Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

STEVE MADDEN

Med blot 1100 dollars på kontoen valgte Steve Madden at stole på sin intuition og starte sit brand af samme navn i Queens, New York i 1990. Fordi han ingen penge havde, solgte han i begyndelsen ganske ydmygt sine sko fra bagagerummet af sin bil. Hans evner inden for købmandskab og iværksætteri hjalp ham hurtigt til at blive opdaget og folk strømmede til for at handle med den altid humoristiske og kreative entreprenør. Inden længe fik han smag for selv at designe og hvilken succes det er blevet!

Steve Madden er på alles læber, for designstilen rammer bredt i segmenterne. Uanset om du opholder dig på sportsbanen, på Strøget eller står på en hip cocktail-bar i centrum, så sørger Maddens luksuriøse kreationer for, at du ligner en million. Han pakker intet ind, men giver den fuld skrue på attitude og selvtillid, for hvorfor begrænse sig, når man kan klæde sig, som man ønsker. I dag er brandet en kæmpe succes, der er flere hundrede Steve Madden butikker over hele verden, og hans sko er must-haves i enhver modebevidst storby-fashionistas skoskab.


From New York to London and beyond


Steve Madden er lidt af en kanon inden for skodesign. Han har hele tiden fingeren på pulsen og ved, hvad der er in, og hvad der bliver det nye sort. Med Steve Maddens egne ord inspireres han af, hvad folk har på af fodtøj på gaderne "from New York to London and beyond". Med en opvækst i New Yorks inspirerende gader har han fået en gudsbenådet gave fra barnsben. Han ved, hvad der rører sig på den hotteste scene, hvilket giver ham en altafgørende fordel, når nye kollektioner skal skabes. The Big Apple er omdrejningspunktet, for det er der, det nyeste sker først.

Derfor kan du også glæde dig til at være med på beatet i tidens sprødeste fodtøj og svinge en af de eksklusive tasker over skulderen og så ellers afsted i livet med din eftertragtede aura. Stilen er rock’n’roll krydret med masser af sexappeal og kant. Det resulterer i sko, der både er funky, kreative, unikke, lidt vilde og bare sidder lige i skoskabet.

Steve Madden får det ultrafeminine frem i dig takket være sylespidse hæle og sarte konturer, der fremhæver din vrist på smukkeste vis. Samtidig har han også brutalt mod til at lege med materialerne, hvilket giver dig nye muligheder som supplement til alt det kommercielle på markedet. Du kan skille dig ud præcis som det passer dig. Guld, sølv, leopard eller slangeskind. Der er dømt eksklusivitet, så du kan trække i drømmerober og tage selskabstasken med perler og glimmer over skulderen til reception.


Steve Madden er modesko for enhver smag


Skønheden vil ingen ende tage, når først Madden er gavmild med sine kreative tanker. Alt hvad han rører ved får et pust magisk tryllestøv, som tilfører sko og tasker elegance og luksus. Ikke mindst takket være premium-materialer og formidabelt håndværk.

Hos Steve Madden finder du alt fra de ikoniske chunky platformsko, der for alvor gjorde brandet populært, til tårnhøje stiletter i ren Sex and the City stil til romantiske og feminine ballerinaer til rå lædersandaler. Det betyder, at du kan bruge skoene fra Steve Madden døgnet rundt – fra hverdagens trummerum til selv de vildeste fester. Og uanset hvilken type af sko du vælger, vil du være sikker på at skille dig ud i gadebilledet. Alt, hvad Steve Madden skaber, vil få folk til at dreje hovedet og lige kigge en ekstra gang. Det gælder, uanset om du vælger en mere afdæmpet sneak eller de højeste stiletter. Køb Steve Madden online hos Miinto, hvor du finder et stort udvalg af sko fra det amerikanske mærke.


Steve Madden-stiletter med et tvist


Steve Madden er især kendt for sine fantastiske stiletter, der kan få enhver til at ligne en million. Stiletter, der vil få folk til at stoppe op på gaden og lige kigge igen. Ofte er der kælet ekstra for stiletterne med sparkle og glimmer, der enten omfavner det forreste af din fod eller smyger sig op ad anklen og benet som en diamantklædt slange. Rhinstenene er typisk det sidste krydderi, der gør, at du for alvor skiller dig ud i gadebilledet.

Men glimmer og wow-faktor er ikke det eneste, der giver Steve Madden-stiletterne stil. Stiletter fra Steve Madden kommer i alskens former og med hæle, der kan matche enhver stil. Fra solide blokhæle, der kan fremvise din styrke, til spidse, lukkede stiletter, der oser af elegance. Du kan også være sikker på at finde materialer, der vil blæse dig bagover. Fra shiny pink læder til flerfarvet imiteret slangeskind og guldkæder, der pryder det øverste af dine loafers. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du vælger et sæt stiletter fra Steve Madden.


Bekæmpelse af overproduktion


Vi lægger stor energi i at bekæmpe overproduktion, som ellers er en stor del af modebranchen. Det gælder i resten af vores sortiment og også i vores store udvalg af Steve Madden. Det gør vi ved at forbinde dig med butikker, der allerede har dine ønskede varer på lager. Vi videresælger altså kun varer, der allerede ligger på et lager, så dine nye sko ikke først skal produceres.

Derfor har vi ikke selv et lager, men bruger udelukkende de lagre, som vores samarbejdspartnere i forvejen har. På den måde kan vi være med til at gøre en lille forskel på planeten, som ellers lider, når det gælder modebranchen. Det er værd at have in mente, når du handler hos os.


Køb dine Steve Madden-sko hos Miinto


Her hos Miinto finder du et enormt sortiment af nøje udvalgte Steve Madden-sko. Du finder alt fra sylespidse stiletter, som glitrende smyger sig omkring dine ben, til fede sneakers, der kan bruges hver eneste dag. Uanset hvordan din personlige stil er, eller hvilken type af sko du leder efter, kan du derfor finde den i vores store udvalg af Steve Madden-sko.

Vi sørger altid for at være med på beatet, så selv de allernyeste sko og stiletter fra Steve Madden er en del af vores sortiment. Så er der ikke andet tilbage at sige end god shoppinglyst! Vi er sikre på, at du finder lige netop de sko fra Steve Madden, der gør dig gladest og giver et tvist til din hverdag.

Ryd alle filtre

Steve Madden

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.