Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

REPLAY

Replay er en italiensk producent af modetøj til mode- og kvalitetsbevidste unge mænd og kvinder. Brandet blev lanceret i 1981 af italieneren Claudio Buziol, som opkaldte brandet efter de engelske ord re-making, re-elaborating og re-creating. På dansk kan disse ord sammenlignes med det at skabe noget nyt og unikt ud fra et eksisterende koncept. Derfor er missionen i Replay at berige alle modeelskere med kreativt og innovativt modetøj, som er inspireret af traditionelt italiensk design. Med andre ord er Replay garant for unikt og moderigtigt design med mangfoldige udtryk såsom casual, råt eller poppet, men alle kollektioner bærer tydeligt præg af traditionelle italienske designdyder og kvalitet. Replay designer og sælger alt fra dametøj og herretøj til børnetøj og accessories. Herudover har de også lanceret en række parfumer, både til ham og til hende. Ikke nok med at parfumerne dufter himmelsk, så kommer de i flot indpakning af glasflasker af forskellige designs.


Iøjnefaldende modesko


Replay er karakteriseret ved iøjnefaldende dame- og herretøj, som er en kombination af de nyeste modetrends, lækre materialer og godt håndværk. Derudover er Replay synonym med denim-inspireret modetøj med et stort produktsortiment bestående af jeans, skjorter, t-shirts, jakker, sko og accessories såsom bælter, hatte og solbriller, som er udført med en masse spændende detaljer. Konceptet har vist sig at være brandets vej til succes, og Replay har lanceret 220 konceptbutikker over hele verden, samtidig med at brandets modetøj sælges i mere end 5.000 butikker i 50 lande. Miinto.dk har samlet et stort udvalg af kvalitetssko til mænd og kvinder fra Replay. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.


Komfort hele vejen igennem


Hos Replay er der altid fokus på den gode komfort. Hvad end du shopper jeans, kjoler, skjorter eller sko, skal der være tale om produkter, der er behagelige, og som du vil nyde at bruge. Produkterne skal ikke begrænse dig, men derimod tilpasse sig til dig og din livsstil, så du kan udfolde dig, som du har lyst til.

Den gode komfort skabes blandt andet gennem materialevalget. Her går man specifikt efter materialer, der føles skønne at have på, og man kigger blandt andet på, om de er strækbare og åndbare. Derudover gør man en dyd ud af at designe tøj med optimale pasformer. Når du for eksempel køber en kjole eller en nederdel fra Replay, kan du være sikker på, at produktet hverken er ubehageligt stramt eller kort. Hvad end du vælger at tage på, skal tøjet nemlig ikke være en hindring for dig, men derimod empower dig.

Med fokus på pasformer og behagelige materialer skaber Replay design, som du vil elske at tage på gang på gang. Tøjet er perfekt til hverdagsgarderoben og sikrer, at du kan være godt klædt på rent stilmæssigt, samtidig med at du er klar til alt det, som dagen har at byde på. Om du eksempelvis har kontorarbejde, er underviser, studerer eller er servicemedarbejder, kan du få glæde af tøjet fra Replay, som passer til mange forskellige liv og livsstile.


Gør produkterne fra Replay til dine egne


De mange items fra Replay kan styles på utallige måder. Der er altså gode muligheder for at gøre dem til dine egne og indarbejde dem i din personlige stil. Køber du eksempelvis et par lækre jeans fra Replay, er det op til dig at afgøre, hvordan de skal styles, og her sætter kun fantasien grænser.

Uanset køn kan jeans altid bruges sammen med en T-shirt eller en cool striktrøje for et casual hverdagsoutfit, men de kan også kombineres med en flot skjorte. Tilsætter du en lækker støvle i eksempelvis læder, har du et perfekt kontoroutfit, der både er behageligt, stilet og afslappet på én gang. Ved hjælp af forskellige accessories og smykker kan du gøre looket endnu mere personligt.

En kjole fra Replay kan ligeledes styles på forskellige måder. Brug den med strømpebukser og et par sneakers for et cool, sporty look. Kombinerer du den i stedet med høje støvler, får du et lidt mere stilet udtryk, og vælger du ligefrem et par stiletter og en smuk clutch til outfittet, er du klar til fest. Kjolerne kan altså bruges i mange forskellige situationer og kan dresses op og ned, som det giver mening for dig. Derfor er de også perfekte at have i skabet, og de kan helt sikkert redde dig fra mange tøjkriser gennem tiden.

Fælles for alle produkterne fra Replay er altså, at de kan styles på rigtig mange forskellige måder. De blender nemt ind i din eksisterende garderobe og kan mikses og matches både med andre Replay-produkter og med items fra alle dine andre yndlingsmærker. Der er tale om alsidige, anvendelige styles, der kan bruges igen og igen på forskellige måder.


Cool and casual all the way


Du kan sagtens finde produkter i udvalget fra Replay, der kan bruges til små og store fester. Dog er brandets primære fokus ikke ekstravagant festtøj, men derimod cool og casual tøj, der er helt ideelt til hverdagsbrug. Det viser sig blandt andet i den gode komfort, som vi allerede har været inde på.

De mange styles fra Replay har ofte et touch af rå coolness, hvilket blandt andet kan ses i oversized silhuetter, skæve cuts og deres farvevalg, som typisk er afdæmpet. Har du en forkærlighed for design med en smule kant, er Replay derfor værd at kigge nærmere på. Der er masser af edgy vibes at suge til sig, men uden at det bliver for meget. Her får du altså anvendelig mode, som ganske vist er en smule råt, men som stadig passer ind i rigtig mange forskellige settings. Og så kan du naturligvis selv skrue op eller ned for de rå vibes afhængigt af stylingen.

Selvom mange af Replays styles har lidt rå kant, er der selvfølgelig også klassiske og helt igennem stilrene produkter i deres udvalg. Du finder ligeledes items i lyse og feminine farver og med elegante print, detaljer og mønstre, så der er nok at vælge imellem uanset din personlige stil. Tag blot et kig på de mange items fra Replay her på siden, og forelsk dig.


Hjælp os med at minimere overproduktion


Hos Replay gør man meget ud af at genbruge materialer, så de kan få nyt liv. Det ses blandt andet hos mange af produkterne i denim. Derved gør man noget for at begrænse den negative indflydelse på klimaet, som fashion-industrien umiskendeligt har.

Når du handler Replay-produkter her hos Miinto, er du ligeledes med til at gøre en forskel på denne front. Vi har nemlig ikke selv noget varelager, så der bliver ikke produceret produkter specifikt til os. Derimod faciliterer vi kontakten mellem dig og de forhandlere, der allerede har produkterne på lager. Det vil sige, at færre forhandlere brænder inde med en masse overskudsprodukter til glæde for både dem og miljøet. Da vi ikke kan komme uden om, at modeproduktionen forurener, er det alt andet lige en fordel, at produkterne rent faktisk er til glæde og gavn, så de ikke bare går til spilde.

Ved at shoppe hos Miinto hjælper du altså diverse forhandlere med at tømme deres lagre, og vi undgår for eksempel at skulle have et varelager. Dét er en fordel ud fra et miljømæssigt perspektiv, og samtidig betyder det, at du får adgang til et meget større sortiment, end du normalt ellers ville gøre.

Der er altså flere fordele ved at købe produkter fra eksempelvis Replay her hos os, så tag endelig et kig på det store udvalg. Hvad end du er på udkig efter, kan du finde det her. Brug gerne vores filtreringsværktøj til at indskrænke søgningen, så du nemmere kan finde det helt rette. Her kan du blandt andet filtrere efter størrelser, farver, styles og produkttyper.

Ryd alle filtre

Replay

Side 1 Af 9