Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SUNCOO

Suncoo er et fransk brand med base i en af verdens førende modebyer, Paris, og de mange inspirationer, impulser og strømninger i den franske hovedstad skinner tydeligt igennem i brandets to årlige kollektioner af modetøj. Suncoo har ikke været en del af modebranchen i flere årtier, men ikke desto mindre er det franske brand synonym med et feminint look, der appellerer til fashionistaer over store dele af Europa.

Designstilen hos det franske brand er garant for et moderne og feminint look med et touch af boheme, og brandets designteam er i besiddelse af en unik evne til at berige produktudvalget med flotte detaljer, der tilfører brandets modetøj en ekstra dimension. Suncoo er dog ikke kun synonym med et moderne look, da brandets sortiment af modetøj også er udført i lækre og bløde materialer, der summer af kvalitet.

Det franske brand er, med andre ord, karakteriseret ved dametøj, der er resultatet af stor kvalitet og fremragende håndværk – derfor er brandets produktudvalg beriget med et flot snit og en unik pasform, som fremhæver brandets feminine silhuetter på bedste vis. Suncoo appellerer til fashionistaer med en hang til et feminint og moderne look med flotte detaljer, mønstre og motiver såvel som spændende farvevalg.

Ryd alle filtre

Suncoo

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.