Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SELF PORTRAIT

Self-Portrait blev skabt i 2013 af den malaysisk-fødte Han Chong i London med en vision om at skabe smukt fashion tilgængeligt for alle kvinder. Stilen er feminin og legende, og kan være med til at udtrykke din personlighed.


Self-Portrait spejler sig i kvinderne


Brandnavnet Self-Portrait har stor betydning, da navnet er med til at vise, hvordan tøjet spejler sig i kvinderne og omvendt. Han Chong mener selv, at mode handler om de mennesker, der bærer tøjet – og at respektere dem og deres komfort. Det er et meget godt billede på, hvordan Self-Portraits mode ser ud, og hvordan den føles at have på. Hos Self-Portrait er det altid dig som bærer af tøjet, der er i centrum – både når det gælder stil og komfort.

Self-Portrait er designet i London, men lavet til verden. Brandet tror på, at man skal fejre og styrke kvinderne i tøjet. Når du har et stykke tøj på fra Self-Portrait, fornemmer du derfor femininiteten, samtidig med at funktionalitet er i højsædet. Det er med til at afspejle et oprigtigt engagement for den moderne livsstil – og det kan man tydeligt mærke i den måde, som tøjet er designet på.


Et mix af lækre materialer og design


Self-Portrait er især kendt for deres smukke kjoler, men skaber også alt fra bukser og fine bluser til skjorter og nederdele. Fælles for alle items er, at de forener en raffineret æstetik med en tydelig forståelse for struktur og materialer. Når du bærer et Self-Portrait item, er du derfor ikke i tvivl om kvaliteten. Det er denne kombination af gode materialer og lækkert design, der har gjort, at brandet har fået en stor fremgang på det moderne modemarked gennem de seneste år.

Farvepaletten er ofte pastel, men Self-Portrait er ikke bange for at kaste sig ud i forskellige farver. Der er tænkt nøje over enhver farve, og at den skal passe til det brugte materiale. Fra en lysegrå mesh-kjole til en lyselilla broderet kjole med fine detaljer. Endda skriggrønne blonder finder vej ind i både kjoler og fine bluser. Det er kun fantasien, der sætter grænser for Self-Portrait.

Mix og match de forskellige farver, så de rigtigt skinner frem og fremhæver din personlighed.


Self-Portrait oser af feminine detaljer


Self-Portrait er indbegrebet af femininitet, som kommer til udtryk på mange forskellige måder i deres design. Kollektionerne er blandt andet fyldt med flæser, gennemsigtige paneler på tøjet og snørebånd på nye steder; alt sammen detaljer, der skaber et feminint touch til de fleste Self-Portrait items. Det kunne også være fine folder eller rynker i stoffet, der fremhæver din krop på den helt rigtige måde.

Også kjolernes snit er med feminiteten for øje. Hos Self-Portrait finder du alverdens kjoler i fine snit som eksempelvis A-former, flere lag og de rette udskæringer, der smyger sig om din krop, når du får kjolen på. Det betyder, at du nemt kan finde en kjole, der matcher dine former og det, som klæder dig og din krop bedst muligt.

Kjolernes snit spiller sammen med det særligt feminine materialevalg som fx blonder eller flæser. Her på siden finder du både maxikjoler og korte nederdele, så du er sikker på at finde et outfit, der matcher din stil og situation. Langt de fleste vil kunne finde et stykke tøj fra Self-Portrait, der kan passe ind i garderoben – netop fordi de mange detaljer gør, at det kan styles på mange forskellige måder.


Vær feminin og modig på samme tid


Når du ifører dig en kjole eller et andet stykke tøj fra Self-Portrait, er der ingen tvivl om, at du både vil føle dig feminin og modig på en og samme tid. Kombinationen af flæser og farver kan både vise din feminine og din mere sprælske og modige side frem. Self-Portraits mission er netop at få dig til at udtrykke dig selv gennem tøjet.

Prøv for eksempel at kombinere en af de puffede kjoler med en af de mere stilede jakker, og skab et look, der får de fleste til at vende sig om på gaden. Self-Portrait er især god til fest, fordi tøjet her virkelig kommer til sin ret, men du kan samtidig skabe liv og selvtillid i hverdagen også. Til hverdag kan du også matche en af de fine blondebluser med jeans og sneakers – og på den måde skabe et kontrastfyldt udtryk.


Tøj til sommerens store fester


Skal du til et fint bryllup eller et større arrangement, hvor du gerne vil se ekstraordinær smuk ud? Så er Self-Portrait også vejen at gå. Her bliver du ikke skuffet, hvis du er på jagt efter en festkjole, der kan gøre dig til festens midtpunkt. Self-Portrait er især kendt for kjoler i lag-på-lag med blonder, der giver en særlig volumen, der oser af power. Det perfekte outfit til et event, hvor du skal skille dig ud og gerne vil fremhæve dine feminine træk. Med de fineste snit og materialer vil du kunne skabe de bedste og mest festlige minder.


Køb Self-Portrait hos Miinto


Hos Miinto finder du et kæmpe udvalg af tøj fra Self-Portrait. Vi har nøje udvalgt det tøj og de kollektioner, der bedst matcher vores ide om lækkert tøj i høj kvalitet. Det betyder, at du kan finde alt fra bluser og kjoler til nederdele og jakker – alle med det feminine udtryk tilfælles. Vi er især glade for kjolerne fra Self-Portrait, og du finder derfor altid et stort udvalg af netop dem.

.

Mange modeplatforme har et lager, hvor tøjet kommer fra, men hos Miinto får vi faktisk i stedet tøjet direkte fra modebutikkerne. På den måde kan vi få tøjet fra de butikker, der i forvejen har tøjet på lager, og tøjet skal derfor ikke produceres på ny. På den måde forsøger vi at stoppe overproduktion – hvilket ellers er et stort problem i branchen.

Er du på jagt efter en Self-Portrait-kjole eller -jakke, finder du det altså her hos os – men bragt af modehuse landet over og med et mål om at bekæmpe overproduktion i modebranchen. Faktorer, der er værd at overveje, når du skal ud at investere i nyt og lækkert tøj.

Ryd alle filtre

Self Portrait

Side 1 Af 7

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.