Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Samsøe Samsøe

Samsøe & Samsøe er definitionen af dansk design og modetøj, og deres minimalistiske og simple styles præger modebilledet og fashion week herhjemme. Det danske brand skaber enkle og letgenkendelige styles, der passer perfekt ind i de nordiske stilarter, og som ganske enkelt kan mikses og matches efter behov. De er er perfekt eksempel på, at mode ikke nødvendigvis behøver larme eller funkle. Samsøe & Samsøe har en signatur, som bærer præg af skarpskårne og oversized snit med store halsudskæringer og mere ranke og kantede silhuetter. Brandet arbejder med skulpturelle former og kunstneriske mønstre og snit, som tiltaler flere stilbevidste kvinder og mænd, som har en hang til den tidløse og urbane designstil.

Tilfør tidløse styles med urbane vibes til din garderobe med Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe modetøj er skabt til den moderne mand og kvinde, som søger tidløse kreationer, der både kan bruges på jobbet, i fritiden og til finere anledninger. Siden 1991, hvor brandet så dagens lys, har de haft stor succes i både ind- og udland. I begyndelsen skabte de kun modetøj til mænd, men i 2004 lancerede de deres første kollektion af dametøj, hvilket for alvor gav dem vind i sejlene. Fælles for alle deres design er, at de er tidløse, enkle og i høj kvalitet. Deres silhuetter er enkle og deres snit mere maskuline, men de formår alligevel at skabe styles, der oser af femininitet. Samsøe & Samsøe skaber funktionelt modetøj med urbane vibes, der i al sin enkelthed kan mikses og matches efter behov og anledning, og som sandsynligvis går hen og bliver garderobefavoritter derhjemme. Hvis du har kastet din kærlighed over det skønne, danske brand, kan du med fordel også kigge nærmere på andre danske design-darlings som Mads Nørgaard og Wood Wood.

Skab en garderobe fyldt med basisstyles og unikke kreationer

Hvis der er én ting, der udmærker Samsøe & Samsøe, er det deres basismodeller, som både er et musthave for mænd og kvinder. Blandt deres basismodeller finder du alt fra T-shirts til langærmede bluser, sweatshirts og strik, bukser og skjorter. Ikke desto mindre gemmer der sig meget mere bag det enkle og stilrene ydre. Samsøe & Samsøe skaber nemlig også rene kunstværker og farveeksplosioner, der er inspireret af fjerne himmelstrøg og futuristisk teknologi. De udfordrer den neutrale og jordnære farvepallet, som vi kender den herhjemme, men uden at tage fuldstændig afstand til den. For hvis der er noget, som man aldrig går galt i byen med, er det overdele og underdele i neutrale farver, og dét må man sige, Samsøe & Samsøe er leveringsdygtige i med deres basismodeller.

Samsøe & Samsøe er et moderne modebrand med fingeren på pulsen

Samsøe & Samsøe har en unik evne til at berige mænd og kvinder med kreativt, innovativt og personligt design, som afspejler tidens ånd. Selvom brandet har en tydelig design-DNA, som går igen på tværs af deres kollektioner til både mænd og kvinder, skæver de også til nyeste trends og tendenser i det internationale modebillede. De har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig, og de formår til perfektion at inkorporere moderne trends i deres design uden at gå på kompromis med deres design-DNA. Du finder eksempelvis vamsede strik i karrygul og petroleum samt lange kjoler i stribet design, som alle dominerer modebilledet lige nu. Deres styles er enkle i snit og form, men med få virkemidler som knapper, lynlåse, kraver eller andre fine finesser, løfter Samsøe & Samsøe deres design til nye højder, og de forener til perfektion minimalisme, urbane vibes samt det mere rockede på én og samme tid.

Filter

671 resultater

  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7

Næste
  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7