Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

RED WING SHOES

Red Wing Shoes er fodtøj, som er fremstillet med stolthed og med det ene mål at lave sko af den ypperligste kvalitet, som holder i årevis. Med deres brug af de bedste lædermaterialer har de skabt og skaber stadig uforlignelige sko. Det har de gjort siden 1905, og det bliver de til stadighed ved med.


Historien bag brandet Red Wing Shoes


Red Wing Shoes er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i byen Red Wing, Minnesota, USA, i 1905. De har igennem årene skabt mange succesfulde skohistorier, som du stadig den dag i dag kan købe. Hos Miinto finder du eksempelvis den originale damestøvle Gloria, som blev lanceret i 1926, og 877 Moc Toe fra 1952. Et brand, som har produceret den samme skomodel i næsten 100 år, må ses som værende et kvalitetsstempel i sig selv.


Red Wing Shoes – Out of fashion since 1905


I over 100 år har Red Wing udviklet og produceret sko og støvler til mennesker, som lever livet på deres egne præmisser og efter deres egne regler. Dem, som er mere optaget af kvalitet og en lang levetid på deres sko end den seneste modetrend. Dem, som ikke følger mængden, men som baner deres egne veje ud i verden. Og dem, som kan style deres sko med hvad som helst. For med Red Wing er det skoen, som er i centrum.


Red Wing-damefodtøj


Red Wings damestøvler og sko er lavet med håndlavede detaljer og i et tidløst design. Der er brugt førsteklasses lædervarer, holdbare syninger, og så er det ægte amerikansk håndværk, som holder i årevis. I deres sortiment til kvinder finder du blandt andet den smukke Clara, den eventyrlystne MOC og den tidløse Gloria.

Damesko fra Red Wing er sko af kvalitet og sko, som henvender sig til den klassiske, men også eventyrlystne kvinde. Kvinder som Amelia Earhart, Michelle Obama og dig. Red Wing-sko sætter ikke grænser, de opfordrer dig til at sprænge dem.

<2h> Red Wing-herrefodtøj

Herresko fra Red Wing er konstrueret i et tidløst design og i en kvalitet ud over det sædvanlige. Med sko fra Red Wing er du sikret sko, som holder til livet. De holder til turen i skoven med gutterne, til middag hos svigerforældrene og til arbejdet. Om det er på kontor eller værksted, så er de lavet for at blive brugt.


Håndlavede sko af Red Wing Shoes


Skoene bliver lavet med traditionelle amerikanske byggeteknikker, som forvandler førsteklasses lædermaterialer til enormt holdbare sko og støvler til mænd og kvinder. Det tager mere end 230 trin at bygge det håndlavede fodtøj.

Først garves det nøje udvalgte læder, så du er sikker på at få de bedste sko. Herefter skæres læderet ud af deres professionelle og højttrænede læderskærer-team. Derefter monteres og syes de forskellige dele sammen. Dette foregår på de samme puritanske symaskiner, som blev brugt for over 100 år siden. Herefter får fodtøjet deres form. Som det næstsidste trin sættes bunden på. Til sidst efterses hvert par sko. De bliver rengjort, børstet og efterbehandlet af et hold af skobehandlere.

Ryd alle filtre

Red Wing Shoes

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.