Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SELECTED FEMME

Med stærke rødder i den skandinaviske designmentalitet skaber Selected Femme elegante og moderne kreationer. Det er en kombination af sofistikerede, feminine og cool styles, som du kan bruge på et væld af forskellige måder.

Selected Femme er et brand, der kombinerer det moderne med det klassiske, og de skaber dermed enkle og tidløse design med små, overraskende elementer. Det interessante og anderledes ligger således netop i detaljen. Der er altid fokus på den gode kvalitet, og med et minimalistisk udtryk og en stærk, nordisk profil får du brugbare og holdbare design, når du shopper tøj fra dette brand.


Inspiration fra stærke kvindelige personligheder


Selected Femme henter en stor del af deres inspiration fra historiske kvinderoller. De lader sig inspirere af ikoniske kvinder, som på den ene eller anden måde har spillet en stor rolle på modescenen. Dette kombinerer de med moderne strømninger og tendenser, og på den måde skaber de mode, der går op i en højere enhed. Kreationerne fra Selected Femme er således altid en kombination af det klassiske og de nyeste trends. Det vil sige, at du kan få glæde af deres styles igen og igen.

Samtidig har dette brand enormt stort fokus på den gode kvalitet. Det bidrager yderligere til, at du får produkter, du kan bruge gang på gang, og som du vil elske at iklæde dig. Med tøj, sko og tilbehør i høj kvalitet og med et tidløst og minimalistisk udtryk er mode fra Selected Femme mode, du vil bruge gang på gang.


Sammensæt en inspirerende basisgarderobe med Selected Femme


Alle kvinder bør have en solid basisgarderobe. Den skal byde på tøj, som er skønt at have på, som kan bruges på et væld af forskellige måder, og som kan redde dig ud af enhver tøjkrise. Med Selected Femme er du netop sikret en god basisgarderobe. Med enkle og sofistikerede kreationer i produktlinjen får du nemlig kjoler, jeans, nederdele, T-shirts og jakker, du kan style på utallige måder.

Dermed ikke sagt, at Selected Femme udelukkende byder på basisprodukter, for de er naturligvis ikke blege for at lege med farver, mønstre og prints, som sæsonen indbyder til. Du finder altså en god kombination af tidløse og elegante styles og mere trendbaserede produkter i udvalget. Dét resulterer tilsammen i en (basis)garderobe, der aldrig overlader dig alene med din tøjkrise.


Femininitet og coolness, der går hånd i hånd


Selected Femme formår at balancere det feminine, det enkle og det cool på én gang. Det vil sige, at styles fra dette brand altid er både elegante og rå. De er stærke i deres udtryk, men samtidig er der fine detaljer, der bløder det hele op. Det er en skøn balance mellem det klassiske og det cool og moderne. Afhængigt af, hvordan du vælger at style dine kjoler, T-shirts og nederdele fra dette brand, kan du opnå dit helt eget look.

Sortimentet byder på alt lige fra smukke kjoler til rå bikerjakker, chunky sweatere og enkle T-shirts. Hvad end du er på udkig efter, kan du altså finde det i udvalget fra Selected Femme, og du vil uden tvivl elske at have disse styles hængende i dit klædeskab de næste mange år frem.

Ryd alle filtre

Selected Femme

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.