Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

REMONTE

Det populære mærke Remonte har i lang tid formået at skabe sko og støvler, der udover at være moderigtige, også er komfortable og lavet af holdbart materiale. Remonte stræber for at skabe et ungt og moderne design, hvor man får noget for pengene. De sidste 100 år har Remonte kreeret sko og støvler lavet af holdbare materialer, således man kan regne med, at kvaliteten er i top. Herudover stræber Remonte efter at designe cool og moderigtige sko til kvinder, der er rare at have på. Remonte designer flere forskellige typer sko og støvler. Der designes blandt anden store støvler, der ville være perfekt til vinterens kolde dage samt gummisko og sandaler i fine former og farver. Herudover laver Remonte stilletter, der er elegante og chik.

Remonte laver dermed sko, støvler og stilletter til alle årstider og alle begivenheder. Skal du til fest, på arbejde, eller bare en tur i skoven, kan du bruge sko fra Remonte.

Filosofien bag Remonte

Den grundlæggende filosofi bag skomærket Remonte er at mode skal møde kvalitet. Dette er en beundringsværdig tilgang til design, og hvem vil ikke gerne have en blanding af både mode og kvalitet. Man oplever alt for ofte, at de moderigtige sko er af dårlig kvalitet. En sko af dårlig kvalitet, moderigtig eller ej, kan forårsage vabler, hvilket vi alle kender og gerne vil undgå. Herudover er det vigtigt for Remonte at sørge for, at fødderne ikke bliver trætte selvom man konstant går rundt derhjemme eller på arbejdet. Derfor har Remonte tænkt innovativt og sikret at alle sko er designet således, at de har letvægt- og fleksible såler samt udskiftelige indlægssåler med stødabsorberende kvaliteter, der dermed garanterer lette skridt. På Miinto.dk har vi samlet et bredt udvalg af sko fra Remonte, så hvis du søger en sko, der er rar at have på, så er Remonte mærket for dig.

Ryd alle filtre

Remonte

Side 1 Af 2