Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

SEBAGO

Sebago er et amerikansk brand med base i New England, og brandet er lanceret af tre pionerer inden for modebranchen - Daniel J. Wellehan, William Beaudoin og Joseph Cordeau. Den første herresko fra Sebago var inspireret af indianske moccasiner, hvilket også var tilfældet med brandets første sejlersko. Sebago er lanceret i 1946, og i løbet af 1950´erne oplevede brandet et stort gennembrud, som slog Sebago-navnet fast over hele USA såvel som store dele af verden. Derfor lancerede brandet også en kollektion af sejlersko til kvinder, som indtog Paris i 1960´erne. Siden har Sebago skabt et image som et succesfuldt brand, og brandets modesko sælges i mere end 85 lande over hele verden.

Den store popularitet skal ses i lyset af brandets evne til at designe moderne og lækre herre- og damesko, som er lavet i hånden og produceret i det fineste læder.


Sko til kvalitetsbevidste mænd og kvinder


Den moderne udgave af Sebago er synonym med et stort udvalg af sejlersko i alskens farver og design, og brandet appellerer til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder i alle aldre. Den store fokus på kvalitet og gode materialer, sikre dig et godt og holdbart produkt fra Sebago, som du vil kunne nyde mange år frem – det er derfor et køb du ikke vil fortryde. Sko fra Sebago er derfor et must-have i enhver modebevidst mand og kvindes garderobe.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af sko fra Sebago til mænd og kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Sebago

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.