Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TIGER OF SWEDEN

Er du også vild med den skandinaviske minimalisme, og søger du tidløst og klassisk tøj, som altid er moderigtigt? Så vil svenske Tiger of Sweden skabe blikfang med deres skønne kreationer til både mænd og kvinder. Tag også et kig på deres mange genderless items, som kan bruges af alle uanset køn, og som fylder mere og mere i brandets produktsortiment.

Her hos Miinto har vi samlet et solidt udvalg af items fra Tiger of Sweden, så du kan finde dine nye garderobefavoritter.


Meget mere end et brand


Tiger of Sweden er efterhånden meget mere end et brand. Det er en institution, som stræber efter at skabe unikke og tidløse designs til den urbane og stilbevidste kvinde og mand – såvel som alle andre køn. En af deres absolutte kerneværdier er den klassiske, skandinaviske minimalisme, der skinner igennem alle deres kollektioner og styles.

De er kompromisløse, når det kommer til kvalitet og den skandinaviske røde tråd, og derfor er du sikret elegante designs, der er en del af din garderobe mange år frem, når du shopper produkter fra dette brand. Tiger of Sweden skaber moderne og tidsløse klassikere, og i deres kollektioner finder du alt fra luksuriøse jakkesæt i sublim kvalitet til lækre tasker og punge i læder.

Tiger of Sweden gør det muligt for dig at opnå et afslappet og eksklusivitet look gennem brugen af udsøgte materialer og unikke designs, du vil elske at have i garderoben.


Bring den elegante tiger ind i din garderobe


Udover at være kendt for deres luksuriøse designs i enkle snit og rene linjer er Tiger of Sweden om nogen kendt for deres unikke logo med den velkendte tiger. Den er efterhånden blevet et statussymbol på kvalitet og lækkert design, hvilket Tiger of Sweden høster frugterne af.

Det er ikke kun deres brug af afdæmpede farver, som bidrager til det skandinaviske islæt, men derimod også deres valg af materialer og simple syninger. Brandet har altid haft et skarpt øje for detaljer og præcision, og det er ikke uden grund. De lagde nemlig ud med at skabe unikke og håndsyede jakkesæt, hvor netop præcision og ikke mindst sirlighed var bærende nøgleord. Derfor kan du vide dig sikker på, at alle deres nutidige styles også er udarbejdet med udgangspunkt disse nøgleord.

Uanset om du er på udkig efter et par flotte jeans, en afslappet polo eller en elegant pung, er du garanteret styles, hvor der er kræset for valg af materialer og små detaljer som knapper og syninger. Intet er overladt til tilfældighederne.


Stolte traditioner siden 1903


Tiger of Sweden blev etableret for over 100 år siden og har siden da været en betydningsfuld spiller på modescenen både i Sverige og resten af verden.

Fra starten har brandet haft stor indflydelse, og faktisk var det dem, der bragte ready-to-wear tailoring til Sverige. Frem for at det var forbeholdt de rige, der kunne gå til en skrædder for eksempelvis at få syet et jakkesæt, fik også almindelige borgere nu mulighed for at iklæde sig jakkesæt. Tiger of Sweden har altså været med til at mindske uligheden og gøre diverse produkter tilgængelige for flere borgere og samfundslag igennem deres tøjproduktion.

Ønsket om at øge tilgængeligheden af tailored products bunder i brandets grundværdier om fairness og lighed. Disse grundværdier arbejder de stadig ud fra, og deres ønske er således at tilbyde kvalitetsprodukter til alverdens forskellige borgere, som ønsker at klæde sig stilrent og elegant. Det afspejler sig også i priserne, som er på et niveau, hvor mange kan være med, selvom der er tale om produkter i virkelig høj kvalitet.


Oplev selvsikkerheden med Tiger of Sweden


Hos Tiger of Sweden skaber de mode til mennesker, der anerkender, at god stil i virkeligheden handler om selvtilliden til at være 100 % sig selv. Tøjet skal altså ikke være fokusset i sig selv, men derimod få dig til at shine og føle dig godt tilpas. På den måde bliver du nemlig en bedre udgave af dig selv og kommer til at se bedre ud.

Denne mentalitet går godt i spænd med de skandinaviske designtraditioner. Med et enkelt, minimalistisk udtryk stjæler dit tøj fra Tiger of Sweden ikke fokus men lader dig være i centrum. Dermed ikke sagt at tøjet er kedeligt, for det er det absolut ikke. Det smukke ligger blot i detaljerne, finessen, materialerne og den måde, du vælger at bruge de forskellige styles på. Heri opstår også det personlige, som er dét, der gør fashion interessant.

Når du vælger et mærke som dette, får du altså rig mulighed for selv at være kreativ og at mikse og matche produkter, som det giver mening for dig. Der er ingen begrænsninger, da stort set alle produkterne kan kombineres på utallige måder; både med andre produkter fra Tiger of Sweden og med produkter fra alle dine andre yndlingsmærker.


Tiger of Sweden er skandinavisk mode, der imponerer


Efterhånden er det europæiske modebillede domineret af designere og brands, der finder inspiration i den nordiske minimalisme. De rene linjer og enkle snit kombineret med materialer i høj kvalitet og simple designs får samtlige modehuse og modeentusiaster til at bukke og neje.

Skandinavisk mode er blevet indbegrebet af solidt håndværk og kreativitet på højt niveau, eftersom det kræver sit at forny og udvikle sig inden for denne genre. Hér har Tiger of Sweden dog vist sig som en utrolig værdig spiller, fordi de sæson efter sæson formår at skabe nye og alsidige kollektioner, der blæser samtlige modebevidste mænd og kvinder bagover. De skaber både elegante jakkesæt og kjoler, men også basisstyles som hvide og sorte T-shirts, poloer og pullovers, der nemt kan styles op og ned efter anledning.

Udover at skabe smukt modetøj har de dog også rettet blikket mod accessories som bælter, handsker, huer og fodtøj, der kan fuldende dit look, før du går ud ad døren. Med Tiger of Sweden kan du iklæde dig kvalitet og design, der emmer af moderne luksus fra top til tå.

Tag et kig på det store udvalg fra Tiger of Sweden her på siden, og fyld garderoben med stilrene, elegante og anvendelige items, du kan få glæde af igen og igen. Hvis du leder efter noget bestemt, kan du gøre brug af vores sorteringsværktøj, som gør det nemt for dig at sortere efter blandt andet størrelser og produkttyper.

Ryd alle filtre

Tiger of Sweden

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.