Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ULLA JOHNSON

Køb de seneste styles fra Ulla Johnson hos Miinto. Designeren bag brandet, Ulla Johnson, er født og opvokset på Manhattan og har gennem de sidste 20 år specialiseret sig i at skabe design, der er inspireret af gaderne i New York, og som passer til den moderigtige kvinde på farten. Hendes skarpe blik for detaljer og print har vakt pressens interesse, lige siden hun startede sit eget brand i år 2000, kort tid efter hun dimitterede fra college. Hvad end det gælder kjoler, bluser, bukser eller nederdele – så kommer et design fra Ulla Johnson altid med en garanti for både god og komfortabel stil. Hos Miinto har vi fokus på et bredt udvalg til hele din garderobe. Hos os finder du blandt andet både kjoler, jakker, nederdele og accessories fra Ulla Johnson.


Florlet og feminint design


Tøj fra Ulla Johnsons kollektioner har altid fokus på god kvalitet og bløde former. Det skal være let at klæde sig smart, og hvad enten du skal til cocktailparty eller skal møde ind til en lang dag på kontoret, vil du altid fremstå fra din bedste og mest moderigtige side med et af Ulla Johnsons særligt udvalgte print. Faconen på Ulla Johnsons design er altid med fokus på et møde mellem feminint og behageligt – det er tøj, du kan og vil have på hele dagen. Hendes styles tager udgangspunkt i feminine pasformer, der klæder enhver kvinde, til mange forskellige situationer.


Multikulturel inspiration


Ulla Johnson er datter af to arkæologer og har gennem sin opvækst rejst hele kloden rundt. Det sætter den dag i dag stadig et aftryk i hendes populære design. Ulla Johnson har bemærket sig med sin helt egen fortolkning af boho-stilen med sine lette kjoler og korte nederdele. Det er tøj, der egner sig til en ægte verdenskvinde – som kan bæres året rundt og verden rundt. Hendes design er ofte inspireret af en multikulturel vision og med øje for tidløse kvaliteter.

Ulla Johnson er kendt for sine unikke print og sirlige broderede detaljer samt overordnede sans for den gode konstruktion i tøjet. Blandt vores udvalg af tøj fra Ulla Johnson kan du finde netop det, du leder efter til de fleste anledninger. Den særegne boho-stil egner sig både til en brunch på en søndag samt det vigtige arbejdsmøde om tirsdagen.


Gode og bæredygtige tekstiler


Her er der ikke tale om design, der blot er lavet til en enkelt sæson, men om tøj, du kan have med dig hele livet – og som er konstrueret til at holde gennem mange år. Tøj fra Ulla Johnson bliver primært syet i tekstiler, der er konstrueret i naturlige fibre. Tøjet er designet til at kunne bæres året rundt. Ulla Johnsons øje for print og mønstre gør, at en sommerkjole let kan blive en efterårskjole med en striktrøje eller cardigan. Du kan få mange forskellige looks ud af det samme stykke tøj fra Ulla Johnson. Find din næste yndlingskjole eller dine nye yndlingsbukser i vores udvalg af styles fra Ulla Johnson.

Ryd alle filtre

Ulla Johnson

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.