Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Tramontano

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TRAMONTANO

Tramontano blev født ud fra den gamle napolitanske tradition for læder og læderforarbejdning, dens kunsthistorie, kreativitet og inspiration, som i mere end et århundrede har gjort hvert Tramontano-produkt unikt, aktuelt ud over mode.

Udviklingen af mærket er som en lang rejse i produktionen af luksustasker, kufferter og tilbehør, der snor sig gennem tiden, frem til i dag, og sporer en vej præget af håndværksmæssig viden, forskning og stil. Det er et brand i konstant udvikling, der har formået at balancere traditionens historiske værdier med samtid, og skabe en bro mellem fortid og nutid. Siden starten har dets produkter beroliget og fortryllet en raffineret kundekreds på jagt efter eksklusivitet.

Designet og planlægningen af kollektionerne er født i virksomheden, altid inspireret af dens historie, men fagligt kombineret med evnen til innovation i en afbalanceret blanding af æstetik og funktionalitet. Tramontanos ""neapolitanske"" stil er bevaret og overleveret i hans historiske arkiv med over 600 modeller, som repræsenterer sjælen og den kreative kraft i hans produktioner.

I årenes løb har Tramontano bevaret og konsolideret den århundredgamle italienske tradition for håndværksmæssige lædervarer, og bidraget til at skabe den ""neapolitanske"" stil og elegance, som stadig i dag i verden er et referencepunkt for Made in Italy.

Således bliver taskerne, kufferterne og alt det skabte lædertilbehør udtryk for foreningen af omhyggeligt håndværk og den umiskendelige elegance, der er typisk for mærket. Håndlavede tasker, kufferter, tegnebøger, bælter og tilbehør er lavet af læder, stoffer og detaljer, der er resultatet af omhyggelig udvælgelse og eksklusiv forskning.

Ryd alle filtre

Tramontano

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.