Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK

Soulland (38)

Soulland
Soulland er et dansk brand med en super evne til at fusionere urbane trends med de nyeste tendenser i modebranchen, og det danske brand blev sendt på gaden i 2002. En talentfuld designer ved navn Silas Adler er den kreative strateg bag lanceringen af det danske brand, og med ham som brandets karismatiske frontfigur har Soulland udviklet sig til et internationalt brand med stor succes i ind- og udland.

I starten lå fokus på at forkæle trendsættere med smarte tees, men som brandet er vokset, er der kommet et væld af nye styles til. Derfor er Soulland i dag også storleverandør af urbane styles til unge trendsættere i flere af verdens modemetropoler – brandets styles sælges i førende butikker i byer såsom Tokyo, New York, London og Paris. Som kreativ direktør har Silas Adler høstet stor anerkendelse og modtaget en del priser.

Nogle af verdens førende modemagasiner har også fået øjnene op for det danske brand, og Soulland lancerer også en fuld kollektion af herretøj to gange om året, som er værd at lægge mærke til. Nye styles er, med andre ord, et studie i fremragende kvalitet, smarte linjer og spændende detaljer – og et moderigtigt touch er altid en garanti hos Soulland. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

38 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands