Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney udfordrer og skubber grænserne, når det kommer til design, udvikling og fremstilling af luksuriøse produkter på en måde, der passer til den verden, vi lever i nu og i fremtiden. Det skal både være smukt, bæredygtigt og i høj kvalitet, og de er kompromisløse, når det kommer til netop disse værdier. Stella McCartney vil ganske enkelt være med til at definere, hvordan fremtiden for mode bør og skal se ud. Hos Miinto.dk finder du et skønt udvalg af produkter fra den britiske modedesigner, og hvad enten du søger en Stella McCartney parfume, taske eller stilletter, kan du finde det her på siden.


Stella McCartney oser af naturlig selvtillid og sexet femininitet


Den britiske designer blev uddannet fra Central St. Martins i 1995, og med en signaturstil, som oser af skarpe skræddersyede design, naturlig selvtillid og sexet femininitet, blev hun hurtigt synlig i det internationale modebillede. Hun nåede blot at skabe tre kollektioner, før hun i 1997 blev præsenteret som kreativ direktør for Chloé i Paris, hvor hun opnåede stor succes. Stella McCartney havde dog en drøm om at lancere sit eget selvstændige brand og modehus, under eget navn, hvilket blev en realitet i samspil med Kering. Allerede i 2001 fremviste hun sin egen kollektion i Paris, og den tog i den grad fashion week med storm. Selv er Stella McCartney vegetar, og af den grund bruger hun hverken læder eller pels i sine kreationer, hvilket vakte opsigt.


Stella McCartney – Parfume, sportskollektioner, børnetøj…


Hvis der er én ting, vi kan sige om Stella McCartney, er det, hun favner bredt. Hendes kollektioner henvender sig både til mænd, kvinder og børn og bærer præg af styles og items, som er ready-to-wear. I 2003 lancerede hun sin første parfume ”STELLA”, og ud over sin almindelige mainline-kollektioner introducerede hun et langsigtet samarbejde og partnerskab med Adidas i 2004 under navnet Adidas By Stella McCartney. Samarbejdet og kollektioner fangede hurtigt modeelskende kvinder og mænd, og brandet er siden 2004 blot vokset endnu mere i popularitet og inkluderer atletiske discipliner som løb, fitness, yoga, tennis, svømning, vintersport og cykling. I 2008 lancerede Stella McCartney en forførende og feminin lingeri-kollektion bestående af design, der afspejlede den moderne kvindes behov, og blot to år senere landede ”Falabella” tasken, som er én af McCartneys absolut største succeser og bedst sælgende design. Der er ganske enkelt tale om en designer med et stort udviklingspotentiale, som hele tiden stiler efter at skabe moderne og luksuriøse design, der skriver sig ind i tiden og afspejler aktuelle behov.


Find dine nye Stella McCartney favoritter hos Miinto.dk


Hos Miinto.dk finder du et væld af skønne Stella McCartney styles og items, og hvad enten du er på udkig efter en velduftende Stella McCartney parfume, en feminin taske med et råt twist, et par chunky hæle, en smart T-shirt eller noget helt femte, kan du finde inspiration her på siden. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget og tilføje nye styles, således du altid er garanteret det nyeste fra den britiske fashion-darling. Stella McCartneys fokus på bæredygtighed er tydelig i alle hendes kollektioner og en del af brandets etik om at være et ansvarligt, ærligt og moderne high-end fashion brand.

Ryd alle filtre

Stella McCartney

Side 1 Af 33

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.