Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ROTATE BIRGER CHRISTENSEN

Elsker du fashion, der er modigt, sexet og ikke mindst sjovt? Så er det ROTATE Birger Christensen, som du skal udforske. Deres kjoler er yderst eftertragtede verden over. De designer kjoler, der tiltaler kvinder, som tør at være sig selv og vise det gennem deres tøjstil.

Hos Miinto har vi et bredt udvalg fra ROTATE Birger Christensen, hvor du har mulighed for at udskifte hele din garderobe. Du finder nemlig alt fra mønstrede kjoler og unikke overdele til lækre bukser og farverige sko, som har taget verden med storm. Gå på opdagelse i vores sortiment, og forelsk dig i de kulørte stykker af kunst, som tøj fra ROTATE kan være.


ROTATE Birger Christensen: En festlig garderobe til kvinder


ROTATE er et københavnsk brand og en del af det veletablerede luksusmodehus Birger Christensen. ROTATE blev grundlagt i 2018 i samarbejde med influencerne Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir, som begge er brandets kreative direktører. ROTATE blev dannet med henblik på at skabe fashion til en festlig garderobe, som kvinder ville elske at iføre sig.

Der er alt fra minikjoler og suiting til accessories. Brandet har på rekordtid opnået global succes. Brandet har også vundet flere priser og nomineringer, som bekræfter, at de netop arbejder med det område af den kvindelige fashion, som har været forbigået – nemlig den modige, sexede og sjove garderobe, hvor man som kvinde netop føler disse tre ting, når man har deres tøj på.


Advarsel: Kvindemode, der gør sig bemærket


Med mode fra ROTATE Birger Christensen skal du ikke være bange for ikke at blive bemærket. Du kan ikke undgå at blive bemærket med deres unikke print, mønstre og farver, som taler direkte til den barnlige, sjove og festlige glæde, som vi alle har, men ikke nødvendigvis lytter til. Med ROTATE kan du vinke farvel til det simple, da der er intet simpelt ved deres kollektioner.

Uanset hvordan din stil er, vil du finde flere beklædningsdele fra ROTATE, som taler til dit hjerte, og som du ikke kan undgå at forelske dig i. Med ROTATE vil du gøre dig bemærket, hvor end du træder hen iført deres unikke kollektioner, som kombinerer det feminine med det edgy.

Tøjet egner sig til alle kvinder, uanset alder, størrelse og form. De laver størrelser fra XXS (32) til XXL (44). Om du er en moden kvinde i din bedste alder, som elsker fest og farver, eller en ung kvinde, der skal eksperimentere med din tøjstil, så vil det enestående tøj fra ROTATE tale til dig.


Kulørt tøj til hverdag og fest


ROTATE Birger Christensen har et helt unikt sortiment, som du sagtens kan bruge til hverdag eller ved festlige lejligheder, hvor du ikke skal holde dig tilbage, når det kommer til de mange kombinationsmuligheder. Du kan fx kombinere de enkelte dele med hinanden eller med allerede eksisterende elementer i din garderobe. ROTATE Birger Christensen er med andre ord ret så udanske med deres print, farver og detaljer, hvilket nok er grunden til, at brandet har fået international succes.

Selvom vovede kjoler og farverige print primært er tiltænkt fester og særlige begivenheder, behøver det ikke at være sådan med tøj fra ROTATE Birger Christensen. Du kan sagtens tone det ned, alt efter hvordan du styler det. Du kan derfor sagtens iføre dig en stor mønstret kjole, en cowboyjakke og nogle store combat boots for at holde looket nede på jorden. Hvis du skal til fest, kan du hurtigt hoppe i et par stiletter og tage en fin clutch i hånden. Brandet har nærmest på magisk vis kombineret classy og fest, hvilket betyder, at flere af beklædningsdelene sagtens kan bruges på kontoret og på klubbens dansegulv.


Kjoler, som du aldrig har set dem før


Særligt ROTATEs kjoler har gjort sig bemærket med deres unikke design og materialer, som har tryllebundet alle. Uanset hvilken af deres kjoler du vælger at gå med, vil der ikke blive holdt tilbage på farver, snit og print – hvad end der er tale om minikjoler, maxikjoler eller noget helt tredje. Du vil se unikke mesterværker, der udfordrer den danske mode, og hvordan kjolen kan se ud på en kvindekrop.

Kjolerne findes i mange materialer og design. ROTATE har taget det hele hen til et nyt niveau. Du kan sagtens kombinere dem med forskellige slags støvler, sandaler, sneakers og stiletter. Du vil føle dig modig og sexet, og du vil få fornyet energi og mere selvsikkerhed med en kjole fra ROTATE. Dette bør være en følelse, som du får, hver gang du tager tøj på.

Du finder desuden også særlige kollektioner som ROTATE WEDDING og ROTATE CELEBRATION, som netop er designet til de festlige lejligheder. Du kan derfor sagtens finde din bryllupskjole hos ROTATE i den traditionelle hvide farve, så du kan føle dig som den smukkeste brud. Med CELEBRATION kan du finde din næste nytårskjole eller bare en festlig kjole, hvis du nu skal gæste en del bryllupper denne sommer, hvor der ikke er sparet på farver, materialer og pailletter.


Shop ROTATE Birger Christensen hos Miinto


Hos Miinto har vi iklædt kvinder og mænd i en årrække, og vi er derfor en naturlig vej for mange, når det kommer til deres onlineshopping. Vi forsøger derfor altid at være på forkant med mode og nye brands, så du finder det, der rører sig i modeindustrien. Her er ROTATE Birger Christensen ingen undtagelse. Vi elsker at klæde kvinder på og udfordre, hvordan modetøj kan se ud i Danmark.

Tre gange om året kommer ROTATE Birger Christensen med nye kollektioner, hvor vi hos Miinto altid forsøger at sørge for, at du har de nyeste styles, trends og tendenser fra dette underskønne brand, som vi er utrolig glade for at have på vores shop. Vi elsker at få kvinder til at stråle med mode, der netop taler til deres stil og deres hjerte.

Hos Miinto bestræber vi os altid på at levere en brugerfokuseret modeplatform. Vi forsøger altid at være opdateret med det bedste og nyeste udvalg fra eksklusive, luksuriøse og nøje udvalgte mærker. Du vil med andre ord føle, at vores platform er skræddersyet til netop din stil, hvor du nemt kan finde dine præferencer i både style, snit og mærker.

Ryd alle filtre

ROTATE Birger Christensen

Side 1 Af 8

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.