Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb for over 499,- og gratis retur
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Sofie Schnoor

Har du en forkærlighed for feminine styles med et råt twist, er Sofie Schnoor designeren at søge hen mod. Hun har udmærket sig ved sine cool og smukke design i et designunivers, der oser af elegance.

Sofie Schnoor er ikke bare navnet på et finurligt designunivers, men faktisk også navnet på kvinden bag. Siden 2001 har den populære danske designer skabt både sko, modetøj og tasker til den stilbevidste kvinde, der elsker det klassiske og feminine udtryk. Dog er det oftest med et strejf af det maskuline og til tider provokerende og avangarde. Sofie Schnoor kan også betegnes som vor tids svar på dronningen af sko og heriblandt alt fra sandler til støvler og sneakers. Hele historien om Schnoor startede nemlig med sko i nyskabende og feminine snit, der skilte sig ud i mængden. Hun havde en legende og kreativ tilgang til design, og derfor skabte hun sko, hvor der blev eksperimenteret med tekstiler, former, print og farver. Denne designtilgang bragte hun med sig videre, da hun besluttede sig for at kaste sig over modetøj og tasker. Fælles for alle hendes skønne kreationer er, at de har kant og kan bidrage med et frisk pust i din garderobe.

Nordisk, nytænkende og nuancerig

Sofie Schnoor er indbegrebet af alle tre n’er, og på hver sin måde kommer de til udtryk i alt, hvad der skabes. Den nordiske minimalisme kommer til udtryk gennem de rene snit og former, der leder tankerne hen på herre-universet og maskuline træk. Dette kombineres dog på allerfineste vis med etniske og blomstrede print, farver og detaljer hevet hjem fra lokale markeder og vintagebutikker rundt omkring i verden. Schnoor har et skarpt øje for detaljer og nuancer, og hun formår på bedste vis at balancere mellem det feminine og maskuline univers. Hun besidder en stor detaljerighed, hvilket fremgår tydeligt i samtlige kreationer. På trods af hendes legende og eksperimenterede tilgang til design er intet overladt til tilfældighederne. Bag hendes styles foreligger designprocesser, hvor forskellige materialer, snit, farver og print sammensættes og testes på kryds og tværs. Der er en hårdfin grænse mellem smageligt og usmageligt, og netop dette formår Sofie Schnoor at balancere grundet sansen for design og forståelse for, hvordan materialer, print og farver bedst skinner igennem.

Feminine styles med et maskulint og råt twist

Uanset om du har brændt dig lun på et par Sofie Schnoor støvler eller en T-shirt, skinner det feminine univers igennem, men dog med et twist af maskulinitet. Det maskuline kommer både til udtryk gennem rå detaljer som lynlåse, metalspænder og nitter samt rene linjer og snit. Dog formår hun med etniske eller blomstrede print, pastelfarver, mesh, flæser og blonder at fastholde den fine balance mellem de to universer. Det er netop af den grund, at Sofie Schnoors kreationer kan beskrives som feminine styles med kant. Hun er kompromisløs og kombinerer klassisk elegance med et moderne og mere råt udtryk, hvilket falder i mange kvinders smag. Når du iklæder dig Sofie Schnoor, kan du vide dig sikker på, at du ikke går ubemærket hen i gadebilledet.

Filter

314 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4