Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TIMBERLAND

Timberland skaber støvler, sko, sandaler og tøj, hvis primære formål er at være komfortable, således du kan bære det hele dagen. Omvendt skal det også være holdbart nok til at modstå dine hverdagseventyr og ikke mindst stilfulde nok til at stå tidens prøve. Timberlands vision er ganske enkelt at forene komfort, slidstyrke og design i ét og samme produkt, og det må man sige, at de er lykkes med. De formår at skabe produkter til mænd og kvinder, der står kadencen og kan bruges dag ud og dag ind – uanset vejr- og arbejdsforhold. Hos Miinto.dk finder du et væld af Timberland støvler, sko og sandaler til kvinder og mænd, så dyk ned i udvalget, og find måske dit næste par vinterstøvler eller sommersandaler.


Timberland er synonym med kvalitetsfodtøj i smarte design


Timberland støvlens unikke historie begynder i 1952, hvor den hårdtarbejdende skomager Nathan Swartz fra Bosten i Massachusetts udviklede den første Timberland støvle. Swartz ejede en del af Abington Shoe Company, og det var med denne virksomhed, han lancerede den allerførste New England Timberland støvle. I 1973 ændrede Abington Shoe Company navn til Timberland, og siden dengang har brandet rodfæstet sig på støvlemarkedet med produktdesign og en kultur, som baserer sig på en udendørs livsstil– det gælder, uanset om der er tale om skovklædte stier eller snævre bygader. Takket være den urbane modekultur, som for alvor tog modeverden med storm i 1980’erne, voksede Timberland fra at skabe arbejdsstøvler til moderne og hippe city street boots. De forblev tro mod deres kvalitet og designhistorie, men langsomt begyndte det amerikanske brand at udvide deres kollektioner, således de også omfattede sejlersko, sneakers, rygsække, rejsetilbehør samt afslappet tøj som T-shirts, bukser, hoodies og meget andet. I dag forbinder mange brandet med stor komfort, unik bevægelighed og sublime pasforme, og det er netop dét, der har positioneret dem som en førende spiller inden for design af funktionelt og smart modetøj.


Innovative og stilsikre Timberland er en garderobefavorit hos mænd og kvinder


Er du på udkig efter et par solide og slidstærke støvler udarbejdet i kvalitetsmaterialer og med fokus på sublim komfort og støtte? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos Miinto.dk finder du et væld af populære brands som Merrell og Sorel, der har fokus på at skabe funktionelt fodtøj til outdoor-segmentet, som samtidig er stilfuldt. Timberland er naturligvis ingen undtagelse, da de også skaber innovative og stilrene design. De fik for alvor deres gennembrud, da de skabte en vandtæt støvle, hvor sål og læderoverflade var forbundet uden syninger. Fra den dag og frem har brandet gradvist formået at videreudvikle konceptet, og i dag er den karrygule Timberland støvle garant for kvalitet og smart design, såvel som den er brandets absolut største kendetegn. Med tiden har det amerikanske brand lanceret en række kollektioner som Timberland Originals, Bradstreet Collection og Cupsole Collection, og deres slogan ”Best then, better now” indkapsler tydeligt, hvordan brandet er i konstant udvikling og i en stræben efter at blive bedre og bedre.


Find Timberland støvler, sko og sandaler hos Miinto.dk


Timberland er lig med kvalitetsprodukter, og med årene har brandet haft stort fokus på at berige modeelskere og trendsættere med casual og trendy design. De formår på fineste vis at kombinere moderne trends med deres eget klassiske design, hvilket i høj grad appellerer til modeelskende og kvalitetsbevidste kvinder og mænd verden over. Hos Miinto.dk er vi vilde med Timberland. Både de karrygule klassikere, men også deres andre skønne kreationer. Brandet har i den grad en finger på pulsen og skaber løbende design, der afspejler modebilledets absolut største trends og tendenser. Derfor er du altid garanteret moderigtige og komfortable styles, når du investerer i Timberland.

Ryd alle filtre

Timberland

Side 1 Af 11

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.