Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Steve Madden

Med blot 1100 dollars på kontoen valgte Steve Madden at stole på sin intuition og starte sit brand af samme navn i Queens, New York i 1990. Fordi han ingen penge havde, solgte han i begyndelsen ganske ydmygt sine sko fra bagagerummet af sin bil. Hans evner inden for købmandskab og iværksætteri hjalp ham hurtigt til at blive opdaget og folk strømmede til for at handle med den altid humoristiske og kreative entreprenør. Inden længe fik han smag for selv at designe og hvilken succes det er blevet! Steve Madden er på alles læber, for designstilen rammer bredt i segmenterne. Uanset om du opholder dig på sportsbanen, på Strøget eller står på en hip cocktail-bar i centrum, så sørger Maddens luksuriøse kreationer for, at du ligner en million. Han pakker intet ind, men giver den fuld skrue på attitude og selvtillid, for hvorfor begrænse sig, når man kan klæde sig, som man ønsker. I dag er brandet en kæmpe succes, der er flere hundrede Steve Madden butikker over hele verden, og hans sko er must-haves i enhver modebevidst storby-fashionistas skoskab.

From New York to London and beyond

Steve Madden er lidt af en kanon inden for skodesign. Han har hele tiden fingeren på pulsen og ved, hvad der er in, og hvad der bliver det nye sort. Med Steve Maddens egne ord inspireres han af, hvad folk har på af fodtøj på gaderne "from New York to London and beyond". Med en opvækst i New Yorks inspirerende gader har han fået en gudsbenådet gave fra barnsben. Han ved, hvad der rører sig på den hotteste scene, hvilket giver ham en altafgørende fordel, når nye kollektioner skal skabes. The Big Apple er omdrejningspunktet, for det er der, det nyeste sker først. Derfor kan du også glæde dig til at være med på beatet i tidens sprødeste fodtøj og svinge en af de eksklusive tasker over skulderen og så ellers afsted i livet med din eftertragtede aura. Stilen er rock’n’roll krydret med masser af sexappeal og kant. Det resulterer i sko, der både er funky, kreative, unikke, lidt vilde og bare sidder lige i skoskabet. Steve Madden får det ultrafeminine frem i dig takket være sylespidse hæle og sarte konturer, der fremhæver din vrist på smukkeste vis. Samtidig har han også brutalt mod til at lege med materialerne, hvilket giver dig nye muligheder som supplement til alt det kommercielle på markedet. Du kan skille dig ud præcis som det passer dig. Guld, sølv, leopard eller slangeskind. Der er dømt eksklusivitet, så du kan trække i drømmerober og tage selskabstasken med perler og glimmer over skulderen til reception.

Modesko for enhver smag

Skønheden vil ingen ende tage, når først Madden er gavmild med sine kreative tanker. Alt hvad han rører ved får et pust magisk tryllestøv, som tilfører sko og tasker elegance og luksus. Ikke mindst takket være premium-materialer og formidabelt håndværk. Hos Steve Madden finder du alt fra de ikoniske chunky platformsko, der for alvor gjorde brandet populært, til tårnhøje stiletter i ren Sex and the City stil til romantiske og feminine ballerinaer til rå lædersandaler. Køb Steve Madden online hos Miinto, hvor du finder et stort udvalg af sko fra det amerikanske mærke. God shoppelyst!

Filter

518 resultater

  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6

Næste
  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6