GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

Stussy (34)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

34 Produkter fundet

Stussy

Stussy
Stussy er et amerikansk livsstilsbrand, som i mange år har beriget surfere, skatere og trendsættere med unikt modetøj, trendy sko og et stort udvalg af accessories. Da brandet blev lanceret, designede Stussy kun t-shirts, boardshorts, hættetrøjer, caps og jeans til mandlige surfere og skatere, men den moderne udgave af Stussy er også synonym med et unikt udvalg af modetøj til fashionistaer.

Designstilen hos Stussy er kendetegnet ved et ungt og trendy look, der er inspireret af de herskende trends i surfer-, hiphop- og skatermiljøet og kombineret med tidens trends i modebranchen. Stussy er lanceret af den amerikanske designer Shawn Stussy, som skabte brandet, da han havde solgt t-shirts, caps og surfboards fra sin bil i flere år.

Stussy kom til verden i 1984, og brandet fik hurtigt succes i Californien og resten af USA, og i dag er Stussy et verdensomspændende livsstilsbrand, der nyder stor popularitet inden for et væld af subkulturer. Det er dog ikke længere Shawn Stussy, der svinger den designmæssige dirigentstok, men brandet er stadig synonym med det karakteristiske look, som skabte succesen.

Brandets vision er at designe streetwear og casualwear med karisma og kant, som får trendsættere og fashionistaer til at udtrykke deres unikke personlighed. Derfor inkluderer Stussy også trendsættere fra et væld af subkulturer i designprocessen, så brandets produktsortiment differentierer sig fra andre brands.

 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands