Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

RALPH LAUREN

Lad dig forføre af Ralph Laurens univers, som er præget af stilsikre styles til både mænd og kvinder. Hvis der er én ting, man kan sige om Ralph Lauren, er dét, at han er en mester i vaskeægte modeforførelse. Uanset hvad det populære brand lancerer eller står bag, tager de mænd og kvinder med storm over hele verden. Universet er præget af klassiske styles med et sporty og preppy twist, og de formår på fineste vis at forene den preppy og klassiske stil med mere moderne og nutidige trends og tendenser. Ralph Lauren har ganske enkelt skabt et modeimperium, som løbende bliver opdateret med forskellige kollektioner og underbrands.


Et af verdens førende brands til mænd og kvinder


Ralph Lauren har siden 1967 været leveringsdygtige i styles til mænd og kvinder på verdensplan. Modehuset blev etableret i New York af grundlæggeren med samme navn, og hvor de i starten primært designede smarte kvalitetsslips til mænd, udvidede de hurtigt deres sortiment til også at indeholde poloshirts, sweatre, kjoler, skjorter, bukser, jakker, parfumer og meget, meget mere. I dag er Ralph Lauren et modedynasti, hvor hele familien kan blive klædt på fra top til tå. Det populære brand skaber den klassiske linje Polo Ralph Lauren med rytteren til hest, som figurerer på alt fra kasketter til T-shirts, poloshirts og skjorter. Dog finder du også Lauren Ralph Lauren, Purple Label, Double RL og Ralph Lauren Collection som eftertragtede underbrands.


Klassisk elegance med et preppy twist


Ralph Lauren har positioneret sig som førende inden for skabelsen af modetøj til hele familien, og de skaber design, der på én og samme tid er både preppy og klassiske samt moderne og nutidige. De formår på fineste vis at forene deres design-DNA med nyeste trends og tendenser uden at gå på kompromis med deres originale udtryk. Brandet er genkendeligt, både grundet det ikoniske logo, som forestiller en polo-spiller på ryggen af en hest, men også fordi de skaber modetøj med en rød designtråd. Du er ganske enkelt ikke i tvivl, om det er en Ralph Lauren polo eller skjorte, du står med i hånden eller ej.


Ralph Lauren er et livsstilsbrand helt ud til fingerspidserne


Med Ralph Lauren kan du iklæde dig deres skønne styles fra top til tå eller blot udvælge et par enkle styles og kombinere dem med design fra andre modehuse som Abercrombie & Fitch og Tommy Hilfiger, der også formår at kombinere det preppy og klassiske med det mere sporty og nutidige. Ralph Lauren skaber styles til mænd og kvinder, og deres stil er både moderne og tidløs, således du uden problemer kan bruge deres styles sæson efter sæson. Brandet er sin helt egen, og det bliver det ved med at være. Uanset om du søger en Ralph Lauren polo, skjorte, kjole eller parfume, er du sikret deres ikoniske udtryk og kvalitet.

Hos Miinto.dk er vi vilde med Ralph Lauren, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, så du altid er sikret de nyeste styles. Det unikke ved det amerikanske brand er, at de ganske enkelt ikke går på kompromis med deres kvalitet og design-DNA. Du er altid garanteret klassisk elegance med et preppy twist, uanset hvad du ser dig lun på.

Ryd alle filtre

Ralph Lauren

Side 1 Af 32

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.