Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SALOMON

Salomon er et fransk brand med base i hjertet af de franske alper i Annecy. Brandet blev lanceret i 1947 af franskmanden Francois Salomon og hans søn George Salomon.

Familievirksomheden startede ud med en produktion af træsave og skikanter, men rettede hurtigt fokus mod produktion af udstyr og tilbehør til skisport, idet de kombinerede deres kærlighed for skiløb med en innovativ tankegang. Dermed blev Salomon de første til at udvikle moderne skibindinger til alpinski, og sidenhen har Salomon gennemgået en rivende udvikling, hvorfor brandet i dag betragtes som et af de førende brands inden for produktion af ski, skistøvler, skitøj, løbesko og træningstøj. Derfor er Salomon også elsket af mange professionelle skiløbere og skientusiaster over hele verden, og Salomons logo ses ofte ved store mesterskaber samt på pister i hele Europa. Salomon sætter værdier såsom fantasi, tid med dem du holder af og simpelhed i første række, og disse værdier er dybt implementeret i deres arbejde.


Salomon har det, du mangler, til dine aktiviteter


Salomon byder dog på mere end udstyr og tøj til skiløb, og produktsortimentet inkluderer alt fra Salomon sko, løbesko, træningstøj, tasker til badeshorts og solbriller samt andre accessories. Kendetegnende for sko, tøj og accessories fra Salomon er den fremragende kvalitet samt lækkert og unikt design – hvad enten det er træningstøj til løb eller en slidstærk skijakke. Salomon henvender sig til store såvel som små, som elsker at være aktive og kun stiller sig tilfredse med de bedste produkter på markedet. Derfor er løbesko, træningstøj og andet udstyr fra Salomon altid garant for den bedste kvalitet og lækkert design. Miinto har samlet et bredt udvalg af lækre produkter fra Salomon – til både mænd og kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge for at finde det item, du leder efter.


Gå på opdagelse i udvalget fra kvalitetsbevidste Salomon


Salomon er det oplagte sted at søge hen, hvis du mangler tøj eller udstyr til skiløb, men du kan også finde tøj og tilbehør fra Salomon til alverdens andre sportsgrene. Holder du eksempelvis af at vandre, kan du med fordel tage et kig på deres mange praktiske vandresko og -støvler, ligesom de står bag en lang række funktionelle rygsække, der blandt andet er gode til vandreture. De producerer desuden rygsække, der specifikt er skabt til dig, der løber og leder efter en rygsæk, du kan tage med på turen.

Salomon kan desuden sørge for at holde dig varm året rundt – hvad end det er på ski eller ej. I sortimentet finder du nemlig varme huer og luffer både til aktiviteter og til hverdagsbrug, så du er sikret at kunne holde varmen hele vinteren.


Praktiske, trendy sko fra Salomon


Som nævnt, står Salomon bag masser af praktiske sko, der blandt andet kan bruges til vandre- og løbeture. Men bare rolig, Salomon-sko er på ingen måde forbeholdt de sporty. Faktisk er skoene fra det franske brand en af de største trends netop nu, så når du bevæger dig rundt i bybilledet, kan du næsten ikke undgå at spotte et par.

Noget af det geniale ved netop denne trend er, at Salomon-skoene er både praktiske, slidstærke og fantastiske at gå i. Der er altså tale om en virkelig komfortabel trend, som du ganske roligt kan overgive dig til.

Skoene fra Salomon fås i mange forskellige farver, så der er noget for alle. Hvad end du foretrækker en enkel version i sort eller hvid, eller der gerne må være en masse spræl i dine sko, kan du finde et godt match i udvalget af Salomon-sko.

Langt de fleste af de moderne sneakers fra Salomon går op til anklen, som du kender det fra alverdens andre sneakers. Der findes imidlertid også modeller i udvalget, der går op over anklen, hvilket kan bidrage med lidt mere støtte. Leder du efter lækre sandaler eller slippers, kan du også finde dem i udvalget fra Salomon.


Shop Salomon hos Miinto


Hvis du vil have active wear, sportstøj og praktiske sko i højeste kvalitet, skal du tage et kig på det brede sortiment fra franske Salomon. De er kendte for aldrig at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet, så du kan være helt sikker på at få fat i produkter, du kan få glæde af i lang tid frem, og som du vil nyde at bruge igen og igen.

Her hos Miinto finder du et stort og varieret udvalg af produkter fra Salomon. Som altid gælder det, at produkterne forhandles af diverse af vores samarbejdspartnere og sendes direkte fra de butikker, hvor de allerede er på lager. Det er med til at minimere risikoen for overproduktion i fashionindustrien, idet der ikke produceres nye produkter specifikt til vores platform, men vi derimod faciliterer konkakten imellem dig og de butikker, der allerede forhandler produkter fra Salomon.

Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.


Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse Salomon sneakers?


Vi anbefaler at tjekke vores størrelsesguide for at finde den perfekte pasform til dine Salomon sneakers.


Er Salomon sneakers velegnede til løb eller kun til mode?


Svar: Salomon sneakers er designet til både stil og ydeevne. De er perfekte til både hverdagsbrug og løb.


Hvordan plejer jeg mine Salomon sneakers for at forlænge levetiden?


Undgå at bruge dem i barske forhold, rengør dem regelmæssigt, og opbevar dem et køligt og tørt sted for at forlænge holdbarheden.


Er Salomon sneakers velegnede til forskellige terræner?


Absolut! Salomon sneakers er alsidige og velegnede til forskellige terræner, fra bygader til stier og mere.


Kan jeg returnere mine Salomon sneakers, hvis de ikke passer eller opfylder mine forventninger?


Ja, vi tilbyder nemme returneringsmuligheder. Tjek vores returpolitik for detaljer omkring returneringer.

Ryd alle filtre

Salomon

Side 1 Af 5