaet blev i 1948 splittet op i to. Herefter valgte Rudolf Dassler at lancere brandet Puma, mens Adolf Dassler grundlagde en tilsvarende sportsmastodont, som vi i dag kender som Adidas.

Puma er i dag et populært go to-brand, når du skal have fingrene i det absolut bedste inden for sportstøj, -sko og -udstyr, og brandet har siden 1948 fornyet os med vaskeægte kram. Det velkendte logo af den springende puma pryder samtlige produkter, og den er selvsagt en integreret del af brandets DNA. Den fungerer ikke bare som et logo, men er derimod også synonym med kvalitet og moderigtigt design. Pumaen er hurtig, adræt og stærk, og der er ganske enkelt altid fart over feltet med Puma i garderoben.

Søger du anvendeligt, komfortabelt og gennemført sportstøj, er dette brand således værd at se nærmere på. Deres styles er skabt til at gøre dig til den bedste version af dig selv og sikre, at du kan præstere optimalt – hver eneste gang.


Funktionelle og innovative design er i fokus hos Puma


Hos Puma er intet overladt til tilfældighederne, og den tyske kvalitet er heller ikke til at sætte en finger på. Siden slut 40’erne har Puma været leveringsdygtige i sportstøj og -udstyr til atleter og sportsglade mennesker verden over, og det er ikke uden grund. Det anerkendte brand står nemlig klar med innovative tiltag og dynamiske design, der i den grad giver din garderobe og performance et løft. De sørger hele tiden for at udvikle deres sko, således du er sikret sublim komfort, støtte og beskyttelse, når du enten skal ud at løbe, spille fodbold eller slentre op og ned ad strøget en lørdag eftermiddag.

Både deres sportstøj og -sko og deres livsstilsprodukter er kreeret med komforten og den gode pasform for øje. Når du ifører dig items fra Puma, kan du altså være sikker på, at det føles fantastisk at have på og på ingen måde begrænser dig. Det skyldes blandt andet deres innovative tilgang til, hvordan man kreerer fashion.

Puma er dog ikke kun innovative på den teknologiske front. Tværtimod. Med Rihanna på sidelinjen som kreativ direktør, har sportsmærket lanceret nye, innovative og feminine kollektioner, heriblandt Puma Fenty. I 2016 skabte hun i samarbejde med Puma den første Fenty kollektion, som så dagens lys i New York Fashion Week og opnåede stor mediebevågenhed. Også danske Han Kjøbenhavn har indledt et samarbejde med Puma og skabt PUMA x Han Kjøbenhavn Collection, som oser af Han Kjøbenhavns klassiske styles med et sporty twist.

Dua Lipa har ligeledes samarbejdet med det tyske mærke, og det samme gælder ikoniske Alexander McQueen. Der er altså tale om et brand, der udfolder sig kreativt i mange forskellige retninger. Derfor kan du også altid være sikker på at finde interessante styles, der falder i din smag, og som uden tvivl vil tilføre noget ekstra til din garderobe.


Sportswear såvel som hverdagstøj


Som vi allerede har været inde på, byder Pumas sortiment på masser af lækkert sportstøj, men det er også fyldt med leisure wear. Ydermere finder du produkter, som er inspireret af sportens verden men er skabt som fashion pieces.

Hvad end du leder efter decideret sportstøj, eller du blot er fan af den sporty stil, er Puma altså noget for dig. For eksempel har brandet skabt en række cool kjoler, nederdele og accessories til både mænd og kvinder, som næppe er tiltænkt sportshallen. Derimod er de designet til dig, der godt kan lide et sportsligt udtryk – også når du eksempelvis skal til fest.

Kort sagt er Puma med dig hele vejen, hver dag. Hvad dagen end byder på, så kan du hoppe i produkter fra Puma, som altid føles behagelige at have på og er garant for et cool, casual udtryk.


Find dine nye Puma-styles hos Miinto


Puma bringer glæde til både aktive mænd og kvinder, og deres kollektioner har masser af styles til både sports- og hverdagsbrug. Brandet er karakteriseret ved sine kulørte farvekombinationer, innovative teknologier og spændende designsamarbejder, hvilket kommer til udtryk i alle brandets kreationer.

Uanset om du er på udkig efter et par hippe sneakers, en smart sweatshirt med print eller en tætsiddende kjole i et enkelt og sporty design, får du gennemført design og kvalitet hver gang. Puma kræser om kvalitet og detaljer, og med deres beskyttende og åndbare materialer samt effektive og slidstærke tekstiler, er du garanteret sublimt sportswear, som uden problemer kan mikses og matches på kryds og tværs og bruges, når netop du har brug for det.


Shop hos Miinto, og vær med til at bekæmpe overproduktion


Når du køber dine nye produkter fra Puma her hos Miinto, er du med til at bekæmpe overproduktion i modeindustrien. Vi har nemlig ikke selv noget lager, der skal fyldes op med nye varer, men faciliterer derimod kontakten mellem dig og de forretninger, der allerede har produkterne på lager.

På vores platform har vi samlet en lang række butikker fra hele landet, hvis produkter du får adgang til. Det betyder, at du kan se produkter fra utallige forskellige butikker, og at du derfor har et stort udvalg at vælge imellem. Samtidig er det naturligvis en fordel for butikkerne, at de har mulighed for at sælge deres produkter til dig frem for at risikere at brænde inde med dem. Netop fordi der ellers er risiko for, at butikkerne brænder inde med lagervarer, er der også et bæredygtigt aspekt i at handle hos Miinto.

Frem for at flere og flere butikker skal have deres eget lager, er det bæredygtigt, at der bliver ryddet ud i de eksisterende lagervarer, der findes rundt omkring. Det gør der netop, når du handler her hos os.

Ryd alle filtre

PUMA

Side 1 Af 18

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.