Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Black Friday: Op til 70% rabat | Shop udsalg nu
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Rick Owens

Mørke toner og rock-and-roll. Sådan vil mange blandt andet beskrive den succesfulde amerikanske designer Richard Saturnino Owens, der står bag Rick Owens. Her byder designeren på inspiration fra det mørke musikmiljø, hvor læderjakker, cargobukser og pompøse sneakers er statements, der er blevet skabt af modehuset siden begyndelsen. Derfor har vi samlet et stort udvalg fra Rick Owens til dig lige her, så du kan finde det, du mangler.

Her finder du alt fra store sweatshirts og oversize bukser til styles, der passer til sport og alverdens anledninger. Ligeledes har Rick Owens designet tøjlinjer til både mænd og kvinder, der gør det muligt for dig at finde noget til hele familien.

Eksperimenterende modehus siden 1994

Tilbage i 1994 blev Rick Owens lanceret, der indtil 2003 blev drevet fra USA. Rick Owens har gennem tiden været nomineret til forskellige designpriser for sit store talent og øje for helt bestemte toner, snit og linjer. Det har også resulteret i, at Rick Owens store kollektion tilbage i 2002 bød på The Stooges-læderjakken, der efterfølgende blev båret af Kate Moss i den franske udgave af Vogue og dermed blev et statement for Rick Owens.

Det er ikke kun læderjakken, der har bragt Rick Owens til top. Det samme gjorde sig gældende for brandets cargobukser, der for første gang så dagens lys i 2008 og siden da har været en fast del af alle kollektioner. Owens har fundet meget af sin inspiration fra blandt andet Larry LeGaspi, og hvor hans fascination som teenager blev startskuddet for Rick Owens.

Sort er synonym til Rick Owens

Vi kommer ikke udenom, at sort er en farve, som Rick Owens benytter sig af i stor stil. Du finder den både på læderjakker, kjoler, sneakers og mange andre styles. Heldigvis er sort også lig succes, når det kommer til forskellige dele i garderoben. Her har du nemlig mulighed for at kombinere dem med alverdens farver og andre styles, og hvor de sorte styles bliver til omdrejningspunktet for en sand klassiker, der aldrig går af mode.

I vores udvalg fra Rick Owens har vi samtidig samlet alle de populære styles inden for de seneste år. Her er kendetegnet den bløde pasform, boyfriend-looket og enkelte dele, der er spækket med kvalitet til både hverdag og fest. Til børnene finder du tilbehør, som de kun kan komme til at holde af.

Klæd familien på hos Miinto

For at gøre det nemmere for dig at få opgraderet hele familiens garderobe, har vi ikke kun samlet alt det bedste fra Rick Owens. Vi har samlet mere end 3.000 modebrands fra hele verden, og her finder du alt fra det danske Ganni til fransk, amerikansk og italiensk design. Det betyder også, at der med garanti er noget for enhver smag, så du slipper for at skulle bevæge dig ud i et væld af butikker for at lede efter helt bestemte brands. Når du bestiller hos os, sender vi det hele inden for få dage. Vi leverer det direkte hjem til dig, og vi pakker det selvfølgelig i den samme pakke.

Filter

1131 resultater

Side 1 af 12

Næste

Side 1 af 12