Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Tiger of Sweden

Er du også vild med den skandinaviske minimalisme, og søger du tidløst og klassisk tøj, som altid er moderigtigt? Så vil svenske Tiger of Sweden skabe blikfang med deres skønne kreationer til både mænd og kvinder. Tiger of Sweden er efterhånden meget mere end et brand. Det er institution, som stræber efter at skabe unikke og tidsløse designs til den urbane og stilbevidste kvinde og mand. En af deres absolutte kerneværdier er den klassiske, skandinaviske minimalisme, der skinner igennem alle deres kollektioner og styles. De er kompromisløse, når det kommer til kvalitet og den skandinaviske røde tråd, og derfor er du sikret elegante designs, der er en del af din garderobe mange år frem. Tiger of Sweden skaber moderne og tidsløse klassikere, og i deres kollektioner finder du alt fra luksuriøse jakkesæt i sublim kvalitet til lækre tasker og punge i læder. Tiger of Sweden gør det muligt for dig at opnå et afslappet og eksklusivitet look gennem brugen af udsøgte materialer og unikke designs.

Bring den elegante tiger ind i din garderobe

Udover at være kendt for deres luksuriøse designs i enkle snit og rene linjer er Tiger of Sweden om nogen kendt for deres unikke logo med den velkendte tiger. Den er efterhånden blevet et statussymbol på kvalitet og lækkert design, hvilket Tiger of Sweden høster frugterne af. Det er ikke kun deres brug af afdæmpede farver, som bidrager til det skandinaviske islæt, men derimod også deres valg af materialer og simple syninger. Brandet har altid haft et skarpt øje for detaljer og præcision, og det er ikke uden grund. De lagde nemlig ud med at skabe unikke og håndsyede jakkesæt, hvor netop præcision og ikke mindst sirlighed var bærende nøgleord. Derfor kan du vide dig sikker på, at alle deres nutidige styles også er udarbejdet med udgangspunkt disse nøgleord. Uanset om du er på udkig efter et par flotte jeans, en afslappet polo eller en elegant pung, er du garanteret styles, hvor der er kræset for valg af materialer og små detaljer som knapper og syninger.

Tiger of Sweden er skandinavisk mode, der imponerer

Efterhånden er det europæiske modebillede domineret af designere og brands, der finder inspiration i den nordiske minimalisme. De rene linjer og enkle snit kombineret med materialer i høj kvalitet og simple designs får samtlige modehuse og modeentusiaster til at bukke og neje. Skandinavisk mode er blevet indbegrebet af solidt håndværk og kreativitet på højt niveau, eftersom det kræver sit at forny og udvikle sig inden for denne genre. Hér har Tiger of Sweden dog vist sig som en utrolig værdig spiller, fordi de sæson efter sæson formår at skabe nye og alsidige kollektioner, der blæser samtlige modebevidste mænd og kvinder bagover. De skaber både elegante jakkesæt og kjoler, men også basisstyles som hvide og sorte T-shirts, poloer og pullovers, der nemt kan styles op og ned efter anledning. Udover at skabe smukt modetøj har de dog også rettet blikket mod accessories som bælter, handsker, huer og fodtøj, der kan fuldende dit look, før du går ud ad døren. Med Tiger of Sweden kan du iklæde dig kvalitet og design, der emmer af moderne luksus fra top til tå.

Filter

298 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4