Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SOFIE SCHNOOR

Har du en forkærlighed for feminine styles med en rå twist, er Sofie Schnoor designeren at søge hen mod. Hun har udmærket sig ved sine cool og smukke design i et designunivers, der oser af elegance.

Her hos Miinto finder du et bredt udvalg af produkter fra Sofie Schnoor. Sortimentet byder på alverdens former for tøj til kvinder – herunder sportstøj – ligesom du kan finde masser af skønne sko og accessories fra dette brand. Ydermere står Sofie Schnoor bag et stort udvalg af børnetøj, som forhandles under navnet Petit by Sofie Schnoor.


Kvinden bag Sofie Schnoor


Sofie Schnoor er ikke bare navnet på et finurligt designunivers, men faktisk også navnet på kvinden bag. Siden 2001 har den populære danske designer skabt både sko, modetøj og tasker til den stilbevidste kvinde, der elsker det klassiske og feminine udtryk. Dog er det oftest med et strejf af det maskuline og til tider provokerende og avangarde.

Designeren Sofie Schnoor voksede op med to forældre, der begge beskæftigede sig med mode. Som barn har hun derfor været med på fashion-messer, ligesom hun har været med på besøg på diverse fabrikker. Hun har altså fra barnsben fået et unikt indblik i modeindustrien og opdaget glæden ved at skabe funktionelle, gennemførte design.

Sofie Schnoor kan betegnes som vor tids svar på dronningen af sko og heriblandt alt fra sandaler til støvler og sneakers. Hele historien om Schnoor startede nemlig med sko i nyskabende og feminine snit, der skilte sig ud i mængden. Hun havde en legende og kreativ tilgang til design, og derfor skabte hun sko, hvor der blev eksperimenteret med tekstiler, former, print og farver. Denne designtilgang bragte hun med sig videre, da hun besluttede sig for at kaste sig over modetøj og tasker. Fælles for alle hendes skønne kreationer er, at de har kant og kan bidrage med et frisk pust i din garderobe.


Nordisk, nytænkende og nuancerig


Sofie Schnoor er indbegrebet af alle tre n’er, og på hver sin måde kommer de til udtryk i alt, hvad der skabes. Den nordiske minimalisme kommer til udtryk gennem de rene snit og former, der leder tankerne hen på herre-universet og maskuline træk. Dette kombineres dog på allerfineste vis med etniske og blomstrede print, farver og detaljer hevet hjem fra lokale markeder og vintagebutikker rundt omkring i verden.

Schnoor har et skarpt øje for detaljer og nuancer, og hun formår på bedste vis at balancere mellem det feminine og maskuline univers. Hun besidder en stor detaljerighed, hvilket fremgår tydeligt i samtlige kreationer.

På trods af hendes legende og eksperimenterede tilgang til design er intet overladt til tilfældighederne. Bag hendes styles foreligger designprocesser, hvor forskellige materialer, snit, farver og print sammensættes og testes på kryds og tværs. Der er en hårdfin grænse mellem smageligt og usmageligt, og netop dette formår Sofie Schnoor at balancere grundet sansen for design og forståelse for, hvordan materialer, print og farver bedst skinner igennem.


Gør items fra Sofie Schnoor til dine egne


Uanset din personlige stil er der gode muligheder for at inkorporere produkter fra Sofie Schnoor i din eksisterende garderobe. Som nævnt arbejdes der ofte ud fra et nordisk udgangspunkt, hvilket blandt andet afspejler sig i farvepaletten. Ofte bevæger kollektionerne sig inden for gråtoneskalaen kombineret med forskellige afdæmpede farver, der følger tidens tendenser. De afdæmpede farver gør produkterne fra Sofie Schnoor nemme at kombinere på kryds og tværs – også med items fra mange andre brands.

Mange af produkterne har et casual udtryk, men kan dresses både op og ned, afhængigt af hvordan du styler dem. Der er således rig mulighed for at få glæde af produkterne fra Sofie Schnoor til mange forskellige lejligheder. Kombiner eksempelvis en lækker kjole med et par cool sneakers for et afslappet hverdagsoutfit, eller brug en af Sofie Schnoors nederdele sammen med en smuk top, når du skal til fest. Der er fri leg og utallige muligheder.


Komforten er altid i højsædet


Fælles for samtlige design fra Sofie Schnoor er, at de er skabt med et stort fokus på komforten. Produkterne skal ganske enkelt være behagelige at have på. Derfor bliver der gjort brug af skønne materialer, der er rare at have på, og som giver god bevægelighed, så du kan leve dit liv til fulde.

Som bekendt ser du allerbedst ud, når du også føler dig godt tilpas, og derfor er det værd at se nærmere på et mærke som Sofie Schnoor, som ikke går på kompromis, når det kommer til komforten. Her får du styles til dig, der gerne vil være cool og stilet, og som samtidig gerne vil have det godt i dit tøj. Der er nemlig ingen grund til, at det ene skal udelukke det andet.

Hvad end du shopper sportstøj, sko, accessories eller tøj fra dette danske mærke, får du produkter, du vil nyde at bruge igen og igen. De bliver stables i klædeskabet, fordi de både tager sig godt ud og er dejlige at have på.


Feminine styles med en maskulin og rå twist


Uanset om du har brændt dig lun på et par Sofie Schnoor-støvler eller en T-shirt, skinner det feminine univers igennem, men dog med en twist af maskulinitet. Det maskuline kommer både til udtryk gennem rå detaljer som lynlåse, metalspænder og nitter samt rene linjer og snit. Dog formår hun med etniske eller blomstrede print, pastelfarver, mesh, flæser og blonder at fastholde den fine balance mellem de to universer.

Det er netop af den grund, at Sofie Schnoors kreationer kan beskrives som feminine styles med kant. Hun er kompromisløs og kombinerer klassisk elegance med et moderne og mere råt udtryk, hvilket falder i mange kvinders smag. Når du iklæder dig Sofie Schnoor, kan du vide dig sikker på, at du ikke går ubemærket hen i gadebilledet, og det er naturligvis helt op til dig, om du vil fremhæve de feminine eller de maskuline vibes i tøjet.

Hos Miinto finder du et stort udvalg af produkter fra danske Sofie Schnoor. Vi har samlet produkter fra både små og store forhandlere over hele landet, så der er masser at vælge imellem.

Ryd alle filtre

Sofie Schnoor

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.