Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SAMSØE SAMSØE

Samsøe & Samsøe er definitionen af dansk design og modetøj, og deres minimalistiske og simple styles præger modebilledet og fashion week herhjemme. Det danske brand skaber enkle og letgenkendelige styles, der passer perfekt ind i de nordiske stilarter, og som ganske enkelt kan mikses og matches efter behov. De er er perfekt eksempel på, at mode ikke nødvendigvis behøver larme eller funkle. Samsøe & Samsøe har en signatur, som bærer præg af skarpskårne og oversized snit med store halsudskæringer og mere ranke og kantede silhuetter. Brandet arbejder med skulpturelle former og kunstneriske mønstre og snit, som tiltaler flere stilbevidste kvinder og mænd, som har en hang til den tidløse og urbane designstil.

Hvis du ligesom mange andre elsker Samsøe & Samsøe, kan du se nærmere på Miintos udvalg af styles fra det danske brand. Miinto har nemlig et bredt udvalg af lækre styles til både mænd og kvinder, og du kan shoppe alle dine favoritter nu.


Tilføj tidløse styles med urbane vibes til din garderobe med Samsøe & Samsøe


Samsøe & Samsøe modetøj er skabt til den moderne mand og kvinde, som søger tidløse kreationer, der både kan bruges på jobbet, i fritiden og til finere anledninger. Siden 1991, hvor brandet så dagens lys, har de haft stor succes i både ind- og udland. I begyndelsen skabte de kun modetøj til mænd, men i 2004 lancerede de deres første kollektion af dametøj, hvilket for alvor gav dem vind i sejlene. Fælles for alle deres design er, at de er tidløse, enkle og i høj kvalitet. Deres silhuetter er enkle og deres snit mere maskuline, men de formår alligevel at skabe styles, der oser af femininitet. Samsøe & Samsøe skaber funktionelt modetøj med urbane vibes, der i al sin enkelthed kan mikses og matches efter behov og anledning, og som sandsynligvis går hen og bliver garderobefavoritter derhjemme. Hvis du har kastet din kærlighed over det skønne, danske brand, kan du med fordel også kigge nærmere på andre danske design-darlings som Mads Nørgaard og Wood Wood.


Skab en garderobe fyldt med basisstyles og unikke kreationer


Hvis der er én ting, der udmærker Samsøe & Samsøe, er det deres basismodeller, som både er et musthave for mænd og kvinder. Blandt deres basismodeller finder du alt fra T-shirts til langærmede bluser, sweatshirts og strik, bukser og skjorter. Ikke desto mindre gemmer der sig meget mere bag det enkle og stilrene ydre. Samsøe & Samsøe skaber nemlig også rene kunstværker og farveeksplosioner, der er inspireret af fjerne himmelstrøg og futuristisk teknologi. De udfordrer den neutrale og jordnære farvepallet, som vi kender den herhjemme, men uden at tage fuldstændig afstand til den. For hvis der er noget, som man aldrig går galt i byen med, er det overdele og underdele i neutrale farver, og dét må man sige, Samsøe & Samsøe er leveringsdygtige i med deres basismodeller.


Brug dine basisstyles til både hverdag og fest


Når du shopper styles fra det danske modehus, investerer du i items, du kan bruge i mange forskellige sammenhænge. Alt afhængigt af din styling kan du nemlig bruge dine Samsøe & Samsøe-styles til både hverdag og fest, og det kræver meget få stilistiske greb at ændre et outfit fra hverdag til floor.

De minimalistiske items fra brandet kan let spices op med sko og accessories, der er lidt extra, når du gør klar til en aften i byen med kulørte drinks og høj musik. Mændene kan for eksempel smide en blazer eller anden jakke over den basic tee fra Samsøe & Samsøe og et cool herreur på håndleddet, mens kvinderne kan skrue lidt ekstra op for farven på læberne og lidt højde på hælene.

På den måde får du rigtig meget valuta for pengene, når du shopper Samsøe & Samsøe, og vi tør næsten godt garantere, at dine Samsøe & Samsøe-styles bliver nogle af dem, du hiver ud af skabet, så snart tøjet er kommet retur fra vaskemaskinen.

Det giver et rigtig godt fundament i enhver garderobe at have gode basic items i høj kvalitet, fordi disse er grundlaget for ethvert gennemført outfit. Basic items kommer nemlig forud for alt det glam, glitter og lir, som du pynter med på toppen. Du kommer derfor ikke til at gå helt ved siden af med en solid basisgarderobe, og i denne sammenhæng er Samsøe & Samsøe en af de spillere, du ikke kan komme udenom.


Samsøe & Samsøe er et moderne modebrand med fingeren på pulsen


Samsøe & Samsøe har en unik evne til at berige mænd og kvinder med kreativt, innovativt og personligt design, som afspejler tidens ånd. Selvom brandet har en tydelig design-DNA, som går igen på tværs af deres kollektioner til både mænd og kvinder, skæver de også til nyeste trends og tendenser i det internationale modebillede. De har fingeren på pulsen og ved, hvad der rør sig, og de formår til perfektion at inkorporere moderne trends i deres design uden at gå på kompromis med deres design-DNA. Du finder eksempelvis vamsede strik i karrygul og petroleum samt lange kjoler i stribet design, som alle dominerer modebilledet lige nu. Deres styles er enkle i snit og form, men med få virkemidler som knapper, lynlåse, kraver eller andre fine finesser, løfter Samsøe & Samsøe deres design til nye højder, og de forener til perfektion minimalisme, urbane vibes samt det mere rockede på én og samme tid.


Dansk designsucces – et internationalt modehus


Det er de færreste danskere, der ikke kender Samsøe & Samsøe, og det danske brand har da også både mange år på bagen og stor succes. Brandet så første gang dagens lys i det københavnske latinerkvarter i 1993, og dengang designede man smykker i brandets navn fra de små butikslokaler.

Siden da har tingene for alvor taget fart, og det store skifte skete i 2000, hvor brandet fik nye ejere og herfra tog form til et internationalt modehus med kollektioner til både mænd og kvinder. I dag designer Samsøe & Samsøe både tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder skabt med inspiration fra den skandinaviske minimalisme.


Samsøe & Samsøe – sæson efter sæson


Netop fordi brandet designer basic items i høj kvalitet, er der heller ikke nogen slutdato på de styles, du shopper fra det danske brand. En basic tee i høj kvalitet går for eksempel aldrig af mode, og når der står Samsøe & Samsøe i nakken, mister den heller ikke hverken form eller farve, uanset hvor mange gange du bruger den. Hvor billige alternativer hurtigt kan se forvaskede og formløse ud, bevarer tøj af kvalitet derimod selvsamme.

Du kan også selv bidrage til at bevare form og farve på dine basisstyles. Det kan du for eksempel gøre ved at følge vaskeanvisningerne. For at undgå slid og undgå krympning kan det også være en god idé at droppe tørretumbleren og i stedet tørre dit tøj the old fashion way på et tørrestativ.

Ryd alle filtre

Samsøe Samsøe

Side 1 Af 7

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.