JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Soulland (42)

Er du på udkig efter street styles, der på fineste vis kombinerer det urbane og rå med nyeste trends og tendenser? Så bør du i den grad kigge nærmere på Soulland, der med sine fede print og sammensætninger af farver og materialer giver dit look attitude og kant.

Soulland så dagens lys i 2002, og siden 2006 er det den kreative direktør, Silas Adler, og CEO, Jacob Kampp Berliner, som står bag. Deres design og æstetik bundfælder sig i det solide skandinaviske håndværk, der oser af rene linjer og snit samt funktionalitet. Dette formår de dog på deres helt egen måde at kombinere med en nutidig og moderne ånd. Et rigtigt godt eksempel på dette er deres ”Adler Fedora”. Her er der tale om en klassisk og traditionel fedora hat fusioneret med skyggen fra en baseballkasket. På sin helt egen måde formår designerne bag at kombinere det klassiske med nyeste trends og tendenser, hvilket giver dem deres helt eget unikke udtryk. Soulland går dog ikke på kompromis med deres identitet og arv, selvom de eksperimenterer med design. De stræber derimod efter at skubbe herremoden fremad og i nye, og endnu usete, retninger.

Soulland er et eftertragtet brand på de internationale modescener

Hvert år lancerer Soulland to sæsonkollektioner samt to præ-kollektioner, og uanset om der er tale om en hel kollektion eller et sneakpeak, har de høstet stor ros for deres design i både ind- og udland. Både magasiner og aviser som New York Times, GQ, The Guardian, Selectism og Euroman har skrevet om deres urbane design med skandinavisk islæt. Det populære brand tør nemlig at udfordre designkonventionerne, og de lader sig ikke diktere af moden. Det samme ønsker de heller ikke mænd skal, og derfor skaber de år efter år kollektioner, der skriger attitude og selvtillid. I stedet for at kopiere nyeste trends og tendenser direkte fra de store og anerkendte runways, håndplukker de materialer, tekstiler, detaljer, snit og linjer og gør det til deres helt eget. Soulland er langt fra mainstream, og de kan vel bedst sammenlignes med en rebel, der ønsker at gøre oprør mod etablerede forhold og konventioner.

Det hele startede med en T-shirt

I dag skaber Soulland mange forskellige styles til mænd, som kan pryde deres garderober mange år frem. Men hele succesen startede faktisk blot med smarte T-shirts. Brandet ønskede at designe T-shirts, der på hver sin måde kunne give et outfit kant og attitude. Deres legende og kreative tilgang til design var dengang og er den dag i dag tydelig, da de stadig eksperimenterer med sammensætningen af print, tekstiler, farver og statements. Soulland skaber ikke trivielt og kedeligt modetøj til mænd. De stiler derimod efter at skabe street styles, som både kan bruges på arbejde og til mere formelle anledninger. Det handler blot om, hvordan du vælger at style det. Deres T-shirts, shorts, bukser, trøjer og skjorter kan sammensættes på forskellige måder og give forskellige udtryk, hvilket netop gør brandet populært blandt mange mænd. Uanset om du er på udkig efter en fed skjorte eller en statement T-shirt, finder du det hos urbane Soulland.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

42 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands