SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Stüssy

Stüssy

Stüssy blev officielt lanceret i 1984, men brandet var en succes nogle år før den officielle start, idet Shawn Stüssy solgte surfboards, kasketter og t-shirts fra bagagerummet af sin bil. Shawn Stüssy stoppede dog ikke her, idet han tilføjede sin signatur til alle produkter, som senere blev kendt som Stüssy – det blev starten til et verdensomspændende brand, som stadig nyder masser af succes. Chefdesigneren er dog ikke længere Shawn Stüssy, da han har overgivet depechen til unge og kreative designere, som fører Stüssy videre i samme karakteristiske stil.  

 Da Stüssy blev lanceret, var brandet en af de første til at designe tøj til surfermiljøet i Californien, hvorfor brandet blev en succes fra start. Siden har produktsortimentet udvidet sig til også at inkludere streetwear, som er inspireret af de dominerende kulturer i hiphop- og skatermiljøet. Derfor har Stüssy allieret sig med trendsættere indenfor disse kulturer og taget dem med på råd i udviklingen af nye kollektioner, da Stüssy har som mål at assistere individer i at udtrykke sig.

Den moderne udgave af Stüssy tæller et stort og varierende produktsortiment, som inkluderer t-shirts, skjorter, jakker, shorts, jeans, kasketter og accessories. 

Filter

65 resultater

  • 1
  • 1