Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

THE NORTH FACE

Her på siden kan du se Miintos gode udvalg af The North Face. The North Face er en amerikansk producent af friluftstøj, tasker, telte og soveposer, som blev etableret i 1968. The North Face blev lanceret med en vision om at designe overtøj og udstyr til personer, som altid søger nye veje, presser sig selv og aldrig stopper med at gå på opdagelse. The North Face er skabt af Douglas Tompkins og Kenneth Klopp, og brandets karakteristiske logo blev designet af David Alcorn i 1971. Derudover er brandet opkaldt The North Face, idet bjerge på den nordlige halvkugle er sværest at bestige fra den nordvendte side. Derved indikerer navnet, at brandet hjælper deres kunder overkomme selv de sværeste situationer ved at give god komfort, funktionalitet og kvalitet.


Mode og kvalitet til mænd og kvinder


I starten var brandet synonym med en butik i Californien, som solgte udstyr til klatrere og vandrere, men hurtigt blev konceptet udvidet til at inkludere design og produktion af jakker, støvler, sko, fleece-trøjer og skitøj. Derfor er The North Face i dag et populært brand blandt personer og atleter med en forkærlighed for at klatre, vandre, snowboarde og stå på ski – The North Face sponsorerer også talentfulde atleter inden for disse sportsgrene. Med andre ord – The North Face er garant for et stort udvalg af produkter til friluftslivet, og brandets store fokus på kvalitet såsom lækre materialer, god pasform og unik komfort har betydet, at The North Face også er populært hos mænd og kvinder i alle dele af samfundet.

Derudover er The North Face synonym med vinterjakker, tasker og accessories med et casual og trendy look, som appellerer til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder. I dag er The North Face et helejet datterselskab af VF Corporation, og dets hovedkvarter er i Alameda, Californien. Brandet har flere forbindelser med udendørs samfundet gennem sponsorerede atleter, herunder Lizzy Hawker, som er vinder af Ultra Trail Tour du Mont Blanc i 2005, 2008 og 2010. Dette var også med til, at folk foretrak at købe deres udstyr og tilbehør hos dem.


Den klassiske The North Face-jakke er kommet for at blive


Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med den før – måske du allerede ejer en eller har drømt om det i flere år. The North Face er i dag særligt kendt i modebilledet for de smarte, cool og kvalitetssikre jakker. År efter år og sæson efter sæson ser vi jakker fra The North Face blandt både mænd og kvinder i modebilledet. Jakken giver et smart og cool look, samtidig med at den er klassisk og kan give stor glæde i mange år frem.

Det er bestemt ikke tilfældigt, at vi ser den populære jakke vende tilbage. For ud over at den både formår at være trendy og tidløs, er The North Face også kendt for den sublime kvalitet, som ligeledes afspejles i deres jakker. At jakken kan bruges igen år efter år, er ikke kun takket være det lækre, alsidige design, men også den suveræne kvalitet, man får hos The North Face.

At jakken bestemt er populær og har været det i efterhånden rigtig mange år nu, ses også hos brandet selv. Det er nemlig nu muligt at finde et hav af muligheder i jakker alene. Det amerikanske brands jakker indeholder et stort udvalg i både farver, længder, mønstre og pasform til både mænd og kvinder. Det er derfor nemt at finde lige den jakke, som passer perfekt til dig og din stil – samtidig med at du er sikret den sublime kvalitet hele vejen igennem.


The North Face tilbyder smart udendørstøj til alle årstider


Som et modebrand, der beskæftiger sig med friluftstøj, sko og tasker, kan du være sikker på, at uanset hvornår på året du leder efter udendørstøj hos The North Face, kan du finde smarte design, som holder dig varm og tør i al slags vind og vejr. Du kan derfor både se smart ud sommer, forår, efterår og vinter.

Særligt i de køligere årstider er The North Face et smart og populært valg, da det amerikanske brand laver de klassiske jakker, så de ud over at være moderne og cool også er designet til at stå imod den kølige nordlige vinter. Her er der altså en designer, som har formået at kombinere mode med kvalitet og komfort og gøre udetøj praktisk til flere forskellige typer vejr.

Det er derfor ikke underligt, at mange, både mænd og kvinder, har det amerikanske mærke blandt deres favoritbrands, når det kommer til at klæde sig smart og praktisk på til de mange udendørstimer.


Stort udvalg af The North Face


Nedenfor kan du se hele Miintos store udvalg af The North Face. Vi opdaterer løbende vores kollektioner, så du altid kan finde de seneste nye styles fra din favoritdesigner. Hos os finder du et stort sortiment af både jakker, veste, bukser, tasker og meget mere til mænd og kvinder fra The North Face. Leder du efter noget særligt, eller ønsker du bare at blive opdateret på de nyeste design, kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg nedenfor. Husk, at du kan navigere mellem størrelse, farve og kategori ude i menuen til venstre.

Når du shopper online hos Miinto, støtter du lokale butikker, da vi har samarbejde med mere end 200 butikker landet over. Hos os finder du altså både store internationale og skandinaviske designere. Leder du derfor efter et nyt favoritbrand, så tag endelig et kig igennem vores modeunivers, som byder på de sidste nye styles og kollektioner fra alle favoritterne til både kvinder, mænd og børn. God fornøjelse.

Ryd alle filtre

The North Face

Side 1 Af 15