Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

ROHDE

Rohde er et tysk brand med et stort og spændende sortiment af fodtøj til hele familien, og brandet sendte det første par sko på gaden i 1926. Brandet opstod dog helt tilbage i 1862, men der var Rohde et garveri. I 1975 udvidede Rohde fokus, og brandet begyndte at fokusere på markeder over hele verden, og det blev starten på en lang succeshistorie for det tyske brand – en succes, der er skabt på kvalitet og tradition. Rohde er, med andre ord, et brand med stor fokus på at kombinere kvalitetsmaterialer med brandets lange tradition for unikt håndværk og stor komfort.

Et klassisk look med et moderne touch

Designstilen hos Rohde er karakteriseret ved et klassisk look med et moderne touch, og designteamet har en unik evne til at berige produktudvalget med et væld af spændende detaljer og farvekombinationer, der løfter modesko, sandaler og støvler fra Rohde til nye højder. Brandets store forkærlighed for læder og skind er med til at understrege brandets store fokus på kvalitet, komfort og tradition. Derfor er produktudvalget hos Rohde altid synonym med fodtøj til store såvel som små, der er beriget med en fremragende pasform, samtidig med at brandets udvalg af sko, sandaler og støvler yder god støtte til foden – Rohde er synonym med kvalitet og komfort.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modesko til mænd og kvinder fra Rohde. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Rohde

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.