Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STÜSSY

Det amerikansk brand Stüssy leverer fantastisk streetwear i høj kvalitet og med fede, moderigtige design. Alle design har rødder i den amerikanske surfer- og hiphopkultur og blander denne streetweartradition med den nuværende mode for et cool og absolut imponerende design. Her hos Miinto finder du et stort udvalg af tøj og accessories fra Stüssy, som fungerer til enhver lejlighed lige fra fest til hverdag.

Du finder hos Miinto alt fra hoodies, veste og strømper til jakker, T-shirts og sweatpants fra Stüssy, som kombinerer 80’ernes streetwear med nutidens modedesigns og skaber tidløse design, der er helt unikke på markedet. Her får du ufortyndet og råt streetwear, der er helt originalt, og som holder sig tæt på rødderne.

Lad dig inspirere af det store udvalg af Stüssy hos Miinto, og skab dit eget look inspireret af den amerikanske surfer- og hiphopkultur. Kombiner items fra Stüssy med items fra den klassiske nordiske minimalisme, og lad Stüssy stjæle showet. De markante design og cool tryk sørger for, at din unikke stil kommer til syne i dit outfit og vil helt klart få folk til at vende deres hoveder på gaden. Ifør dig tøj fra Stüssy, og send et klart og råt budskab til omverdenen.


Stüssys streetwearrødder


Stüssy så dagens lys for første gang i 1980, da den amerikanske surfer Shawn Stüssy gik fra at designe surfboards for sine venner til at sælge T-shirts og shorts ved Laguna Beach i Californien. Her skrev Shawn Stussy sin autograf på T-shirts, og dette skulle senere hen blive til brandets genkendelige logo i den fede og autentiske graffitistil. Du finder stadig utallige items med det klassiske Stüssy-logo enten printet eller broderet på tøjet.

I løbet af meget få år fik Stüssy enorm opmærksomhed på grund af kollektionernes utrolig fede underground-design, der gjorde Stüssy-streetwear til et eftertragtet og autentisk bud på surfer- og hiphopstreetwear. De første showrooms dukkede op i New York, og brandet fik hurtigt stor opmærksomhed. I dag er brandet verdenskendt og byder stadig på streetwear i høj kvalitet med rå design til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper.

Tøj fra Stüssy er utrolig alsidigt og kan kombineres med enhver stil for en rå kontrast i et outfit. Hos Miinto finder du klassiske og afdæmpede design af fx crewneck-sweatre, half-sleeves-T-shirts og jakker i denimstof, men du finder også mere farverige og kontrastfyldte design af T-shirts med print, en farverig baret og sweatshirts med det klassiske Stüssy-logo. Uanset hvad du er til, finder du moderne streetwear fra Stüssy her hos Miinto.


Indflydelse fra både punk- og rapmusikken


På grund af Stüssy-brandets rødder ser man stadig spor af surfer- og hiphopkulturen i deres tøj og kollektioner, men Stüssy har også draget inspiration fra punk- og rapkulturen. I de sene 70’ere kom punken til, og her drog Stüssy inspiration fra til at bryde de kreative og æstetiske rammer, som nogle gange kan indskrænke modens trends. Derudover drager Stüssy inspiration fra 80’ernes rapmusik og rapkultur, som lærte Stüssy at bryde sociale normer.

Det har resulteret i et brand, der ikke er bange for at eksperimentere med farver, mønstre og former i deres kollektioner. Det giver en enorm forskellighed i deres kollektioners udtryk og giver fantastiske muligheder for at skabe nytænkende outfits, der passer perfekt til ens stil. Du finder derfor både skjorter med farverige print til de vilde dage eller til festen, og til hverdagen eller det professionelle kontormiljø finder du klassiske sweatshirts i afdæmpede farver, der dog stadig er utrolig komfortable at have på.

Kombinationen af musikgenrer og surferkulturen har ledt til et brand, der bringer underground-streetwear ind i den danske garderobe, og som opfordrer til eksperimenter med outfits til både hverdag og fest. Stüssy har gennem tiden arbejdet sammen med en utrolig stor og blandet gruppe af alt fra musikere, DJ’s og kunstnere til skatere og surfere for at skabe et brand, der netop taler til den kreative og moderigtige trendsætter.


Dyk ned i Stüssy-streetwear for et råt look


Når du køber tøj fra Stüssy hos Miinto, er du altså garanteret tøj, der er komfortabelt at have på, er lavet af materialer i utrolig høj kvalitet, og som taler ind i en fed undergrundskultur. Det er din mulighed for at skabe et outfit, der udtrykker din kreativitet, og som siger nej tak til normer og grænser.

Du kan selvfølgelig gå all out på den rå streetweartrend og klæde dig fra op til tå i Stüssy for et markant og ekstra råt look, som trækker tråde til den amerikanske surfer- og hiphopkultur. Men du kan også kombinere tøj fra Stüssy med items inspireret af den klassiske nordiske minimalisme, så dine items fra Stüssy virkelig træder i forgrunden og bliver bemærket.

Stüssy laver tøj og accessories til både mænd og kvinder, og derfor kan du som kvinde med fordel kombinere en super fin kjole eller nederdel med en klassisk jakke, sweatshirt eller T-shirt fra Stüssy med det originale logo i graffitistilen for en rå kontrast til det feminine. Du kan selvfølgelig også, uanset køn, eksperimentere med Stüssys fede nederdele for et grænsebrydende og utrolig moderne look. Kombiner fx et par chunky boots med en Stüssy-nederdel og en lækker Stüssy-jakke over en farverig T-shirt med print.


Stort udvalg af Stüssy hos Miinto


Uanset hvilket item du ender med at købe fra Stüssy, vil din garderobe takke dig for tilføjelsen. De rå vibes og kulturfyldte design betyder, at items fra Stüssy er oplagte i en garderobe som både statement pieces og basic varer, der sagtens kan kombineres med fx enkle, minimalistiske items eller feminine kjoler og nederdele for et kontrastfyldt look.

Du finder det hele hos Miinto, hvor der føres et kæmpe udvalg af Stüssy-kollektionernes lækre tøj. Scrol igennem det store udvalg, og lad dig inspirere til dit næste outfit. Her finder du alt fra strømper til badetøj samt jakker, veste, hatte og selvfølgelig også T-shirts, trøjer og bukser. Har du brug for hjælp eller har spørgsmål til sortimentet, kan du altid kontakte Miintos kundeservice, der sidder klar til at hjælpe.

Ryd alle filtre

Stüssy

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.