Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SUPREME

Søger du streetwear? Så er Supreme lige noget for dig. Vi har hos Miinto fundet vores favoritter blandt Supremes kollektioner og samlet et nøje udvalgt sortiment, så du kan finde din stil i dag. Du kan bl.a. finde hættetrøjer, caps, T-shirts, bukser og meget mere i tøj, sko og accessoires i forskellige farver, print og design.


Supremes kerne


Supreme er kendt for sin kvalitet, stil og autenticitet. Over 25 år er mærket gået fra at være et brand tilegnet skatere og punkere i New York til et globalt fællesskab. De arbejder med generationer af kunstnere, fotografer, designere, musikere, filmskabere og forfattere, der alle gik imod normen og bidrog til Supremes unikke identitet og attitude. I dag omfavner Supreme en bred vifte af styles. De er med til at sikre, at din unikke personlighed skinner igennem.


Supremes oprindelse


Supreme blev i 1994 startet af James Jebbia Supreme, som ønskede at omfavne den nye skaterkultur i New York i form af tøj og sko. Samme år åbnede han den første Supreme-butik på Lafayette Street i downtown Manhattan. I butikken var lokale skatere og kunstnere både at finde bag disken, men også blandt kunderne.

Supreme tog fra start af udgangspunkt i den klassiske downtown-kultur, der skulle vise sig at være det design, som senere hen var på alles læber, ligegyldigt om man var mand eller kvinde. Supremes populære Box Logo-modeller er kendte og elsket af mange – det enkle, men let genkendelige design har vundet sig en plads på kroppe verden over.


James Jebbias start som trendsætter og fashiondesigner


James Jebbia flyttede fra England til New York i 1980’erne, hvor han kickstartede sin karriere i en trendy, lille New Yorker-butik, Parachute. Igennem 80’erne jumpstartede James Jebbia sin tøjkarriere i samarbejde med designeren Shawn Stussy, som er inspireret af Californiens surfwear. Deres samarbejde blomstrede for alvor i begyndelsen af 1994, hvor makkerparret åbnede deres første butik ved navn Union.

Under sit arbejde i Union begyndte James Jebbia at bemærke den nye frembrusende kultur hos de unge skatere, graffitikunstnere og gadebørn. Her blev han mødt af personligheder med unikke stilarter. Han så en mulighed i at henvende sig til dem, da denne form for stilart ikke var set i modebranchen før. James Jebbia åbnede ikke kun en skaterinspireret butik, men bød hele gademiljøet velkommen. Dette gjorde han ved at indrette butikken således, at i stedet for at gå ind i butikken fik skaterne nu muligheden for at ’slide’ ind fra gaden.


En lille mængde tøj med stort potentiale


Denne snævre gruppe af skaterkulturen har været med til at lægge Supremes enkle forretningsmodel. Forretningsmodellen er det, der i dag gør Supreme unik, da der for hvert item kun bliver produceret en vis mængde. Denne banebrydende strategi gør hvert stykke tøj og accessory unik, da det ikke er alle, der kan nå at købe et stykke magen til. Det er med til at sikre, at du kan skabe din egen unikke stil, og det er blandt andet det, der er med til at sikre Supremes endeløse succes inden for modeverdenen.

Du får som kunde derfor ikke kun et unikt stykke tøj, men også et stykke tøj med nøje udvalgt relevans og ægthed. Supreme er ikke kun et mærke, der ønsker at sælge, men et mærke, der ønsker at give dig som kunde en unik udstråling. Supremes streetwear er gået fra at være et brand, der var tænkt til en specifik målgruppe, til at være et streetwear-brand, der med tiden er blevet eksklusivt og eftertragtet.

Supreme startede med at være et sted, hvor subkulturer samledes. Selvom James Jebbia stod som ejer på papiret, var det i virkeligheden inspirationen bag designet, der kørte butikken, nemlig de lokale skatere. Det var dem, der bestemte, hvem der måtte, og ikke måtte, repræsentere tøjet, og hvilke varer der blev lanceret.


Supremes unikke stil og ikoniske logo


Supremes nytænkende design med det klassiske ’Box logo’ har banet vejen fra 1994 til i dag. Supremes ikoniske logo med den hvide skrift på den dominerende røde baggrund er det, der kendetegner mærket i dag. Det er ikke uden grund, at det er deres Supreme-hoodies, -T-shirts og -stickers, der er de bedst sælgende produkter i dag. Når du køber et stykke tøj eller accessoires fra Supreme, får du ikke kun et produkt, men et lille stykke kunst og kulturel historie. Supreme har med sine progressive design og sit basale snit formået at revolutionere modebranchen.


Supremes hoodies, bukser, kjoler, sko og meget mere


Med Supreme er mulighederne endeløse. Supreme er et mærke, der kan bæres af alle og er unisex. Ønsker man et mere feminint look, har de også kjoler, nederdele, bluser, tasker og meget mere til at pifte din garderobe op. Er du mand eller kvinde og nærmere til det lidt mere casual look, har Supreme et stort udvalg af hættetrøjer, bukser, caps, T-shirts, sko m.m. Du kan f.eks. bruge din hættetrøje samme med dine yndlings-baggy jeans eller kombinere en T-shirt med et par chunky smykker og et par hvide sneakers. Lige meget hvilken stil du er til, er du med Supreme lovet komfort og kvalitet. Du behøver ikke at være skater eller gå i streetwear for at gå i Supreme.


Køb Supremes skaterwear hos Miinto


Selvom de er et trendsættende og udfordrende brand, har Supreme et bredt sortiment, der favner en bred smag til både kvinder og mænd, hvor man kan finde alt fra hoodies, bluser og toppe til bukser, T-shirts og sko i høj kvalitet. Supreme giver dig lov og friheden til selv at kunne sammensætte dit tøj, præcis som du ønsker det. Der er spil med farvesammensætninger, mønstre, print, tekstiler og specielle design. Find din næste Supreme-stil hos Miinto. Her har vi sammensat et bredt sortiment med nogle af deres nyeste styles og deres bestsellere.


Om Miinto


Hos Miinto stræber vi efter at levere den bedste modeplatform, hvor du kan finde det bedste udvalg af eksklusive, luksuriøse og udvalgte lokale mærker, som er skræddersyet til at imødekomme den enkelte brugers behov og præferencer.

For at finde mærker og mode, der ikke var tilgængelige i deres lille danske hjemby, etablerede de to tidligere klassekammerater, Konrad Kierklo og Mike Radoor, Miinto i 2009. Forbindelsen af modebevidste kunder med de bedste butikker i verden (og omvendt) har været hjertet af Miinto lige siden.

Ryd alle filtre

Supreme

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.