Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

THOM BROWNE

Thom Browne er et premium amerikansk designer mærke, der er anerkendt for sin unikke stil og fantastiske håndværk. Med en designfilosofi, der sprænger grænserne for klassisk menswear, har mærket fanget opmærksomhed verden over for sin opfindsomme tilgang til moden.

Historiens Landmærker for Thom Browne


Thom Browne blev lanceret i 2003 af designer Thom Browne selv i New York. Den innovative designer iværksatte sin linje med fem slips, hver opkaldt efter en af hans venner. Ser man på udviklingen af brandet, kan der ikke være nogen tvivl om, at Thom Browne hurtigt skilte sig ud fra flokken af modebrands. Med tøj, der var en ambitiøs blanding af det klassiske amerikanskelook fabrikeret til punkt og prikke med japanske designer detaljer, vandt mærket hurtigt stor anerkendelse. Thom Browne hædret flere gange og blandt andet modtaget CFDA's Menswear Designer of the Year Award.

Opdag Godsakerne fra Thom Browne


Med sin dristige og fantasifulde tilgang inviterer Thom Browne dig til en verden, hvor mode og kunst flettes sammen. Mærkets mange unikke designs med klare linjer, overvejede detaljer og formskøn silhuet har positioneret Thom Browne som en troldmand hilser op blandt den kreative elite. Fra skarpe jakkesæt og skjorter til streetwear-inspirerede essentials, tilbyder kollektionen hos Thom Browne en blanding af alsidige beklædningsgenstande.

Thom Browns Særegne Kendetegn


Thom Browne er kendt for sit klare og præcise designudtryk, der ofte er karakteriseret ved strukturerede silhuetter, materialer af høj kvalitet og overvejede detaljer. Brandet har fået sit signaturpræg gennem den opfyldende avantgarde med de charmerende tricolour striber, der oftest fremstår som et varemærke på mange af deres stykker.

Skab din egen Stil med Thom Browne


Thom Browne er det perfekte mærke for den modebevidste person, der ønsker at skabe sit eget udtryk. Med indflydelsen fra klassisk skræddersy design og tilføjelser af friske, moderne detaljer kan mærkets kollektioner løfte ethvert look til nye højder.

Køb Thom Browne på Miinto


På Miinto inviterer vi dig til at dykke ned i det brede udvalg af Thom Browne beklædningsgenstande. Her kan du finde alt fra deres finurlige sokker og slips, der kan løfte et simpelt tøjvalg, til det brede udvalg af jakkesæt, der passer til enhver lejlighed. Sluttelig vil vi sige, at Thom Browne uden tvivl har revolutioneret herremoden ved at udfordre det traditionelle syn på herretøj. Hvert stykke tøj, sko, og tilbehør formår at kombinere det klassiske med det provokerende og intrigante – elementer der tilsammen skaber nogle uforglemmelige beklædningsgenstande. På Miinto, kan du finde mange af disse fantastiske stykker. Så tag forbi og udvid din garderobe med nogle specielle Thom Browne klassikere.

Ryd alle filtre

Thom Browne

Side 1 Af 18