Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

GRATIS FRAGT OVER 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Soulland

Er du på udkig efter street styles, der på fineste vis kombinerer det urbane og rå med nyeste trends og tendenser? Så bør du i den grad kigge nærmere på Soulland, der med sine fede print og sammensætninger af farver og materialer giver dit look attitude og kant.

Soulland så dagens lys i 2002, og siden 2006 er det den kreative direktør, Silas Adler, og CEO, Jacob Kampp Berliner, som står bag. Deres design og æstetik bundfælder sig i det solide skandinaviske håndværk, der oser af rene linjer og snit samt funktionalitet. Dette formår de dog på deres helt egen måde at kombinere med en nutidig og moderne ånd. Et rigtigt godt eksempel på dette er deres ”Adler Fedora”. Her er der tale om en klassisk og traditionel fedora hat fusioneret med skyggen fra en baseballkasket. På sin helt egen måde formår designerne bag at kombinere det klassiske med nyeste trends og tendenser, hvilket giver dem deres helt eget unikke udtryk. Soulland går dog ikke på kompromis med deres identitet og arv, selvom de eksperimenterer med design. De stræber derimod efter at skubbe herremoden fremad og i nye, og endnu usete, retninger.

Soulland er et eftertragtet brand på de internationale modescener

Hvert år lancerer Soulland to sæsonkollektioner samt to præ-kollektioner, og uanset om der er tale om en hel kollektion eller et sneakpeak, har de høstet stor ros for deres design i både ind- og udland. Både magasiner og aviser som New York Times, GQ, The Guardian, Selectism og Euroman har skrevet om deres urbane design med skandinavisk islæt. Det populære brand tør nemlig at udfordre designkonventionerne, og de lader sig ikke diktere af moden. Det samme ønsker de heller ikke mænd skal, og derfor skaber de år efter år kollektioner, der skriger attitude og selvtillid. I stedet for at kopiere nyeste trends og tendenser direkte fra de store og anerkendte runways, håndplukker de materialer, tekstiler, detaljer, snit og linjer og gør det til deres helt eget. Soulland er langt fra mainstream, og de kan vel bedst sammenlignes med en rebel, der ønsker at gøre oprør mod etablerede forhold og konventioner.

Det hele startede med en T-shirt

I dag skaber Soulland mange forskellige styles til mænd, som kan pryde deres garderober mange år frem. Men hele succesen startede faktisk blot med smarte T-shirts. Brandet ønskede at designe T-shirts, der på hver sin måde kunne give et outfit kant og attitude. Deres legende og kreative tilgang til design var dengang og er den dag i dag tydelig, da de stadig eksperimenterer med sammensætningen af print, tekstiler, farver og statements. Soulland skaber ikke trivielt og kedeligt modetøj til mænd. De stiler derimod efter at skabe street styles, som både kan bruges på arbejde og til mere formelle anledninger. Det handler blot om, hvordan du vælger at style det. Deres T-shirts, shorts, bukser, trøjer og skjorter kan sammensættes på forskellige måder og give forskellige udtryk, hvilket netop gør brandet populært blandt mange mænd. Uanset om du er på udkig efter en fed skjorte eller en statement T-shirt, finder du det hos urbane Soulland.

Filter

56 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1